Dober dan drage dame, pa se še jaz "pofočkam"po dolgem času, saj berem vas pa redno samo kar ne ljubi se mi pisat. Zdajle mam pa ravno malo časa, 9-mesečna hčerkica lepo pridno pančka, jaz sem pa rekla, da se vam malo oglasim pa še grickam jabolko zraven.
Moji trije meseci so se pred kratkim iztekli in kar pridno nadaljujem naprej, sicer ne tist ful strogo ampak ločujem pa pridno naprej in bom pri tem ostala, ker mi je super. Od sedaj naprej bo to moj način prehranjevanja do nadaljnega...
Telovadim vaje pilatesa kar na tleh pred tv-jem, vsak dan vsaj dve uri sprehoda z vozičkom in kile grejo dol.
V enem tednu sta šle dol še dve kile tako da sem pristala na 30 kg minusa. Punce, tiste ki se še odločate ali bi ali ne bi začele vam svetujem, da se še danes odločite kajti meni je ta dieta spremenila življenje, sem postala samozavestna in se ne pogledam več težko v ogledalo. A res vam moram kar po pravici povedat, jaz ko sem začela s to dieto po porodu sem imela občutno preveč kg. Ko sem šla rodit se je moja vaga ustavila na 115 kg. Takoj po porodu mi je šlo dol borih tistih 5 kil.
Ko sem začela sem imela 110 kg in sedaj sem vsa vesela, ker sem pristala na 80 kg. Res da je to še vedno veliko ampak do poletja bi rada prišla še vsaj na 70. Upam, da mi bo uspelo. Ker sedaj imam pa res dosti "debelega" življenja in si resnično želim, da mi uspe.
Moj dragi pravi, da ne more verjeti kakšna sprememba, kolk sem shujšala in ob vsej tej hrani, ki sem jo jedla. Ampak saj veste samo da ješ na tisti pravi dan. Važno je pa to, da nisem nikoli stradala in nikoli bila lačna. Tudi vodne dneve mi je bilo čisto lahko preživet.
Sem bila dolga kaj, punce držte se, želim vam čim več volje in uspehov, poletje se bliža. Jaz osebno končno enkrat komaj čakam dopust in mi ne bo tako težko skočit v kopalke, to je pa najbolj pomembno kajne.
No danes je spet tak lep sonček, grem ven na sprehod...
Pa se vam še kaj javim in kakšno rečemo, a velja.
FAJN BODITE.
darja2