Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Živjo vsem.
Moj prvi vodni dan se približuje z vso hitrostjo. Pa me zanima, kaj lahko pijem ta dan? Drugače pijem čeje z natrenom in črno kavo z natrenom, pa vodo.
Kar se tiče kave z mlekom je moje mnenje tako, da po tem dieta ne deluje in tudi izguba kg ni taka. Ker že zjutraj začneš z mlekom in ne z sadjem. Kavo z mlekom lahko piješ samo na beljakovinski dan in še to takrat, ko boš uživala samo mleko od beljakovin. Enkrat prej sem že omenila, da sem mislila, da mi brez bele kave ni živeti. Pa ni tako. Sedaj sem se odločila, da shujšam in pika in konec. Brez prekrškov. In tud črnai kava mi je sedaj zelo všeč in po končani dieti ne bom več pila bele kave. Je pa verjetno čisto odvisno koliko kil se misliš znebiti. Ker imam jaz veliko številko, sem se odločila brez prekrškov. sedaj pa lep dan še naprej in nazdravje z črno kavo, ki že omamno diši.
JORDIKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Azijska solata s kozicami

Miklavževi parkeljni