Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene sotrpinke. Meta22 zdaj pa tako. Pusti čokolado čisto pri miru do OH dneva. Če se že kdaj pregrešiš, moraš potem lepo po dnevih naprej, tako kot si sledijo. Niti pod razno ne mešaj dnevov, če se le da. Glede tehtanja pa je brez veze, da to počneš vsake štiri dni. Včasih ti bo pokazalo tudi kakšno kilo več in lahko si močno razočarana. Tehtaj se po vodnem dnevu, če se le da, ali pa samo na vsake štirinajst dni. Pika, seveda si dobrodošla med nami, saj si moramo pomagat. Sigurno ti bo uspelo, saj je nam v prvem krogu tudi, zdaj pa nekatere tečemo že drugi krog, ker smo si nekaj kilc napravile nazaj. Lepo se imejte in veselo klatite kilce s telesa. LP! fakin712
Jutro punce! Encijan ima Jankica prav, že nakaj časa ta storitev ni na voljo, sem že kar lep čas nazaj skušala nekaj urejat pa dodajat, vendar žel ne gre nič. Meta22, JA PREVISOKO IMAŠ POSTAVLJENE CILJE. 1 kg v 4 dneh je odlično. Tudi jaz ti svetujem da se ne tehtaš tako pogosto ampak samo slediš dieti in rezultat na koncu te bo razveselil. Dnevi pa se med sabo ne smejo menjat!¨!!! Ker je diata sestavljena tako, da prelesičimo telo 3 dan z večjim vnosom, da ne pride do varčevanja in s tem do manjšega kurjenja maščob. Encijan hvala za skrb, moje zdravje je za enkrat odlično in upam da tudi v bodoče. Veliko uspahov vsem.
Se vidi, da ste vse na svežem zraku. Nikjer nobene hujšarice. Danes imam OH dan in že komaj čakam večerje (sladoled) mmmmm Levinjav kaj si uredila pri zdravniku? Je zdaj prst vredu? Kaj pa deklici, sta se pozdravili? Javi se kaj. Zdaj boš imela kmalu tehtanje, če se ne motim. Veliko uspeha pri hujšanju želim vsem. LP! fakin712
Oh, ja... Ko gre kaj narobe, gre ponavadi tudi vse narobe. V ponedeljek grem k zdravniku, ker sem si šele takrat lahko uredila voznika/varuško. Seveda mojega očeta. Dekleti sta bolj ali manj zdravi, ta majcena ima še svečko, tako, da je kar mala tečkica. Sedajle ravno spi. Tavelika je pa včasih kar hiperaktivna, tako, da občasno mamici kar dobro po živčkih pleza. Ampak se da zdržat. Čeprav sem danes zelo žalostna, grešim, grešim in še enkrat grešim. Žalostna. Aja pa še od mojih deklet sem dobila lepe pozdravčke v obliki bolečega grla in svečke. Jupi.... Ja Fakin v torek imam tehtanje, pa me je kar malo strah. Upam, da sem shujšala vsaj za kakšni dve kili. Če pa bo tehtnica pokazala, da sem ostala na isti teži kot pri prvem tehtanju bom tudi zadovoljna. Aja pa smejte se in lepo se imejte! P.s.: Samo jamram tukaj, buuuuuuuhuuu.... Levinjav
hvala za tolažbo.čokolada je še v enakem stanju kot je bila. danes sem imela škrobni dan in sem v kitajski restavraciji jedla riž z jajcem in zelenjavo. zanima me, če je jaca bila hud greh? lp meta meta22
Fikin, vidim da imava usklajeni ciklus. Tudi jaz sinoči sladice, danes pa sadje. Verjeno se bom določila bolj za zelenjavo, mi gre bolje kot sadje. Eno vprašanje? Kdaj se lahko je sojine polpete - OH ali Š? Lepo nedeljo vam želim! Veronika Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 14. jan 2007 10:16:08
Pozdravljene. Danes imam vitaminski dan. Pojedla sem že malo grozdja, ki je bil tako kisel, da mi je r.. skoraj skup potegnilo. Za kosilo bom praženo zelenjavo in solato, popoldan pa še malo pomaranč. Če pa bo kriza, pa bom pojedla kakšno banano. Spila pa sem tudi že veliko vode, tako, da sem kar naprej na WCju. Verovnika, jaz sem sojine polpete jedla na škrobni dan, pa tudi ne vem, če je prav. Meta22, jajca lahko ješ samo na beljakovinski dan.No, če si samo eno pojedla, tudi ne bo katastrofe, čeprav se je bolje držati pravil. Bravo, da si čokolado pustila pri miru. Levinjav, se ti je pa res vse postavilo na glavo. Boga revica. No, če boš malo grešila nič zato, samo brez slabe vesti, saj vse kdaj grešimo. Ja tehtanje pa imaš na moj rojstni dan. Mogoče ti prinesem srečo. Lep dan vam želim, da bi ga izkoristili maksimalno. Veliko uspeha in naj nam uspe. LP! fakin712
No potem pa draga Fakin712 vse najboljše za tvoj ?? rojstni dan. Potem imaš rojstni dan 4 dneve za mojo ta starejšo hčero!! Pa na veliko izgubljenih kilogramčkov!! In veliko uspeha! Levinjav
Verovnika, če se ne motim, je soja B, saj je beljakovina, isto kot meso ali jajca. jasna
O hvala Levinjav. Bo pa že kar 37 pomladi. Kaj čemo, se pač staramo. Lep večer še naprej. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti