Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka in Encijan najlepša hvala za odgovore. Rezltati diete se že kažejo, tehtnica kaže 4 kg manj, tako da z veseljem nadaljujem dvojčica
Jordi in Tocka! Dober teden je minil, ko sem pričela z dieto. Pričela pa sem prav na pepelnično sredo, da sem še se v torek lahko nabasala krofov. Pri nas doma je bila nekak navada, da bi se naj držali nekakšnega reda glede prehranjevanja vsaj teh nekaj dni - od pepelnice pa do velike noči. Pri branju foruma sem zasledila, da sta vidve tudi zdaj začeli in zelo me veseli, da bom imela dve "sotrpinki" v spreminjanju naše zunanje podobe in počutja. Lp
Marjanca45, lep pozdrav, vsi smo te že pogrešati. Lepo, da si pridna pri ohranjevanju teže, sama se s tem ravno ne morem preveč pohvaliti. Migam pa še vedno, zapusnila pa se tudi tudi nisem, kar pomeni, da bo bolje. Iskreno sožalje ob izgubi očeta. riba-ribica

Ne morem, da se ne bi oglasila, ko se nam je oglasila Marjanca.

Res iskereno sožalje ob izgubi očeta.

Prav pogrešala sem tvoj pozdrav. Upam, da se boš zdaj večkrat oglasila, tukaj na forumu in da se dobimo tudi kdaj v živo.

Lep pozdrav pa tudi vsem ostalim. Želim vam veliko volje, ker vem, da jo potrebujete. Sploh tisti drugi mesec, ko kar noče vaga pokazati kakšno deko manj.

Gobica
Hej, Marjanca! Čutila sem, da se boš v kratkem oglasila na forumu. Sožalje ob izgubi očeta tudi z moje strani. Življenje nam na našo pot prinese kdaj tudi grozno žalostne dogodke. Meni pa tokrat radost, ker si se po dolgem času zopet oglasila. Tudi sama nisem več toliko na tem našem ljubem forumu, ampak ko pa vsake toliko le imam kakšno minutko časa, hitro "skočim" sem gor. Na hitro pregledam, kaj je novega in med drugim sem velikokrat iskala tvoj prijazen pozdrav - pozdravljene, drage moje rožice. Napiši nam še kdaj kakšen stavek, če pa nisi pregledala foruma za nazaj pa te obveščam, da se bomo stare znanke v kratkem (ko bodo nekatere ozdravele) dobile v Santani. Upam, da prideš tudi ti. Pozdravljam te in ti želim v bodoče veliko sončnih trenutkov. Pozdrav tudi vsem ostalim! bonaca
Hojla! Lisička,pozdrav še tebi! Res lepo,da se spet oglašate moje soborke! Vsem želim veliko sreče in pa seveda čimmanj kilogramov. Jaz sem tudi pridna pri prehranjevanju.Zadnjič,ko sem bila bolna sem ga sicer malo fiksala in seveda takoj pridelala eno kilo,ampak sem se je že znebila.Mogoče so bili krivi tudi antibiotoki.Zdravila menda zadržujejo vodo v telesu. Zdaj sem začela tudi mal bolj migat(sem tudi jaz obrisala prah z orbija). Še malo sončka,pa bo! Mejte se lepo! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Pozdravljene še z moje strani! Marjanca lepo da si se malo oglasila in sožalje ob izgubi še z moje strani. Moram pa vam priznati, da vas že nekaj časa samo prebiram, kadar utegnem. Kar ste verjetno že same opazile. Kar nekaj časa že jem vse po vrsti, kar mi paše. Zaupat vam moram, da tudi pri nas v začetku septembra pričakujemo novega člana. Seveda bom še vdno tu in tam pokukala na "naš" forum, saj veste navad je železna srajca! Želim vam čim več izgubljenih kilogramov!!!! Predvsem pa največ volje in zadovoljstva ob novem načinu prehranjevanja. Za vse ki še mogoče oklevate, lahko rečem le poizkusite nimate kaj izgubiti, le nekaj odvečnih kilogramov! SPLAČA SE VZTRAJATI! Lp, Rožica.

Živijo!

Kakor vidim, se oglašajo vse naše stare prijateljice, fino vas je spet brati!

Marjanca, tudi moje sožalje ob izgubi očeta!

Torej, jaz sem še vedno na bolniški, zagotovo še ves prihodnji teden, potem bomo pa videli. Počutim se seveda že dosti bolje, kašelj pa je precej trdovraten, vendar se trudim s čajem, vitamini in zdravili. Tudi jaz sem opazila, da sem se zredila, kar nekam napihnjena sem. Čudno sicer ni, ker popijem ogromne količine čaja z medom, še vedno jem antibiotike, prebava ni prava. Z mojo jutranjo telovadbo seveda ni nič - najprej se moram pozdraviti, potem pa vse ostalo.

Natkas, jaz delam vaje na orbitreku vsako jutro, približno 20 minut, predtem se segrevam z nekaj vajami iz joge, dvakrat na teden pa zjutraj tečem, takrat ne delam na orbitreku. Tudi jaz imam enake težave kot ti - zadnjica, stegna, celulit - zato vsak večer vključim še masažo teh delov (včasih se zelo težko spravim zraven, ko se navadiš, pa kar gre). Veliko truda in volje je treba, kajne? Se pa splača, jaz zdaj to prakticiram že od poletja, pa se kar pozna pri obliki telesa. Bo pa najbrž po bolezni kar hudo spet dobiti pravo formo. V resnici že pogrešam gibanje na svežem zraku.

Drage moje, želim vam lepo konec tedna in vsem veliko uspeha pri hujšanju!

Lep pozdrav,

darkad
Najlepša ti hvala, Darkad!!! Včasih pridem tako utrujena iz službe, da se vržem na kavč pred televizijo in bi kar tam ostala.Pa mi je ena prijateljica razlagala, da je imela podobne probleme, pa si je pomagala s tem, da je takrat vedno šla na sprehod, na sveži zrak in utrujenost je izginila. Preverjeno. Počasi to tudi jaz prakticiram (vsaj tistih nekaj metrov k sosedi na kavo), pa se metrčki nabirajo. Tudi jaz bom zdaj delala kakšno raztezevalno vajico, preden bom šla na orbitrek, da me ne bodo skelele mišice pri kolenih. Sem pa na orbitreku najrajši zvečer, ko gledam televizijo in se tako zamotim, da ne mislim na to, kako več ne zmorem telovaditi. Zjutraj pa me teh nekaj minut v življenje spravijo tibetanske vaje pomlajevanja. Darkad, fajn se pozdravi in vsem lep vikend!
Rožica,tudi tebi čestitke!!!!!!! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti