Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Ne morem, da se ne bi oglasila, ko se nam je oglasila Marjanca.
Res iskereno sožalje ob izgubi očeta.
Prav pogrešala sem tvoj pozdrav. Upam, da se boš zdaj večkrat oglasila, tukaj na forumu in da se dobimo tudi kdaj v živo.
Lep pozdrav pa tudi vsem ostalim. Želim vam veliko volje, ker vem, da jo potrebujete. Sploh tisti drugi mesec, ko kar noče vaga pokazati kakšno deko manj.
Gobica
Živijo!
Kakor vidim, se oglašajo vse naše stare prijateljice, fino vas je spet brati!
Marjanca, tudi moje sožalje ob izgubi očeta!
Torej, jaz sem še vedno na bolniški, zagotovo še ves prihodnji teden, potem bomo pa videli. Počutim se seveda že dosti bolje, kašelj pa je precej trdovraten, vendar se trudim s čajem, vitamini in zdravili. Tudi jaz sem opazila, da sem se zredila, kar nekam napihnjena sem. Čudno sicer ni, ker popijem ogromne količine čaja z medom, še vedno jem antibiotike, prebava ni prava. Z mojo jutranjo telovadbo seveda ni nič - najprej se moram pozdraviti, potem pa vse ostalo.
Natkas, jaz delam vaje na orbitreku vsako jutro, približno 20 minut, predtem se segrevam z nekaj vajami iz joge, dvakrat na teden pa zjutraj tečem, takrat ne delam na orbitreku. Tudi jaz imam enake težave kot ti - zadnjica, stegna, celulit - zato vsak večer vključim še masažo teh delov (včasih se zelo težko spravim zraven, ko se navadiš, pa kar gre). Veliko truda in volje je treba, kajne? Se pa splača, jaz zdaj to prakticiram že od poletja, pa se kar pozna pri obliki telesa. Bo pa najbrž po bolezni kar hudo spet dobiti pravo formo. V resnici že pogrešam gibanje na svežem zraku.
Drage moje, želim vam lepo konec tedna in vsem veliko uspeha pri hujšanju!
Lep pozdrav,
darkad
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Miklavževi parkeljni