Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hvala vam ,vsem.Bom upoštevala tele vaše recepte zagotovo. Marjetka cvetka nam gre zaenkrat ok .Danes smo imeli OHdan in smo papali tortico . Naj povem ,da hujšamo pri nas družinskoin da moramo skupno shujšat 100kg. Noben nič ne jamra ,da bi bil lačen,sicer pa veliko migamo in smo zunaj. Lepo pa radi se imejmo ursa40
Uuuuuu ..... Ursa40 To bo pa za celega Ja, super, tako skupinsko hujšanje mi je vedno zanimivo. Ali kaj tekmujete? S tem imate maj dela s pripravo različnih obrokov in vam tako ostane več časa zase in za rekreacijo. Za OH pa predlagam (poleg testenin) pico, slano pecivo, polento, žgance, zraven pa obilo zelenjave. Ajdovo kašo bi jaz uvrstila med škrobne obroke (nepredelano živilo). Enkrat je Marjetka cvetka predlagala zelenjavno juho, zakuhano z rezanci. Vidim, da vas je kar nekaj novih tukaj. En prav lep pozdrav vsem. Danes je pa malo pobelilo tole našo deželico, tako, da se bo treba tudi zaradi snega malo razmigati. Hej, Gorenjke, kje ste? A vam gre? Beba, Hema - haloooo! Pa Any - Korenzu, kako si? Vemves in Moki, bravo za vzgledno vzdrževanje teže in odvržene cote. Kje pa se Nelly skriva? Rožica, kaj pa tvoje zdravje? Encijan in Tejčica, pazita nase in na mali (zdaj že veliki) bubici! Za Ribo-ribico vem, da pridno kolesari (pa še slikca se je vrnila v album, kajne), Marjetka-cvetka je pridna in aktivna na forumu kot vedno. Fakin712, želim ti hitro ozdravitev, Levinjo pa naj prst čim manj ovira, da se ne bo preveč navadila na preveliko obutev. Darja2, ti si pa že veliko dol dala - kapo dol. Saby, verjamem, da ti bo maksimalno uspel ta novi krog, saj iz tvojih postov kar žari pozitivna energija. Yimi, ti pa kar začni: čimprej - tembolje. -Pika in Atilem, kar veselo dalje in uspeh ne more izostati. Berny, bravo, da si se odločila prej ukrepati, preden bi izničila ves krasen rezultat iz prve rudne. Želim ti prijetno hujšanje in druženje tu na forumu. Oglasi se še kaj. Pa še Heleno45 moram pozdraviti, čeprav ne vem, če nas trenutno kaj bere. Vseeno ji želim čimmanj bolečin in da bi lahko spet kmalu tekla in uživalaaaaa! Tako, danes sem se pa kar malo razpisala. Še vedno uporabljam le službeni računalnik, doma je tema. Čau, čau! jankica
Pozdravljene. Malo se vam oglašam. Čedalje bolj mi iz nosu teče, pa iz oči tudi, da sem že vsa. Hrana mi absolutno ne paše, pijem pa ogromno. Danes imamo Š dan in ne vem kaj bi. Najbrž kar zelenjavno rižoto, čeprav se mi sploh ne da kuhat. Hm Jankica, ajdovo kašo sem zato napisala v OH dan, ker tako piše v Rinini knjižici o 90 dnevni ločevalni dieti, tako da ... Levinjav, kako pa kaj tvoja noga, pravzaprav prst? Je danes že kaj bolje? Želim ti čimprejšnje okrevanje, da ne boš imela nog kot plavuti.. Ursa40, tudi midva z možem oba hujšava, tako, da je veliko lažje. Vsem želim lep dan, pa tudi, če bo kaj padavin. LP! fakin712 Sporočilo je spremenil(a) fakin712 dne 24. jan 2007 12:03:28
Fakin712, večna dilema, priznam, ne obvladam dovolj. Tudi jaz ... jankica
Hojla! Jankica,saj pa res,na zelenjavno juho z rezanci sem pa čisto pozabila. Okusen obrok za OH dan so tudi dušene bučke ali jajčevci,dodamo se malo paradižnika in seveda začimbe in vse skupaj pojemo z kosom polnozrnatega kruha.Ali pa ajdovi žganci in praženo kislo zelje.Ja,saj se kar najde idej.Ursa40 in ostali upam da boste sedaj vendarle našli kaj zase. Za ajdovo kašo pa pravzaprav ne vem kateri dan bi se jedla.Pira se je da OH dan,ješprenj pa na Š dan.Koruza se je na Š dan,polenta pa na OH dan. Ajdova in prosena kaša spadata pod OH dan,tako piše v rinini knjižici,prav tako ovseni kosmiči. No,kakorkoli,važno je,da smo dobili mal snega.Juhuhu! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Pozdravljene in pozdravljeni . Kako ste kaJ?Jaz se spet oglašam z eno prošnjo.Nekje na teh straneh sem zasledila en link s katerega lahko dol downlodaš pilates vaje . Zdaj ga pa ne najdem Mi pomagate?? Radi in lepo se imejte ursa40
Ursa40, tistega linka nimam, sem si pa v Word skopirala besedilo pilates vaj in ti jih lahko pošljem po zasebnih sporočilih. Oglasi se! jankica
Oj punce, danes se vam ponovno malo javljam. Včeraj je bil sadni dan in kot pravi Berny, tudi meni ta dan dela največ preglavic. Ker je bilo deževno in mrzlo sem si za kosilo kar zdušila jabolka, da sem vsaj nekaj toplega pojedla. Je pa danes 1 teden mojega hujšanja in tehtnica je pokazala - 2 kg. Jaz sem zadovoljna. Ne vem če je dovolja ampak meni je super. In tudi volja je že ta prava. Sladice niso več problem, zaenkrat tudi pečem ne več (moji sicer malo žalostno gledajo ...) edino kar se mi "lušta" je kruh in to opoldne, ko bi ga lahko jedla pri kosilu ampak zjutraj :(] Upam, da bo tudi to ščasoma minilo. Lep pozdrav s snegom pobeljenega Celja... atilem
Pozdravljeni! Kako ste? Jaz super, malo sem na izletu in sicer v Ljutomeru. Ne morem verjeti kako drugače je tukaj kot pa v mojih štajerskih koncih. Ljudje so čisto preprosti in so me vzeli za svojo. Tu sem že od torka, danes pa se vračam v moje kraje. Dieta mi uspeva, edino kar je mogoče malo problema je to, da ko grem okoli in kje ostanem, takrat ne morem telovaditi...se pa držim jedilnikov in tistega kar se je na določen dan...edino kar je, da mogoče premalo jem- se zgodi, da za kosilo pojem nekaj malega, za večerjo pa običajno nič...upam, da si s tem kaj preveč narobe. Eto, zdaj pa štartam proti domu in bom čez kako uro pa pol doma, če ne bodo ceste preveč spolzke...in končno po nekaj dneh spet orbitrek-!!!se ga že veselim... Lepo se imejte in pojdite se kepat!!! saby
Preklet zakurnk!! Če že moram preklinjat!! Ta vražji avto nam je ravno danes odpovedal poslušnost!!! Ne bev ne mev od njega! Sedaj čakam na mehanika, hvala bogu je vsaj v bližini, tako, da sem danes od vsega hudega kar čips napadla, še dobro da je škrobni dan in da je krompir v škrobnem dnevu, ampak vseeno. Pravijo, da gre tudi hudič raje s....t tja, kjer je večji kup. V mojem primeru sigurno. Sem jezna!! Uf, pa ravno sedaj!! Levinjav

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti