Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ojla vsem skupaj...v soboto sem bila na rinini soboti in moram reči, da sem bila presenečena... hrana po ločevalno, pijača - voda, osebni trener, da o nagradah ne govorim... pelican
Pelikan, malo nam razloži, kako je bilo!
Dober dan drage dame, pa se še jaz "pofočkam"po dolgem času, saj berem vas pa redno samo kar ne ljubi se mi pisat. Zdajle mam pa ravno malo časa, 9-mesečna hčerkica lepo pridno pančka, jaz sem pa rekla, da se vam malo oglasim pa še grickam jabolko zraven. Moji trije meseci so se pred kratkim iztekli in kar pridno nadaljujem naprej, sicer ne tist ful strogo ampak ločujem pa pridno naprej in bom pri tem ostala, ker mi je super. Od sedaj naprej bo to moj način prehranjevanja do nadaljnega... Telovadim vaje pilatesa kar na tleh pred tv-jem, vsak dan vsaj dve uri sprehoda z vozičkom in kile grejo dol. V enem tednu sta šle dol še dve kile tako da sem pristala na 30 kg minusa. Punce, tiste ki se še odločate ali bi ali ne bi začele vam svetujem, da se še danes odločite kajti meni je ta dieta spremenila življenje, sem postala samozavestna in se ne pogledam več težko v ogledalo. A res vam moram kar po pravici povedat, jaz ko sem začela s to dieto po porodu sem imela občutno preveč kg. Ko sem šla rodit se je moja vaga ustavila na 115 kg. Takoj po porodu mi je šlo dol borih tistih 5 kil. Ko sem začela sem imela 110 kg in sedaj sem vsa vesela, ker sem pristala na 80 kg. Res da je to še vedno veliko ampak do poletja bi rada prišla še vsaj na 70. Upam, da mi bo uspelo. Ker sedaj imam pa res dosti "debelega" življenja in si resnično želim, da mi uspe. Moj dragi pravi, da ne more verjeti kakšna sprememba, kolk sem shujšala in ob vsej tej hrani, ki sem jo jedla. Ampak saj veste samo da ješ na tisti pravi dan. Važno je pa to, da nisem nikoli stradala in nikoli bila lačna. Tudi vodne dneve mi je bilo čisto lahko preživet. Sem bila dolga kaj, punce držte se, želim vam čim več volje in uspehov, poletje se bliža. Jaz osebno končno enkrat komaj čakam dopust in mi ne bo tako težko skočit v kopalke, to je pa najbolj pomembno kajne. No danes je spet tak lep sonček, grem ven na sprehod... Pa se vam še kaj javim in kakšno rečemo, a velja. FAJN BODITE. darja2
Aja galja pa še to, nikar ne nasedaj tem reklamam, ker nič ne deluje. Jaz osebno ti odsvetujem nakup teh kapsul, ker shujšala ne boš čisto nič. Potem bi se pa po cesti sprehajale same lepotice, suhice, če bi bilo tako enostavno. Jaz vem, ker imam pač eno tako znanko, ki bi dala vse, da bi shujšala brez truda. Nabavila je že vsega boga, ki so ponujali na trgu od enih obližev ne vem kakšnih do kapsul, koliko je zapravila je raje niti ne vprašam ampak vem, da ni shujšala niti kile. Pred dobrim mesecem sva se nazadnje srečali a ko me je zagledala ni mogla verjet kako mi je ratalo in od takrat naprej je tudi ona na ločevalni in pravi, da hvala bogu, ker me pozna, ker sem ji dala toliko volje in energije in je baje tudi ona zelo usešna. Nikar ne nasedaj reklamam na trgu je vsaj 20 različnih kapsul, ki"baje" potem ful shujšaš od nekih čudnih začimb do ne vem kaj še.... ma lepo te prosim, BREZ MUJE SE ŠE ČEVELJ NE OBUJE pravijo. No tako je moje mnenje ne vem mogoče ima pa katera drugačne izkušnje s tem. Jaz take reklame ponavadi kar ignoriram. darja2
natkas je napisal/a:
Pelikan, malo nam razloži, kako je bilo!
Začelo se je ob 11-ih z pogovorom terapevta, smo se učili pravilnega dihanja, pa nekaj o motivaciji...potem je sledila malica z dobrotami peritnine ptuj - welness program - ma vam rečem fenomenalno in okusno je bilo, vse je narejeno bilo v stilu ločevanja, potem je sledil moj moment kot moderator foruma o ločevalni dieti in g. janeza, ki je s to dieto shujšal kar za 94 kg, ponovil jo je 3x. Poskrbel je za presenečenje, ker sta se kar dve urednici stlačili v njegov prvi brezokavnik....potem je sledilo kosilo in vsak je našel kaj zase, od pikatnega riža z zelenjavo, do puranjih meskov, ajdove kaše, solat,... bila je tudi modna revija za močnejše postave, razni kotički: avon kot sponzor, lahko si speremenil frizuro, make up, in vse ostalo....na koncu je vsak dobil bidon za pitje tekočine in novo kislo smetano....pa še to ni bilo dosti, smo izpolnili še anketo in na vsaki anketi je bila nalepka od sponzorjev in si dobiš še eno nagrado.... evo toliko na kratko...bo pa še ena rinina sobota jeseni.... pelican
BRAVO DARJA2!!!!!!!!!!!!! Vsa čast ti! Tudi jaz sem po porodu nekak lahko shujšala, ker sem kuhala zdrave jedi. Problem je nastal po enem letu, ko je hčerka pričela jesti vso ostalo hrano; jaz pa sem za njo hrano pospravljala - v svoj želodec. Potem pa še služba, pa premalo gibanja, pa tisto, pa ono in kile so tu! Zdaj pa dieta in kilogramčki dol. Počasi, a gotovo! LP
DARJA2! JORDI
Rožica, čestitam! Uživaj na veliko in lepo se imej! bonaca
DARJA2 iskrene čestitke ob takšnem uspehu-bravo. drejki
Hojla! Tud jaz sem že marsikaj poskusila za hujšanje brez truda,nazadnje fasala eno fino vnetje ledvic,potem pa mi je kapnilo,da se bo treba za vitko postavo malo bolj potruditi. Galja,zato nikar ne nasedaj tem reklamam,katerih namen je samo čimbolj olupiti naivne potrošnike. Darja,tebi pa čestitke,ker ti uspeva še naprej.Res bi bilo škoda popustiti zdaj,ko si se tako matrala in seveda izgubila kar lepo število kilogramov.Zavedaj se,da če ga zdaj polomiš,naslednjič ne bo šlo več tako zlahka dol. Punce,danes se še naužijte sončka,ker bo potem baje spet slabo vreme. Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti