Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Hej sotrpinke....
Moj drugi mesec gre vztrajno naprej...Jeee
...En nasvet za vse, ki se sprasujete kaj storiti, ko gresite...Sem se tudi jaz vedno zelo obremenjevala s tem, zdaj pa sem ubrala drugo taktiko in moram priznati, da mi kar uspeva...Ce en dan gresite o tem sploh ne razmisljajte, temvec delajte naslednji dan normalno dalje...ne delajte si slabe vesti in ne zacenjajte znova...Pa bog ne daj kaksnih zgovorov, ce sem storila en greh lahko danes jem vse kar mi pase!!!!!!Mene je do zdaj vedno tako zrlo, da sem ze zaradi enega minimalnega greha odnehala...Hehe ampak tokrat se pa ne dam...Tehtala se se vedno nisem in mislim, da je to pametno, ker sem se ravno pogovarjala s kolegico, ki je tudi ze v tem cca 2meseca pa je ravno v obdobju ko stagnira...In kaj dela? tehta se najmanj enkrat na dan in se malo pa bo obupala...Ce pa tega ne ves ti ni problem it dalje do tja kjer se teza spet zacne zmanjsevati...
Ne dajte se, da bomo skupaj zakorakale v poletje srecnejse...
lp
lili82
Hojla!
Včerajšnji vodni dan mi je uspel.Nisem imela niti malo krize.
Od petnajstega januarja do danes sem izgubila deset kilogramov.
Danes si bom privoščila segedin golaž,mmmmm,kako se mi ga lušta.
Punce,ne se kar naprej tehtat,to je res brez veze.Jaz se sicer tehtam enkrat na teden,ampak da nekatere stojijo na vagi vsak dan,ali še celo večkrat na dan,je pa res preveč.Na meter pa kar pozabijo,saj se centimetri manjšajo,četudi kile stojijo.
Zato se nikar preveč ne obremenjujte z samo težo,ampak se dobro poglejte v ogledalo in boste videle,kako že dobro izgledate.
Najboljše pa je,če se primerjate na fotografijah.Zato se fotografirajte in poiščite kakšno fotko izpred diete in videli boste,da ste drugačni.
Mejte se lepo!
Jaz šibam dalje!
Naj vsak dan bo s soncem obsijan 
Bravo Marjetka cvetka.
Tudi jaz sem ugotovila, da z vaganjem rataž zasvojen in se tudi sama ne tehtam. Mi je šlo pa po 12tih dneh dol 6 kg, Sedaj se pa ne bom tehtala do vodnega dne.
JORDI Nenni!
Zdravo!
Najprej vsem lep pozdrav, tistim, katere ste že dolgo časa tukaj, saj vas ponovno že kar lep čas redno prebiram in tudi novim.
Tudi jaz sem stara-nova. Izpred, mislim da treh let. Takrat sem shujšala trinajst kg, vendar pa sem jih v treh letih z lahkoto "prigarala" nazaj. Že nekaj časa razmišljam o novem krogu. In zgleda, da me je prijelo. Samo odločit se še moram, kateri dan bom začela. Upam, da bo kakšna stara-nova sotrpinka začela z mano. Kak dan bom še počakala če se bo katera ojunačila in bova skupaj začeli, drugače pa bom kar z naslednjim tednom štartala.
Se še beremo!
l.p.
Zdravo!
Končno mi je uspelo priti do računalnika po nekaj dneh.
Sem še vedno tukaj in vztrajam, čeprav mi kg glih ne grejo dol. Danes je moj 17 dan in sem izgubila do zdaj samo 3 kg. Saj se mi pozna razlika na hlačah sam mislim, da bi morala v tem času dat še kakšno kilo ali dve več dol. Ali se motim? Delam mogoče kaj narobe?
Moj cilj je, da bi v 3 mesecih izgubila 10 kg. In edino to me žene naprej, da bom do poletja skoraj fit. ;)
Zadnji teden v marcu pa še grem na anticelulitno terapijo tako, da upam, da bosta tudi tam šla kakšna 2 ali 3 cm vstran. Je katera že bila na tej terapiji? Kakšni so rezultati oz. zadovoljstvo?
Danes sem malo grešila
ampak se tolažim s tem, da sem prvič v teh 17 dneh. In tako kot ste rekle, ne dajem si slabe vesti ampak grem pogumno naprej.
Se spomnite, da me fant ni podpiral in se ni strinjal s tem prehranjevanjem? Končno mi je uspelo. Sedaj me podpira in mi stoji ob strani. Zdaj se že večjim veseljem to počnem, saj me tudi več ne nagovarja, da bi jedla tisto kar on je (npr. 3x na teden pico, je pa zelo suh- kako je svet krivičen[:). (!] Ampak sem zelo ponosna nase, da ga lahko gledam ,ko je vse te "dobrote" mene pa ne premami da bi probala.
Zdaj sem se pa dovolj razgovorila. Moje sotrpinke, kako napredujete? Upam, da uspešno in ne obupat. Jaz sem sedaj prvič tako vzrajna in upam, da bo tudi ostala.
" NA SVETU NI NIČESAR, KAR ŽENSKE NE BI MOGLE DOSEČI. " Sai Baba
tocka
Hojla!
Bessybori,pozdravljena spet med nami.Ja,pravilno si se odločila,skrajni čas je da zopet začneš,kajti lahko se ti zgodi,da bo teh nazaj pridobljenih kilogramov kar naenkrat preveč.
Zatorej kar hitro u nov naskok!
Tocka,res lepo,da te fant končno razume in te podpira.Ponavadi takšni ljudje,ki lahko vola pojedo,pa se jim nič ne pozna bolj težko razumejo,da se mora nekdo tako mučiti in toliko odrekati,da izgubi kakšno kilo.
Ampak prav je,da se nisi dala in vztrajala na svoji poti.
Vztajaj tako še naprej in rezultati bodo vidni slej ko prej.Pa ne se sekirat,če ti slučajno ne bo uspelo sklatit deset kil v treh mesecih,ti jih bo pa mogoče v petih ali desetih ali pa v dveh letih.
Dejstvo je,da če boš hotela ostati fit,boš morala sprejeti taa ločevalni način prehranjevanja za kar nekaj časa.Sicer ne tako strogo,kot so ti trije meseci,ampak vseeno se boš morala vseskozi paziti,kaj boš dala v usta.Sicer se ti bo zgodilo to,kot marsikateri med nami,tudi meni seveda,da so te tako težko igubljene kile pridivjale,da dobesedno pridivjale nazaj.Potem pa spet vse od začetka,ampak vsakokrat je potem težje začet.
Punce,zato kar vztajajte,čeprav vam ne gre,kot bi si želele,ampak vsak izgubljen kilogram je pomemben in ne obupat,čeprav gre takoooooooo poooooooočaaaaaasiiiiiiiii!Hja,počasi pa sigurno,kajne?
Mejte se lepo!
http://kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9453
Tocka,pa še tole si preberi!
Punce drage moje, hvala vsem za čestitke nekaj strani nazaj. Pa še ena vesela novica: "12.3.2007 ponoči ob 01:40 nas je razveselil Vid. Je pravi korenjak, velik 57 cm in težek 4555g! Tejčica"
Šibam, Špela me čaka...
Tejčica!
ČESTITAM ZA TEGA KORENJAKA
riba-ribica
Tejčica,
tebi in družinici iskrene čestitke, malemu Vidu pa veliko vsega lepega!![]()
![]()
![]()
Lp
darkadKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Pohorska gibanica