Pozdravljene,
Ker se javljate stare znanke, se še jaz pofočkam zraven.
Tudi jaz še tu in tam pogledam semle gor...
Lansko leto je prineslo veliko sprememb, pa tudi veliko kilogramov. Kot Tuna sem tudi jaz v slabih dveh letih po dieti pridelala 13 kilogramov. Zanimivo je, da po vsem tem času na forumu najdem še kar ista imena. Najbrž je to le potrditev, da je potrebno sprejeti ločevalno dieto kot način prehranjevanja doživljenjsko. Oziroma prevzeti vsaj disciplino, ki jo predpisuje.
Osebno sem potrebovala konkreten (pa tudi zdravstveni) klik, da sem se lahko ponovno vzela v roke.
Neuspešni začetki vse lansko leto, (začetki vsak ponedeljek, vikendi pa polni prenajedanja), razglabljanje o raznih specialitetah in tem, kam sodi ta in ona sestavina, so prinesla vse kaj druga kot uspešno dietiranje.
Tokrat sem ubrala drugačno taktiko. Tri tedne prej sem se odločila, kdaj bo dan D. V glavi sem si razčistila, KAJ je moj cilj, zakaj se lotevam hujšanja, okvirno sem si zabeležila tudi koledar prehranjevanja (brez izumljanja tople vode) ... in sedaj se po treh tednih uspešno približujem vodnemu dnevu. Čeprav sem se prej tehtala skoraj vsak dan, sedaj POJMA NIMAM KOLIKO SEM SHUJŠALA: s številkami se trenutno ne obremenjujem. Verjamem, da bom v treh mesecih naredila nekaj zase, kar je najpomembneje pa je, da se počutim veliko bolje.
Veliko uspehov vsem.
tabina