Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Rmeli,Rmeli,saj bo šlo!Ne se dat! Zaspanost in zamujanje menstruacije je samo reakcija tvojega telesa,ker hujšaš.Ker si že bila na dieti,telo že ve,da je prišel čas pomanjkanja in se avtomatsko zabremza.Zato tudi kilogrami stojijo,ampak ravno zato sedaj ne smeš popustit. Lucija,glede na to,kako malo kil imaš za izgubit,so ti dve kilci kar veliko.Verjetno bereš,kako nekatere z lahkoto izgubijo deset kil,ampak Haloooo,tiste nekatere imajo tudi več kot sto kil.Ja normalno,da jim gre velik dol. Drugače pa,če poješ za kosilo poln globok krožnik,za večerjo pa pol globokega krožnika,bo ravno dovolj velika porcija. Punce uživajte v teh čudovitih pomladnih dneh,ki prihajajo.Danes je prvi pomladni daaaaaaaaaaaaaan! Samo da še tale sneg izgine. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Lep pozdrav vsem! Vse vas občudujem že kar nekaj časa, pa ne zberem dovolj moči in poguma, da začnem tudi sama. Po rojstvu sinka mi je ostalo kar nekaj kg, še malo pa sem jih dodala, tako da me sedaj čaka kar težka naloga. Upam, da mi boste v oporo v težkih trenutkih! Lepo nočko vsem! Bessybori! A si že začela? Jaz še zbiram pogum. Vse bi še šlo, samo zajtrk s sadjem mi ne gre. Pa upam, da se tudi tega privadim, vse je samo v glavi. Čao lejča
Hvala, Marjetka cvetka, za spodbudo. Danes sem se po dveh dneh tehtala(pretiravam s tehtanjem, saj vem), pa mi je pokazalo spet kilo manj.Hura!!! Al sem bila vesela! Zdaj se mi zdi, da imam spet voljo.Samo tale mensus me še malo skrbi... Pa saj bo že nekako. Uživajte vse nove in stare sotrpinke v hladnem in pa mogoče s sončkom obsijanem dnevu. Čao. Rmeli
Jaz pa bom počasi čist zgubla voljo. V ponedeljek imam vodni dan in meni še kg vedno stojijo. prvi teden so mi šli dol 3 kg in od takrat mi stoji teža. Ne vem kaj delam narobe. Mogoče premalo spijem? spijem približno 1,5 L na dan, včasih malo manj. Na pomoč punce tocka

Tocka, ne izgubi volje. Najprej pospravi tehtnico!!!!!!!!!!!!! Ne tehtaj se vsak dan. Drugič je izguba kulogramov odvisna od tega, koliko kilogramov imaš preveč. Jasno je to, da če imaš 10 kg preveč, ne moreš izgubiti že v prvem mesecu 10 kg. Jaz imam preveč 40 kg in sem že v 14 dneh izgubila 6 kg. Sedaj se pa nič ne tehtam. Stehtala se bom šele po 1. vodnem dnevu, se pravi da poročam 30.3.

Ne obupuj in vso srečo naprej.

JORDI
tocka, tudi meni kg bolj kot ne stojijo. sem pa imela v ponedeljek drugi vodni dan. res sem iz dobrih 68 prišla na 61, ampak vseeno bi rada še kakšen kg dala dol. ampak bom vztrajala, vsaj do Velike noči. Res pa je, da sem se začela merit pred tremi tedni, ko sem dobila občutek, da teža ne pada. In klub temu, da kg bolj kot ne stojijo, je nakaj manj cm. pa lep dan, klavdija
Halo! Ponovno sem tukaj. Me kar vleče spet na forum. Že vidim, da se mu več ne bom mogla ubraniti, tako kakor se mu tudi nisem mogla pred leti. Lejča, sem že začela, pa prekinla, ker smo imeli ta teden dva rojstna dneva pa sem se pregrešila, saj nisem hotela razlagati, zakaj kompliciram pri hrani. Sem sicer gledala, da sem manj pojedla, in da sem ločevala, vendar pa sem malo pomešala dneve. Sem pa za to, da se skupaj spraviva in morda začneva v ponedeljek!? Kaj praviš? In tudi poleg drugih bi si bili morda v podporo. Si zato? Mislim da nama bo lažje, vsaj na mene to tako deluje, če imam še sotrpina. Saj vem, da smo vse sotrpinke, ko smo v tem, vendar tako se mi zdi še bolj vzbujajoče. Odpiši. Ostale pa vse čestitke, s svojimi podatki me kar vspodbujate. Se že vidim ko bom tako daleč. Torej Lejča, premisli. l.p.
BESSYBORI, jaz bom v ponedeljek tudi skušala najti pot nazaj. 29.1. sem namreč začela, zvozila prvih 40 dni z minus 4 kg, zdaj me je pa kar sram. čisto sem zabluzila. nekaj sem še ločevala, pa prirejala dneve; kot pri tebi so bili rojstni dnevi v hiši in ko kuhaš, seveda tudi poskusiš.... kakorkoli, ponovno pričenjam kalvarijo. do ponedeljka si bom na novo malce splanirala zadeve in si prečistila glavo tudi glede približajoče se velike noči.... čeprav je narobe začenjati in popuščati, naj bo to pripravljalni del. 26.3. pa ZARES za 90 dni... pa kaj je 90 dni ;) da bi le vreme se zbrihtalo. sonce me motivira. pozdravček vsem, ki ste karakterno sposobnejše kot jaz :) tabina
Hojla! Tabina,kako dolgo sem že jaz na tem forumu.že skoraj tri leta.Če bi bila že suhica,bi se že zdavnaj ne oglašala več,tako pa jaz ,shujšam,potem pa me mine volja,pa se spet zredim in tako vedno znova in znova.Ampak jaz še vedno upam,da mi bo uspelo,uspelo enkrat obdržat težo,da mi spet ne zdivja nekam v višave. Punce,ki se pripravljate na nov žačetek,želim vam,da bi vam uspelo in da boste doživele tisti krasni občutek,ko vidiš,da si nekaj lepega storil zase. Mejte se lepo! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Pozdravljene! Hvala vsem za čestitke ob rojstvu našega junaka. Doma sva že od petka in se kar fino štimamo. Zame skrbijo od spredi in odzadi in jaz to kar pridno izkoriščam. Vid je pa itak cuker med cukri. Pa veselo in upešno hujšanje. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 22. mar 2007 19:02:42

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti