Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ann, pozdravljena še z moje strani. Vesela sem, da si nam zaupala nekaj nasvetov od Judy Mazel. To se pa res splača zapomniti. Želim ti uspešno nadaljevanje hujšanja in oglasi se še kaj vmes, ne samo ob vodnem dnevu.

Jordi, tudi tebi želim veliko uspeha in naj ti vodni dan lahkotno mine. Jaz sem vodne dneve preživela z vodo, nesladkanim čajem in grenko črno kavo. Še pred letom in pol sem mislila, da je nesladkana črna kava , danes pa mi sladka sploh ne gre dol. Tudi mleku v kavi in kapučinu sem se 100% odpovedala. Edino poleti mi je pa pasala kava s sladoledom. Tako sem zadostila potrebe po sladkem, pa še manj sem ga pojedla, kot pa, če bi si pripravila celo porcijo.  

Lep pozdrav tudi vsem ostalim! 

jankica
Ann hvala, da si tako dobro povzela zadevo; je fajn prebrat še enkrat tako kratko in jedrnato, da se zavest prebudi. Pa seveda čestitke: -10 kg JE čudovit dosežek v enem mesecu. Motivacijska informacija :) bessybori, upam, da si dobro štartala. Jaz sem, kot rečeno, danes po 14 dnevih izgube rdeče nite vračam v tirnice 3MD; da popolnoma ne iztirim, imam danes vodni dan, ki bi moral biti že drugi skladno s prvotnim začetkom (2 meseca sta šla v maloro ). Sicer pa jutri nadaljujem s škorbom, da te ujamem... :) Danes bo na jedilniku voda, čaj (hm, jaz pa grešim z natreni ), poskusila sem tudi kavo ohne alles -pa bom raje ostala na čaju. Če bo resnično sila, pa si bom privoščila 100% ananasov sok brez dodanega sladkorja, kar najbrž ni popolnoma pravilno, bo pa tekoče.... LP vsem, tabina

Haj,

preko tele teme in priloženega linka si lahko ogledate ponovitev "Kile gor, kila dol"

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9669 jankica
Lep pozdrav! Danes je moj prvi vodni dan. Uspešno ga prebijam, razen tega da sem se pregrešila z kavo (z mlekom). Enostavno ne morem brez nje, ampak ko berem tale forum in ugotavljam, da kava z mlekom res škoduje, sem se odločila, da pa ne bom več pila z mlekom. Res sem jo pila vsak dan in verjetno je to tudi vzrok, da sem v prvem mesecu izgubla samo 3 kg. Kaj pravite punce? Počasi pa se je bom probala popolnoma odpovedati in jo raje nadomestila z zelenim čajem. Upam, da mi bo uspelo. Če mi je uspelo sedaj prvič prebroditi ta prvi mesec po tolikoh poskusih opravljanja te diete mi pa mora še tole. Nisem si pa mislila, da pa bo tako lahko na vodni dan. Zelo sem se ga bala ampak v bistvu res ni tako hudo. Tako da JORDI kar pogumno. Bom v četrtek fejst mislila nata, da ti bo uspelo brez težav. Pa še nekaj se moram pohvaliti: v četrtek ko sem imela izpit sem ga tudi uspešno opravila jjjeeeeeee, dobila sem 9. Lepa nagrada na vodni dan. Tako to bo vse, tako že preveč pišem. Fajn bodite moje punce sotrpinke. (Pa saj ne trpimo tako hudo, ne?) NA SVETU NI NIČESAR, KAR ŽENSKE NE BI MOGLE DOSEČI!!! tocka
Pozdravljene! Danes je moj prvi dan za mano. Sem bila pridna. Tabina vesela sem, da sva skupaj. Bom lažje prenašala. Sicer sem pred leti dala eno rundo skozi, ki je bila zelo vzpodbudna, tako da že vem kakšen je občutek, vendar pa vem tudi, da sem se vmes že pripravljala na novo, pa me je stalno kaj premotilo. Zato vas vse lepo prosim, da mi boste pomagale, če bo potrebno. Tako kot je rekla tocka, res ni ničesar, kar ženske ne bi mogle doseči, sploh pa s skupnimi močmi. Se beremo! Lahko noč.
Ojla punce, po dolgem času se zopet javljam. Čeprav vas vsak dan berem se enostavno ne spravim k pisanju. Počasi nadaljujem dijeto, z vmesnimi prekrški. Do končnega cilja mi manjka še "samo" 5 kg. Za enega mogoče veliko ampak zame ne. V dveh mesecih sem izgubila 6 kg. Resda poleg dijete ne naredim skoraj čisto nič zase. Upam, da bo zdajle na pomlad boljše, ko se bo začela kolesarska sezona. Da potem to mojo doseženo težo obdržim. Sem pa nekaj storila pri sami mislenosti mojih družinskih članov. Tako, da počasi vsi ločujemo hrano. In velikokrat se tudi zgodi, da jemo enako - oz. eno kosilo. Kajti na začetku moje diete sem mojim še vedno skuhala kaj zraven. Veliko volje in vztrajnosti še naprej želim vsem, kajti skupaj nam bo sigurno uspelo. atilem
Dobro jutro vsem skupaj.Danes držim pesti za Jordi,da bi imela uspešen vodni dan. kepca
Tudi jaz držim pesti zate Jordi. Naj ti vodica dobro teče. Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Ojla, punce!

HVALA za podboro. sedaj vem, da nisem sama.

JORDI
Pozdravljene! Danes sem v prvem sadno_zelenjavnem dnevu. Za malico sem pojedla dve jabolki. Sedaj pa, ko bom prišla domov, pa si skuham paradižnikovo juho. Mislim da ne bo ravno hudo, saj jo imam kar rada. Jordi, tudi jaz ti držim pesti. Saj bo! Sotrpinke, lep dan še naprej!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti