Ločevanje živil 90. dni - 5. del

hojla Že dolgo se nisem nič javla,vendar preberem pa na hitro ,da vidim kaj se kaj dogaja.Vidim ,da ste kar pridne,tudi nekatere ste nove in vam želim veliko uspeha,samo ne obupat. Tudi sama sem takega mnenja,ko pride kriza prideš na kulinariko se izpoveš in je bolje. Danes imam OH dan,vendar sem jedla samo sadje ,ker sem dva dni nazaj grešila.Tudi jutri sem se odločla ,da ostanem na sadju,zato da se mi sistem ne zruši. Tako zdaj se odpravim spat jutri služba itd.... LP se tipkamo -pika
Dobro jutro sotrpinke. Samo toliko, da se malo javim. Iz nosu mi veselo teče, kašljam kot hudir, oči solzne kot ob kakšni pocukrani limonadi. Drugače imam B dan, ker pa sem bolna, bomo imeli kar pečena jajčka in solato za kosilo, ker kuha mož. Uživajte, veliko volje vam želim in predvsem veliko vitaminčkov, da ne boste izgledale takole kot jaz. LP! fakin712
Hoj Fakin in ostale, škoda, da si bolna sem te hotelj jutri povabiti na čaj oz. kavo, ker sem v tvojem koncu. No pa drugič. No z menoj je pa takole. Zjutraj je ful kriza. Meni to sadje nič kaj ne paše,a se vseeno trudim, da ga jem. (!] Je pa že počutje dosti boljše in ne boste verjele , tudi moj pritisk, se je nekako umiril,kaj šele bo če shujšam na željeno težo.[ Sladic se mi sploh ne lušta, moja edina slabost je kruh.... No pa bo že nekak, če smo sedaj na istem vlaku, se moramo tudi pripeljati do končen postaje a ne ??? Lep pozdrav, zdržite, čerprav nam današnji dan ni ravno naklonjen. atilem
Atilem škoda, da sem bolna in da te ne bom spoznala. Pa kdaj drugič. Povej, ko boš spet tu v našem koncu. LP! fakin712
Čao mačke! Kak ste? Jaz ok, danes po 8. dnevih hujšanja sem se tehtala...tehtnica je pokazala 2,8kg manj...sem ful vesela...je pa res, da gre v 4. krogu veliko težje dol kot pa v prvem... Lepo se imejte pa se tipkamo!!! PAPA saby
Fakin ti se kar lepo pozdravi, pa veliko vitaminčkov pojej in popij, pa seveda počivaj, pa naj te najdražji veliko razvaja. To ta zadnje najbolj pomaga Za menoj bo vitaminski dan, ki bi mu bolj lahko rekli zeljni dan, ker sem jedla zelje na 100 in 1 način. No ja rahlo pretiravam, ampak bilo je kuhano zelje z brokolijem, pa zeljnata solata iz kislega zelja. Pa je zelooo pasalo. Tokrat mi gre bolje, kot mi je šlo decembra, uh! Za telovadbo pa še nisem, ker se mi noga nekako noče pozdraviti, mi še vedno ven iz rane sokrvica teče, tako, da bosa bezljam po stanovanju in čakam kdaj se bo rana čisto posušila. Mož se mi zelo reži, ker ko grem po ta starejšo v vrtec nosem njegove superge št. 43, ki no naproti moji številki 38 pravi čolni. Zadnjič, ko sva šla v kino je izjavil da izgledam kot Jaka Racman, grrrrr.... Vsem starim in novim hujšaricam veliko sreče in čim več izgubljenih kilogramčkov in čim manj pregreh! Pa smejte se in lepo se imejte! Levinjav Sporočilo je spremenil(a) Levinjav dne 23. jan 2007 17:29:16
Prosim punce ,če i lahko svetujete kaj naj še pripravim za kosilo na OH dan.Nisem velik ljubitelj testenin in bi mi pasalo še kaj drugege. Vsakega nasveta bom vesela. Radi in lepo se imejte ursa40
Hojla! Berny,pozdravljena tudi ti tukaj na forumu.Ja,saj ti gre res super,ni kaj. Po koncu treh mesecev pa je na žalost treba še naprej paziti,kaj damo v usta,sicer gre vse skupaj u nič oz. u kile.Kar sprijaznite se,da bo ločevanje postalo vaš način življenja,kajti le tako boste vedno vitke in zadovoljne.Sicer ni vseskozi potrebna takšna doslednost kot prve tri mesece,vendar je vseeno potrebno paziti na kombinacije živil in upoštevati čas med obroki. Hm,Ursa 40,pravzaprav ni velikpo izbire.Kakšna zelenjavna pica že pride v poštev,pa seveda polenta,ki se tudi je na OH dan,kakšne pogače,vodni vlivanci,zelo okusne so palačinke z šampinjoni iz Rinine knjižice,tortilije z zelenjavo,pira.No ja,nekaj bi se našlo. Ursa 40,kako pa kaj vam gre? Levinjev in Fakin,vidve pa se čimprej pozdravita. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Berny dobrodošla. Seveda ti bo uspelo, to še za mislit ni. Če si enkrat že, boš drugič tudi, čeprav se pa strinjam s tabo, da je vsak naslednji krog težji. Ursa40, kaj pa ajdova kaša? Vzameš 8 dag ajdove kaše, ki ji primešaš gobe. Na žlički olja prepražiš čebulo in 2 pesti poljubnih gob in malo zaliješ. Soliš, popraš, dodaš strt česen in potreseš z nasekljanim peteršiljem. Lahko si tudi spečeš paradižnik. Palačinke s šampinjoni, le da v maso za palačinke ne daš jajca. Šampinjone lahko popražiš in začiniš po okusu in to je to. Zelenjavna pizza, seveda brez sira. To so seveda samo predlogi, če pa jih boš upoštevala, se pa sama odloči. LP! fakin712
Pa me je Marjetka cvetka malo prehitela. Pa nič hudega, bo bolj držalo. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti