Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Spet se vam javljam po dolgem času. Sploh nimam časa prit do računalnika. Natkas tudi jaz sem vesela, da imam "sotrpinke", saj je tako veliko lažje, če imaš še nekoga zraven. Kateri dan vama je danes Natkas in Jordi. Jaz imam danes šele 8 dan. Niseš še stopila na tehtnico, tako da ne vem kakšni so rezultati. Kaj pa vidve? Odkar ločujem prehrano se počutim veliko bolje, razpoloženje se mi je spremenilo za 100%. Res je super, upam samo, da bom tokrat ostala do konca, saj si močno želim, da se poleti ne bom rabla skrivat v kopalkah na morju. Darja2 tebi pa vse čestitke, res sem ponosna nate, le tako naprej. Zdaj pa odhajam, lepo se imejte in upam, da se javim spet kmalu. papa tocka
Evo mene tu med vami........ Danes je moj prvi dan diete in ravnokar jem pomarančo...... Nimam dosti za zgubit (cca 3 kg), pa vendar so te kile moj križ.....sem namreč visoka 160 cm in se mi vse tako lepo vidi če se zredim.....potem pa vse sodelavke strupeno :"si se zredila ne?"....isto kot da mi dajo s kladivom po glavi. ....7.7.07 se poročim, in moram biti "tip top"......imam tako lepo obleko rezervirano in če bom kot prašička Piggy, ne bo lepo za videt..... Čim manj kil in čim več veselja ob novi teži vam želi Šjorca
Lep pozdrav od izgubljene. Saj berem vas večkrat sam ne vem zakaj se ne javim. JORDI, jaz ti lahko iz lastnih izkušenj povem glede ogromne izgube kg, jaz sem pred 2,5 leta zgubila 30 kg, na žalost pa sem jih do letos pridelala nazaj 10. Se pa moram pohvalit, da sem zopet en mesec (danes imam ravno 1.vodni dan) na tej dieti in sem zgubila že skor 4 kg. Darja2, čestitke za izgubljene kg - zdaj sva v isti skupini po izgubljenih kg, a ne? Bodi pridna in ne krši naprej kar veliko da ne boš med povratniki kot jaz. Verjemi, najlažje je prvič vsaka naslednja ponovitev je težja. Marjanca45, moje sožalje ob izgubi očeta. Vem kako je to hudo, saj sem ga jaz zgubila pri 20-ih letih. Rožica, tebi pa čestitke in uživaj v nosečnosti pa čimmanj nosečniških tegob ti želim. kokos
Jaz pa točno vem kdaj moram pogledat na forum. Marjanca, tudi moje sožalje, sem pa vesela ker si se oglasila, čeprav se tudi jaz zelo malo oglašam. Bi morale biti obe bolj pridne kaj ne? Rožica tebi pa iskrene čestitke v pričakovanju. Me veseli da se je oglasilo toliko starih znank, se mi zdi da vse bolj kot ne spremljamo forum samo napišemo bolj malo. Lep sončen pozdrav vam želi tuna

Kokos , pozdravljena ! Ravno včeraj sem mislila na tebe in premišljevala kako se imaš in kako kaj dieta?

Tudi jaz berem vsak dan, vendar nič ne napišem, ker se mi nič ne dogaja. Večkrat sem se že pripravljala na drugi krog, pa mi nikoli ne uspe. Gre par dni, potem pa po starem!

marja
Živjo punce! Še ena "ta stara" se javlja! Najprej iskrene čestitke Rožici!!!!!!! Poročaj nam kako ti gre! Marjanca, moje iskreno sožalje. Encijan in tejci kako sta? Koliko vam še manjka do konca nosečnosti? Uffff koliko novih pikic bo med nami, iskreno se veselim z vami. Pogrešam pa MajdaD, vem, da je imela probleme z očmi, če nas bereš se malo javi, da vemo kako si!! Ostalim pa uspešno hujšanje!!! claudia12
Pozdravljene punce! Da se še jaz po dolgem času malo javim, zaenkrat še v enem kosu. Vidim da se je kar nekaj "starih" forumašic spet javilo. A se bliža poletje in bo spet akcija? Marjanca45, od tebe pa res dolgo ni bilo glasu. Vidim da imaš za sabo težko obdobje. Sožalje ob izgubi očeta. Rožica, tebi pa iskrene čestitke za naraščaj in uživaj v nosečnosti na polno. Meni pa že kar zmanjkuje dnevov za odštevat do konca nosečnosti. Rok imam to soboto, tako da samo čakam, kdaj se naše dete odloči pokukat ven. Še bolj kot midva z lubijem, pa je nestrpna Taja, ki ves čas kuka skozi popek in sprašuje bebico kdaj pride. Po porodu bom pa tudi jaz spet stalna gostja tega foruma. Se je nabralo kar nekaj kilc viška, predvsem v teh zadnjih dveh mesecih ko sem bila doma in nisem več mogla hodit na telovadbo. Ampak s tem se bom že spopadla kasneje. Sedaj najprej čakam, da k sebi privijem našega drugega sončka. Pa veselo hujšanje! tejčica
O SUPER TEJČICA, ŽELIM TI VSE NAJ, DA BO POROD HITRO MIMO IN DA KONČNO STISNEŠ K SEBI MALO ŠTRUČKO. PA NAJ BO ČIMPREJ, KER VEM DA SE TILE ZADNJI DNEVI FULLL VLEČEJO. AH HUJŠALA BOŠ PA ŽE... darja2
Claudija12, tudi meni se dnevi v enem kosu iztekajo, pa saj že komaj čakam... Tako, da zdaj kar lepo držite pesti za dve novi kandidatki za hujšanje. Ampak, Tejčica ne še takoj po porodu, čez nekaj mesecev, a ne? Sicer pa jaz preberem tako še v glavnem vse in se oglasim takoj, ko me katera pogreši... Uspešno hujšanje še naprej in lep pozdrav vsem starim in seveda tudi novim. Me prav veseli, da se vas je toliko ta starih "pofočkalo"... Vaša Encijan
Encijan, seveda s hujšanjem ne nameravam začeti takoj po porodu. Kdaj, je odvisno predvsem od dojenja. tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti