Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja Jankica, ko sem prebrala tvoj zadnji stavek sem si rekla: glej, glej Jankica me pozdravlja. Kaj hočem povedat-- da vas samo berem, pisat se mi pa ne da Se bom poboljšala. Ste pa dobra motivacija. Ko me prime da bi grešila sedem za "čarovnalnik" in pozabim da sem lačna, ma ne, lačne so samo oči, jaz sem samo sitna. No danes je beljakovinski dan...MESEK njami. Prav lep pozdrav vsem! Lepo se mejte! Hema
Najprej hvala za vse čestitke. Sem se na forumu že dvakrat zahvalila, pa se moram še tukaj, da bo bolj držalo. Danes imam OH dan in krasno mi gre. Za večerjo pa spet nekaj sladkega. Levinjav, seveda bo šlo 2 kilce na mesec, to še za mislit ni. Skupaj bomo zmagali. Za službo pa ti definitivno držim pesti in upam, da ti rata. Kako pa kaj ostale? Kako vam gre? Upam da pijete veliko. LP! fakin712
Po dolgem času se še jaz malo javljam. Še vedno mi gre dobro. To pomeni, da se še nič nisem zredila. Od zaključka moje diete je minilo že eno leto. Še vedno se bolj ali manj držim kombinacij. Tako sem se navadila. To je zdaj moj način prehranjevanja. Tudi berem vas še vedno vsak dan. Lep pozdravček, moki
Moki BRAVO!!!! Tako je treba. Daj oglasi se še kaj za vzpodbudo. LP! fakin712
Se strinjam s Fakin712, moki je zelo pridna in kar naj nam piše za vzpodbudo! Saj jaz osebno sem vsake prijazne in vzpodbudne besede zelo vesela. Hema, kje si pa besedo čarovnalnik našla, tako je moj nečak govoril računalniku, ko je bil star štiri leta, pa jo je spet lepo prebrati! S spomnim na stare dobre čase. Vsem skupaj želim veliiiiiiko izgubljenih kilogramčkov (tudi sebi seveda), pa da nam bo uspelo!! Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav
Aja pa hvala jankica za pujske Levinjav
Hojla! Moki,bravo,bravo in še enkrat bravo! Moki in Lanes sta nam vsem skupaj res lahko za vzgled,saj se res pridno pazita. Ne pa jaz,ko pol leta hujšam,pol se pa pol leta redim,tako da sem vseskozi enaka Punce,tako je pač,dieta ne traja samo tri mesece in še potem tri mesece vzdrževanja,ampak mora to postati naš način življenja,če hočemo,da bomo ostale še dolgo vitke in lepe. Punce,držte se! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Res se držte! Ni tako težko! Zadovoljstvo pa je tako veliko! Ne morem vam povedat, koliko lažje se sedaj premikam. Kadar smo imeli prej športni dan, so moji otroci z vzgojiteljico hodili spredaj, jaz pa daleč zadaj, največkrat s solznimi očmi. Celo v službo sem se vozila z avtobusom, čeprav je samo 15 minut hoje. Sedaj ni več tako! Že dolgo brez problemov pešačim. Da ne govorim kako lepo mi je, ko končno lahko oblečem kaj lepega, tudi zapeljivega... Ne, za nič na svetu se nočem več zredit In veste kaj najbolj pomaga? Meni je pomagalo to, da sem vse prevelike obleke spravila IZ HIŠE!!! VEN!!! In nikoli več jih nočem! Ker jih ni več v omarah, vem, da se ne smem več zredit. Tako enostavno je to, ko se enkrat odločiš! Lep pozdravček, moki
Hoj punce, počasi se vam pridružujem. Voda je že na mizi, ostalo se pa v glavi "rihta". Močno upam, da bom zdržala. Zaenkrat lp in poročam kako bo .... atilem
Lepo, da si se nam pridružila atilem. Jaz sem danes na vitaminskem dnevu, tako, da sem ravno pojedla praženo kislo zelje, njaaaaaami!! Samo, da je kaj toplega se takoj bolje počutim. Včeraj sem delala za družino muffine in tisti, ki so ostali so še vedno na mizi in me prav nič ne mikajo. Tako, da sem karakter, a ne?? He, he.... Danes sem previla svoj prst, tako, da ne boli več in upam, da grem v ponedeljek že na fintes. Juuuuupi!!! Kako je pa kaj z mojimi sohujšaricami, nič vas ni za brat?? Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti