Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Vau, Rožica, bravo! Se veselim s teboj... Encijan
Mi lahko katera pove kdaj nastopi polna luna in kje na netu se te podatke najde. Zanima me tudi kako se izvede lunin post? Aki
Mi lahko katera pove kdaj nastopi polna luna in kje na netu se te podatke najde. Zanima me tudi kako se izvede lunin post? Aki

Aki,

polna luna se začne ob 00.17

Za ostale lunine mene za 2007 poglej na spodnji link:

http://www.sepet-sanj.com/ezoterika/Hoja_v_spa

Lp

darkad
Kje je pa tema za 3md? A to se vse sorte pogovarjate se al kako? Visage
Hvala bogu, da je prvi sadni dan že pri koncu. Ampak brez pregreh. JORDI
A si ponosna nase, kaj? Čestitam! Visage, glavna tema je hujšanje, ampak počvekamo tudi še o čem drugim. Če klepetamo, vsaj jesti ne moremo, kar je spet koristno. Lep pozdrav od ene ne preveč pridne Mariborčanke! riba-ribica
darkad je napisal/a:

Aki,

polna luna se začne ob 00.17

Za ostale lunine mene za 2007 poglej na spodnji link:

http://www.sepet-sanj.com/ezoterika/Hoja_v_spa

Lp

darkad

Hvala za informacijo in link. Sem uspešno izvedla vodni dan. Sploh ni blo tako hudo kot sem si predstavljala.

Aki
Dobro jutro /zgodnje jutro/ vsem, ki se "matrate" ali pa uživate ob hujšanju. Ne morem si kaj, da vam ne napišem, kar sem pravkar prebrala v časopisu. Ponujajo Soja -slim P2 - v 10 dneh shujšaš za 10 kg, s kapsulami, ješ lahko karkoli in kolikor hočeš, pa še cena je primerna, 21 eur. Pojma nimam, kakšne izkušnje imate s tem, jaz sem sicer nejeverni Tomaž, mogoče pa bo katera od vas probala. Tel. št. je 01 427 7 205 če bo slučajno katero zamikalo. In če bo, me seveda zanima, če je to vse res, kar reklamirajo. Bilo bi prelepo, da bi bilo res, kajne? Pa brez zamere! Galja
Galja, hec je ker ponujajo x čudežnih tablet. Če bi vsaj ene delovale, bi se to zagotovo razvedelo. Natkas, jaz se pred orbitrekom ne razgibavam. Popoldne ali zvečer, ko najdem čas skočim za pol urce gor. Sem pa zdaj že dva tedna zjutraj pridna s tibetanskimi vajami, nisem glih začela s tremi ponovitvami, ampak s petimi in po dveh tednih sem na 9-ih. In danes zjutraj mi je tehtnica pokazala 1 kg več kot teden dni nazaj - pa ni bilo kakšnih grehov. klavdija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti