Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hvala za čestitke Levinjav. Tebi pa čestitke, da si ostala na isti teži. Vzdrževanje je včasih hujše kot hujšanje. Me veseli, da so ti uštimali prst in upam, da ti ne bo treba več na operacijo. Lepo se imejte in preživite ta lep dan, ki je s soncem obsijan čim lepše. LP! fakin712
ŽIVJO. SPET SE VAM MALO OGLAŠAM, DA NE BOSTE MISLILE, DA SEM OBUPALA. NISEM... RES DA SE KAR LEP ČAS NISEM NIČ OGLASILA,PREBRALA SEM PA VSE IN VIDIM, DA JE KAR PRECEJ NOVIH HUJŠARIC MED NAMI. ČESTITKE, DA STE SE OPOGUMILE IN SEVEDA VSEM SKUPAJ ŽELIM ČIM VEČ MINUSA PRI ODVEČNIH KILOGRAMČKIH. NO PA BOMO LEPE TO POLETJE,KAJNE. NO JA JAZ SEM TEDEN PRED NOVIM LETOM IN TEDEN PO NOVEM LETU RES ČISTO "ZABLUZILA", AMPAK ZDAJ SPET S POLNO PARO NAPREJ. RES, DA SEM 1 KILO PRIDOBILA NAZAJ MED PRAZNIKI AMPAK SEM ZDAJ SPET ŽE 8.DAN NA DIETI PA PRAV NIČ NE GREŠIM IN SEM RES PRIDNA, NO JA SE MORAM MALO POHVALIT AMPAK ČIST MALO. SEM SE ODLOČILA, DA BOM DIETO PODALJŠALA KAR DO KONCA FEBRUARJA ALI PA ŠE MALO DLJE BOMO VIDELI. RADA BI SE ZNEBILA ŠE KAR PRECEJ KILOGRAMOV, SEM JIH MED NOSEČNOSTJO PREVEČ PRIDOBILA. UPAM, DA MI BO USPELO. PREJŠNJI TEDEN SEM IMELA TUDI ROJSTNI DAN IN PRAV NIČ NISEM TEŽKO GLEDALA KAKO OSTALI JEDO NAREZEK, SEM BILA PA RAVNO NA OH DNEVU TAKO DA SEM Z VESELJEM POMLASTILA KOS TORTICE. LEVINJAV KAKO SI KAJ? SEM PREBRALA, DA SI IMELA OPERACIJO NA PRSTU, ŽELIM TI ČIMPREJŠNJE OKREVANJE PA ČIMPREJŠNJO VRNITEV V FITNESS? TEBI FAKIN712 PA VSE NAJBOLJŠE, ČE SE NE MOTIM IMAŠ DANES ROJSTNI DAN...NO PUNCE FAJN SE IMEJTE, BOM VEČKRAT SE VAM KAJ JAVILA....HČERKICA DOBIVA ZOBKE PA JE TOOOOOOLK TEČNA, DA KAR NI ČASA KAJ NAPISAT,NO SE BEREMO. PA,PA....... darja2
Fakin712, vse naj, naj, pa čimmanj okoli pasu! jankica
Hojla punce, kje pa ste vse? Povejte kako vam gre hujšanje od rok. Levinjav sočustvujem s tabo, ker iz lastnih izkušenj vem, kako to boli. Jaz sem bila operirana na obeh palcih in to dvakrat, ker ni nič pomagalo. Potem sem šla pa k pedikerju, ki mi je rešil oba prsta in 2 leti redno hodila k njemu. Od tega je zdaj že skoraj 20 let, če imam probleme, si znam pomagati sama. Lep dan vsem in veliko dobre volje, SMILE28
Čauči! Kak ste? Jaz super. Dieta mi gre fajn od rok, danes imam 3. dan in sem na OH. Moram se pohvaliti, da sem pridna in ne samo, da se strogo držim okvirov kaj lahko tisti dan pojem, pač pa tudi vsak dan gonim orbitrek in to pol urce pa še trebušnjake delam. Ponosna sem na sebe! Fakin 712 pa želim vse najlepše, predvsem pa zdravja, ker vse ostalo pride samo od sebe... Želim vam lep dan pa se tipkamo. Dio! saby
Pa še nekaj sem pozabila. Mi lahko poveste kako je že naslov strani na kateri so naše slikce. Bi rada dodala svojo najnovejšo. Geslo in uporabniško ime imam, naslova pa žal nimam več. LP saby
Evo Saby: http://www.moj-album.com/ ČAO. SMILE28
POZDRAV ŠE Z MOJE STRANI!!! No, pa je spet nekaj dni okrog...In sem na vitaminčkih danes. Že vem, kaj bom jedla...veliko sadja, pa zelenjave, za kosilo pa vročo juhico s kislim zeljem. Pogumno naprej, pa bo vse OK... jana1
Hejlo vse punce-hujšarice. Danes sem kar dobre volje, ravno sem si previla prst, pa niti ne izgleda tako slabo. Mislim, da bo tokrat v redu. Danes sem na škrobnem dnevu in se ga kar lepo držim, veliko pijem. Moja ta mala pikica je šla spat, tako, da sem sedajle trenutno z vami. Čeprav bi tudi sama najraje šla spat, ker moja ta mala ponoči ne zna spat, pa mora mamica biti pokonci, potem mora pa še zjutraj ta velika v vrtec in danes je imela prav posebno trmast dan... saj veste štiriletniki in trma, to vse paše skupaj. Sedaj sem celo bolj motivirana za hujšanje, ker če bom imela srečo bom iz porodniške direktno v drugo službo šla. Pa bi rada do takrat prišla na želene kilograme. Kaj pravite 2 kilograma mesečno a bo šlo? Po moje že. Aja pa držite mi pesti, da dobim to službo, ki si jo resnično, resnično zelo želim. Pa veliko izgubljenih kilogramčkov želim. Ma ja saj vem, malo zatežena!! Ušam, da mi ne zamirite, ko malo težim s svojimi problemi. Smejte se in lepo se imejte. Levinjav
Levinja, saj ne težiš. Rade preberemo še kaj drugega, ne samo o hujšanju. Tele pujske ti pa pošiljam za srečo pri novi službi. Bravo pa za izgubljene kilograme, bi rekla, da si že prava manekenka. Pa še en lep pozdrav vsem beročim (tudi tihim, hi, hi)! jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti