Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Levinjev,sem ti že hotela predlagati,da drugič namesto da napadeš čips raje zbrcaj avto,potem pa sem se spomnila na tvoj nesrečni prst! Mislim,da je to,kar je naredila danes Levinjev ena hudo grda navada.Ko nam gre kaj narobe,hop po hrani.Drugič raje preklinaj ali karkoli drugega,samo prosim ne napast hrane,ker si s tem delaš veliko škodo. Pa nikar se ne tolaži,da je danes itak škrobni dan,ker čips je samo ena velika kalorijska bomba brez vsakršnih telesu potrebnih snovi.V glavnem hrana za špeh delat. Drugič raje pojej pomarančo z olupom vred. Upam,da z tvojim avtom ni kaj hudo narobe in bo čimprej popravljen,da se boš lahko veselo vozila naokrog. Tako,malo sem jo že morala okregat,sicer pa to velja ze vse vas! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Sem si zaslužila, tole kreganje. Saj imaš čisto prav, ne bi smela, pa tako sem bila dosledna!!! Drugače nimam ravno popadkov, da napadam hrano, kadar so težave, samo danes, uf.... Potem, ko so prišli mehaniki, se je pa izkazalo, da sem res ena KURA!! Samo akumulator nam je šel!! Kar sploh ni čudno po šestih letih, kolikor je star naš avto!! Takoj lažje pri srcu!! Sem mogla povedat! Pa kreganje tudi zaslužila. Upam, da sem zadnjič grešila!! Aja pa smejte se in lepo se imejte!!! Levinjav
hojla Levinjav,vem kako je to ,če rabiš avto,pa ti zagode ravno takrat,ko ga najbolj rabiš.To se je zgodilo tudi meni,kar norela sem ,pa se izkazalo ravno tako kot pri tebi akumulator. MarjetkaCvetka te je kar okarala,ampak vem ,da ni mislila nič hudega,ona nam daje pogum,da se ne pregrešimo prevečkrat,sploh takrat ,ko nam gre kaj narobe. Moram pa pohvalit Jankico,kako je lepo vsako opisala in pozdravila.Dobro se znajde po imenih,ker meni pa uidejo iz spomina. Mogoče mi nekatere ostanejo v spominu,tako da mi ne zamerit,če bom kdaj kašno kdaj izpustila,pač mi spomin peša. Vse ste super in kar tako naprej. Vas bom še jaz tako pozdravla kot Levinjav mi je všeč Lepo se mejte,pa velik se smejte -pika
HEJ PUNCE... Z MOŽEM SE ODLOČAVA O NAKUPU AVTOMATA ZA PEKO KRUHA, PA ME ZANIMAJO VAŠE IZKUŠNJE, KER MENDA NISO VSI VREDU???? ČIMPREJ IN NAJLEPŠA HVALA... jana1
Na kulinariki je na to temo veliko napisanega - kar korajžno na branje! http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8548 http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=710 http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5462 http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1455 http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7780 jankica
Dan, naj se malo oglasim - dolgočasim se doma, ker imam vnetje sinusov, virozo, kaj vem, kaj še, včeraj sem cel dan poležavala z groznim glavobolom, danes je malo bolje. Nekaj sem še naredila za službo, mimogrede še forum prebiram. Vnetja sinusov še nisem imela nikoli, še glava me zelo redko boli, tako, da je tole precej zprna izkušnja. Na ločevanje mi ni treba preveč misliti, ker nimam nobenega apetita, ha, ha, nalivam se s čajem, kar pomeni, da je res hudo... Koliko vas je novih - bravo! Čestitam tudi vsem "starim" za lepe rezultate!! Grem nazaj v posteljo, pregrevat to prazno glavo (še zvoniti mi je začelo) imejte se lepo, uživajte snežno pravljico (kjer jo imate) in pridne bodite! Lp darkad
Dober dan. Vidim, da imava z Darkad iste probleme z zdravjem, le da sem jaz danes dobila še drisko. Tudi jaz nimam problemov z ločevanjem že par dni, ker absolutno ne morem nič jest, pa kaj jest, niti videt ne smem hrane, kaj šele, da bi kaj zaužila. Pijem čajčka, ležim, glava me boli kot sam, iz nosu in oči mi še vedno teče. Tako je torej. Ko človek zboli in se mu hrana ustavi mu ni treba več mislit na ločevanje Vsaj med boleznijo ne. Drugače imam danes vitaminski dan, tako da ga bom zopet brez problemov prebrodila. Toliko, da sem vas malo pozdravila. Imejte čim več volje in preživite lep dan, pa nikar ne zbolite. LP! fakin712
Ma bogo darkad in fakin. Mi smo tole hvala bogu že čez dali. Hitro se pozdravite punci!! Jana1 tudi mi smo ravno prejšnji teden kupili avtomat za peko kruha. Kupili smo Kenwod v Merkurju (bil je ravno v akciji) in moram priznati, da sem zelo zadovoljna. Uporabljam ga praktično vsak dan. Predvsem mi prav pride, ko je treba delati testo za pizzo. Mi ni več treba kupovat testa, he, he.... _pika je imela Marjetka Cvetka kar prav in sem si zaslužila grajo, pa seveda tudi tvoje besede. Danes imam jaz OH dan, pa še tuhtam kaj bom naredila? Verjetno kar pizzo. Sedajle si grem tudi jaz skuhat čajček, pa se grem lepo fino nalivat, opazila sem, da zadnje čase bolj malo pijem, kar pa seveda ni dobro. Aja, pa zopet ena prigoda iz mojega doma. Danes sem malo preveč potegnila eno izmed rolet, tako, da moram zopet mojstre klicat!! Grrrrrrr..... Se tolažim s tem, če ne bi bila doma se mi kaj takšnega ne bi moglo narediti. Pa še ena malo lepša novička, moja mlajša je začela tako žlobudrat, da smo vsi baba, maaa, pa mislim, da že sestrico hoče klicat, ko jo zagleda pravi la la. (Lara). Smejte se in lepo se imejte! Levinjav
holja Fakin in Darkad želim vama čimprejšnjo okrevanje.Je pa res,da sedaj razsaja neka viroza,tiudi hčerka pravi kok je v šoli bolanih in jih je,zelo malo v šoli. Pri nas spet malo snegeta,tako da je kar tak zimski filing.Danes imam OH dan in si bom privoščila polento in skledo solate.Za sladico pa še premišljujem mmmmmm kaj dobrega. Tako lepo se mejte in lep vikend želim -pika
Čauči! Kako? Jaz odlično...sem uresničila včerajšnje načrte in šla za pol ure na Orbitrek...sem bila pol tak ponosna nase, da nism mogla verjeti... Drugače pa sem nanes na sadnem dnevu in mi uspeva...sicer mi nič ne paše jesti, a sem že pojedla eno mandarino. Jana1, glede aparata za kruh. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da se ga splača kupiti, jaz sem tako zadovoljna z njim, da se ne da povedati. Služi ti za več stvari, ne le za kruh, v njem lahko delaž tudi marmelado, to vrsto testa, pecivo...imaš več različnih programov...sicer pa tak vse piše v knjižici. Sama običajno pečem kruh iz temne moke...kupim moko v Hoferju, v kateri je že sol in kvas, pol pa samo prilijem vodo, notri pa dam še ful semenk: sezam, lan, sončnice, bučnice, ovsene kosmiče, mak....marsikaj se da, samo treba je imeti energijo in ideje. Aparat pa sem tudi sama kupila v Merkurju in sicer je bilo to kaki 2 leti nazaj in od takrat ne kupujem več kruha, se zmeraj speče doma. Želim vam lep in uspešen dan...če pa bo kriza, pa se dobimo tukaj na foromu... p.s. a mogoče uporablja katera msn...da še tam kako rečemo??? saby

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti