Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Lep pozdrav .Danes sem začela z proteinskim dnem in me zanima ,če juho zmeraj popijemo na koncu in če lahko zraven mesa in solate pojemo tudi košček kruha? LP ursa40
Ursa40, me veseli,da si se odločila in verjamem, da ti bo uspelo. Ja juho popiješ vedno na koncu ampak samo za kosilo in tudi kos kruha lahko poješ zraven kosila, ne belega, za večerjo pa brez kruha....čeprav se mu jaz kar poskušam izognit. pa DOBER TEK. darja2
Živijo.Še nekaj me zanima in ,če mi boste pomagale bom zelo vesela. Nikjer v Rinini knjižici nisem zasledila jogurtov in mlečnih stvari.Pri katerem dnevo lahko pojemo recimo en jogurt ,če smo ravno lačni. LP ursa40
OJLA! Kak ste? Jaz super!!! Ursa40, držim pesti in verjamem vate, da ti bo uspelo! Yimi tebe pa bo tudi prijela volja in ko bo ta, bodo tudi kg-ji leteli ponovno dol...boš videla...tudi sama sem po skoraj 3. krogih dobila nekaj kg gor, zdaj pa sem spet na začetku 3md, jutri bo en teden, kar sem spet na dieti. Da malo povem....včeraj sem pojedla sadje pa kosilo ob 14h, pol pa nisem do danes do 17h jedla nič...danes sem imela OH dan...pa sem pojedla samo kos kruha in vložene kumarice...za večerjo pa nič. Upam, da ni s tem nič narobe, ampak sem bila do 6h zjutraj pokonci in sem prespala dan, tak da tudi aktivna nisem bila nič. Mislite punce, da bodo šli kg prav tako dol??? Želim vam veselo hujšanje... PAPA saby
Ursa40, če si ravno lačna, pij vodo ali nesladkan čaj. Ali pa beri to stran na kulinariki, zanesljivo ne redi. Jogurt pa spada v B dan, takrat, ko ješ skuto, sir, mlečne izdelke pač. Verjetno veš, da beljakovin ne smemo mešati. Punce, bodite še naprej pridne in imejte se lepo! riba-ribica
Pozdravljeni. Samo, da se malo javim. Imam virozo, pa ne morem bit dolgo pokonci. Danes imam vitaminski dan in glede na to, da mi ne paše jest, ga bom verjetno dobro prebrodila. Ursa40, dobrodošla med nami in ostale, ki se boste pridružile tudi. En lep bolni pozdrav vam pošiljam, ter veliko volje. LP! fakin712
Pozdravljene vse nove in stare moki,vesela sem zate,da vztrajaš,jaz tudi še naprej nekako držim svojo novo pridobljeno težo,sem enakega mnenja,kot ti,nikoli več nazaj v vreče. Sem hotela malce pretiravat,pa telo hitro odreagira,res nobeno pretiravanje ni dobro.Zato kar lepo vzdržujem težo.Jaz sem si pa ene hlače pustila,za vzorc;)) Vsem želim veliko moči in volje-čim manj kg. lp Saša
Hojla! Kako ste kaj punce? Ohoho,pridne še naprej!Prav,prav,le tako se držte,pa bodo kile letele stran sto na uro. Jankica,a veš da se je tudi pri nas računalnik sesul,v petek zjutraj sem ga prižgala,pa tema.Na srečo pa zna to moj dragi kar sam zrihtat,tako da sem spet z vami. Atilem,yimi in ursa40,dobrodošle med nami.Punce,le kar pogumno,nič se bat. Levinjev,ti pa čimprej pozdravi prst,Fakin,ti pa virozo pošlji na Antarktiko. Vemves,čestitke,da ti uspeva držat težo! Na tem izpitu jaz vedno padem,potem pa jovo na novo.Jaz Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Ursa40,čaka te zasebno sporočilo! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Punce, hvala za vspodbudo!!! imam občutek, da se bom v kratkem lotila diete. Ko začnem vam sporočim. Vse pa moram pohvaliti,ker tako pridno hujšate. 3-krat HURA ZA VSE PRIDNE!!!!!!! yimi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti