Ločevanje živil 90. dni - 5. del

o, Encijan a boš mamica. Čestitke tudi tebi in navijam zate. Pa saj veš veliko sreče z majhno štručko, to je nekaj najlepšega v življenju- postati mama. Aja cifre, znebila sem se 28 kilogramov. No tko punce veliko sreče pa radi se imejte pa saj veste veliko vodice ... darja2
Vau, punca, 28 kg! Si pa res lahko ponosna nase. Zdaj pa le tako naprej oz. veselo vzdrževanje! Še enkrat čestitke!!! Sigurno bo tale cifra marsikatero vzpodbudila, da se bo lažje odločila za spremembo v svojem življenju - seveda spremembo na bolje! Ja, midva z možem pa čakava, da kmalu postaneva starša, po skoraj 10-ih letih zakona, jaz pa se že vse življenje otepam odvečnih kilogramov in pred nekaj leti (tale tema je pa res že stara!) sem s pomočjo ločevanja in kasneje 3md-ja dosegla normalno težo, s katero se sedaj ne obremenjujem, a vendarle pazim na prehrano in na srečo mi še kar nekaj manjka do svojega žalostnega maksimuma kg izpred dobrih 5-ih let. Upam, da ga ne bom presegla in bom prej rodila, ker zdajle proti koncu nosečnosti me spet nekaj "meče"... Še enkrat lep pozdrav, posebej še mojim starim sobojevnicam! Encijan
Bravo darja, čestitke za izgubo kilogramov....eh jaz sem že nekajkrat začela, samo me zavede ali čokolada ali mi zadiši, kar tisti dan ne bi smela jest....čeprav se bliža moj drugi vodni dan, je pa toliko grehov....gre mi pa zelo počasi dol in spet obupujem..... encijan čestitke tudi tebi za malo štručko....jaz sem poročena šele dve leti, samo sva skupaj že let in v tem času sva naredila najine tri angelčke, tri sinčke, na momente me pa prime, da bi imela še punčko...bomo videli... pelican
Encijan,seveda bomo navijali zate!Brez skrbi,nič nismo pozabili nate! Tudi na Tejčico ne in upam,da se nam še kaj javi! Darja 2 bravo,to pa je številka,da dol padeš.Bravoooooooo! Darkad,tebi pa želim čimprejšnje okrevanje.Uf,si jo pa fejst fasala. No,mejte se lepo! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Pozdravljene, Ker se javljate stare znanke, se še jaz pofočkam zraven. Tudi jaz še tu in tam pogledam semle gor... Lansko leto je prineslo veliko sprememb, pa tudi veliko kilogramov. Kot Tuna sem tudi jaz v slabih dveh letih po dieti pridelala 13 kilogramov. Zanimivo je, da po vsem tem času na forumu najdem še kar ista imena. Najbrž je to le potrditev, da je potrebno sprejeti ločevalno dieto kot način prehranjevanja doživljenjsko. Oziroma prevzeti vsaj disciplino, ki jo predpisuje. Osebno sem potrebovala konkreten (pa tudi zdravstveni) klik, da sem se lahko ponovno vzela v roke. Neuspešni začetki vse lansko leto, (začetki vsak ponedeljek, vikendi pa polni prenajedanja), razglabljanje o raznih specialitetah in tem, kam sodi ta in ona sestavina, so prinesla vse kaj druga kot uspešno dietiranje. Tokrat sem ubrala drugačno taktiko. Tri tedne prej sem se odločila, kdaj bo dan D. V glavi sem si razčistila, KAJ je moj cilj, zakaj se lotevam hujšanja, okvirno sem si zabeležila tudi koledar prehranjevanja (brez izumljanja tople vode) ... in sedaj se po treh tednih uspešno približujem vodnemu dnevu. Čeprav sem se prej tehtala skoraj vsak dan, sedaj POJMA NIMAM KOLIKO SEM SHUJŠALA: s številkami se trenutno ne obremenjujem. Verjamem, da bom v treh mesecih naredila nekaj zase, kar je najpomembneje pa je, da se počutim veliko bolje. Veliko uspehov vsem. tabina
Pozdravljene... Spet jaz... NAjprej cestitke vsem, se posebej darji na res hvale vrednem uspehu in seveda encijan tebi za prihajajoce veselje... Ja dnevi bezijo...In sama sem tokrat ugotovila, da mi zelo pomaga, da sploh ne razmisljam o kilgramih in o dieti sami, mi je dosti lazje tako....Na zacetku se nisem stahtala, ker povem po pravici me je bilo strah tiste stevilke, ki bi jo pokazala tehnica, zdaj pa sem ugotovila, da je bolje da o tem sploh ne razmisljam in gre....Dnevi itak drvijo in upam, da mi bo slo tako se naprej kot mi je slo prvih 14-dni... Drzite se... lp lili82
Tabina,bravo!To so besede! Še vedno se spominjam,kakšne težave si imela,zato sem zelo vesela,da ti je končno uspelo razčistiti sama z sabo.To pa je najpomembnejše,da vemo,zakaj si želimo shujšpati in si določiti nek cilj,ki pa ne sme biti previsok. Punca,držim pesti zate,da bi ti končno ratalo,kar si si zastavila. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Hey hey. Oglasam se iz Helsinkov, kjer je grozno mraz. No, danes je sicer znosno....samo - 10. Brrr. Me pa zanima ena stvar. Kako je z dieto, ce se recimo prekrsis? Dan ali dva je se slo... danes pa se bom prekrsila...ne gre drugace. Zal. Izbor hrane ni tako dober. Se posebej, ce si alergicen na gluten......in se izbor se zmanjsa. Ali potem, ko pridem domov, nadaljujem po programu...? Ima katera od vas podobne izkusnje? Hvala Lp cmuki
Encijan, seveda bomo navijale zate. In za Tejčico tudi. Upam, da nam bosta čimprej sporočili vesele novice. Encijan, me pa zanima, če si se kaj čula z Marjanco? Sicer sem tudi sama malo manj na tem našem forumu, a se mi zdi, da je že zelo dolgo nisem videla med nami. Darkad, pozdravi se čimprej! In ti Marjetka Cvetka tudi. Ko boste pa fit, bomo pa "udarili" en popoldanski čvek. Lepo se imejte! bonaca
Hojla! Hej,kaj je pa zdaj tole,al vas že pomladanska utrujenost daje! Kje pa ste vsi? Cmuki,če nikakor ne gre po programu,si dieto pač malo prirediš.Samo da se paziš,četudi ne gre ravno po dnevih.Pač poskušaj samo ločevati.Ko boš pa doma,pa veselo šibaš naprej. Punce,javite se kaj,da ne bomo čisto izumrli tule gor! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti