Uuuuuu ..... Ursa40

To bo pa za celega

Ja, super, tako skupinsko hujšanje mi je vedno zanimivo. Ali kaj tekmujete? S tem imate maj dela s pripravo različnih obrokov in vam tako ostane več časa zase in za rekreacijo.
Za OH pa predlagam (poleg testenin) pico, slano pecivo, polento, žgance, zraven pa obilo zelenjave. Ajdovo kašo bi jaz uvrstila med škrobne obroke (nepredelano živilo). Enkrat je Marjetka cvetka predlagala zelenjavno juho, zakuhano z rezanci.
Vidim, da vas je kar nekaj novih tukaj. En prav lep pozdrav vsem. Danes je pa malo pobelilo tole našo deželico, tako, da se bo treba tudi zaradi snega malo razmigati.
Hej, Gorenjke, kje ste? A vam gre? Beba, Hema - haloooo! Pa Any - Korenzu, kako si?
Vemves in Moki, bravo za vzgledno vzdrževanje teže in odvržene cote. Kje pa se Nelly skriva?
Rožica, kaj pa tvoje zdravje? Encijan in Tejčica, pazita nase in na mali (zdaj že veliki) bubici!

Za Ribo-ribico vem, da pridno kolesari (pa še slikca se je vrnila v album, kajne), Marjetka-cvetka je pridna in aktivna na forumu kot vedno.
Fakin712, želim ti hitro ozdravitev, Levinjo pa naj prst čim manj ovira, da se ne bo preveč navadila na preveliko obutev.

Darja2, ti si pa že veliko dol dala - kapo dol.

Saby, verjamem, da ti bo maksimalno uspel ta novi krog, saj iz tvojih postov kar žari pozitivna energija.
Yimi, ti pa kar začni: čimprej - tembolje.

-Pika in Atilem, kar veselo dalje in uspeh ne more izostati.

Berny, bravo, da si se odločila prej ukrepati, preden bi izničila ves krasen rezultat iz prve rudne. Želim ti prijetno hujšanje in druženje tu na forumu. Oglasi se še kaj.
Pa še Heleno45 moram pozdraviti, čeprav ne vem, če nas trenutno kaj bere. Vseeno ji želim čimmanj bolečin in da bi lahko spet kmalu tekla in uživalaaaaa!

Tako, danes sem se pa kar malo razpisala. Še vedno uporabljam le službeni računalnik, doma je tema.

Čau, čau!
jankica