Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro, samo malo se javim, da sem še z vami. Malo z zamudo: čestitam Fakin 712 za tvoj rojstni dan. Želim ti veliko hujšarskih uspehov, da bi dosegla svoj zastavljen cilj. Jaz imam za sabo 1. teden 3MD. Zaenkrat sem bila pridna in nisem nič grešila. Danes imam sadni dan. Želim vam lep začetek novega tedna, SMILE28
POZDRAVLJENE!!! Hvala za vse nasvete, bom poiskala kakšen recept in se lotila...Danes sem spet na škrobu...Sicer pa mislim, da mi gre dobro. Res je, da malo grešim, a me mož z vso ljubeznijo podpira in vzpodbuja... Vidim, da gre tudi vam dobro. Jaz se vsake toliko lotim še telovadbe in se res dobro počutim. Tehtam pa se ne prepogosto...Sem se na 8 dan, pa je pokazalo "samo 1 in pol kilce" manj, pa sem bila žalostna... Lepe pozdrave in pogumno naprej!!! LP, MONIKA jana1
Pozdravljeni hujšarji! Kako ste? Ko bom imela več časa, bom prebrala še vse za nazaj. Dolgo me ni bilo med vami, to pa zato, ker me je lani tak čas sredi 3. kroga 3md zapustilo zdravje in maja sem potem šla na operacijo žolča. Diete nisem mogla več držati, ker sem imela strogo žolčno dieto in sicer 3 mesece pred operacijo in 3 mesece po operaciji. Še danes enih stvari ne smem jesti. Pridobila sem nekaj kg, ki pa jih želim sedaj v 4. krogu zbiti. Sporočam vam, da sem od danes ponovno z vami in da sem ponosna nase, da sem se spet vzela v roke!!! Vem, da mi bo uspelo, ker če mi je skoraj 3. krat,potem mi bo tudi v četrto. Lepo se mejte pa se vam javim tudi v prihodnjih dneh! Pa še nekaj, soja je res nadomestek mesa, jaz pa sem jo jedla na škrobni dan, vsaj tako so rekla stare mačke te diete. PAPA saby
hojla Pozdrav iz meglenega dneva,res po dolgem času bolj podobno zimi. Moj dan je sadni,kar uspešen upam ,da mi ga bo uspelo zdržat do konca,ker ravno zvečer me popade lakota. Ima od vas tudi kakšne take probleme. To se mi je zgodilo včeraj.Do večera sem bila pridna ,zvečer me pograbila lakota,tako da sem se malo pregrešila,ampak res malo. Takoj za tem mi je bilo žal,vendar prepozno. No upam,da se to ne bo ponovilo prevečkrat,ker potem je vse zaman,mislim hujšanje. lp -pika
Hojla! Pridne,pridne punce!Le tako naprej! Fakin,tebi pa čestitke za praznik. A veš,da sva isti letnik. Soja pa se po Rinini knjižici o ločevalni dieti je na škrobni dan,kot vse ostale stročnice.Pa ne se toliko obrenjevat s tem,kaj katera jed vsebuje.Držte se Rinine knjižice,pa bo,ker stvar očitno deluje,kilce gredo stran,to pa je najbolj važno,kajne! Držte se naprej,pa boste kmalu uživale v svoji novi podobi! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Dobro jutro vsem skupaj. Kako vam gre ločevanje? Pri nas lepo uspeva. Čakam na poročilo Levinjav. Ti je uspelo sklatit kaj dol, ali si na istem? Kaj pa druge? Le kje hodi Marjetka cvetka. Nič se ne oglasi, da bi nas včasih malo kregala, če nismo pridne. Danes imam škrobni dan, jedli pa bomo špinačo in pire. Pire bo seveda brez mleka in smetane. Jutri pa OH dan, ki se ga že zelo veselim. Lepo se imejte še naprej in uspešno hujšajte z mano vred. LP! fakin712
Ko sem ravno pisala post, pa je že tudi Marjetka cvetka nekaj napisala. Jaz o Marjetki cvetki, Marjetka cvetka pa direkt na forum. Pa najlepša hvala za čestitke. LP! Sporočilo je spremenil(a) fakin712 dne 16. jan 2007 07:45:49
Ha,ha,no jaz sem pa že primišljevala,zakaj se mi danes tako grozno fejst kolca! brez skrbi,ne bo m vam kar kmalu pobegnila,se pa res malo manj zadržujem tule gor,ker je bil včasih zaradi kulinarike že kakšen pisker prismojen.kakšen teden nazaj sem zasmradila celo bajto,ker sem pozabila,da sem dala kuhat jajca.Katastrofa!Jaz pa sem še najprej mislila,da se mi je računalnik vžgal. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Marjetka cvetka, ti pa res znaš človeka v dobro voljo spravit. LP! fakin712
Vseeeeeeee naj naši Fakin712!! Fakin ne zaostajam ravno veliko za tabo, v letih seveda. Takole, moj krempeljček je uradno operiran in zaenkrat kaže kar v redu. Operirali so mi ga včeraj, pa še čakala nisem dolgo, samo 1 uro. Upam, da sem bila tokrat zadnjič na operaciji. Kar se pa kilogramov tiče, pa takole. Ostali so isti, kar me zelo veseli, glede na moje pretiravanje med prazniki. Tako, da se sedaj dejansko držim jedilnikov kot pijanec plota. Čeprav sem izgubila ene par centimetrov okoli pasu, bokov in stegen. Tako, da ni ravno slabo. Edino kar me v slabo voljo spravlja je to, da že dva tedna nisem bila na fitnesu, pa tudi doma se nič ne trudim z miganjem. Ko bo moja noga v redu (računam, da drugi teden), se ponovno vržem na gibanje. Potem bodo kilce kar letele dol, no ja, upam vsaj. Sem si zadala, da do konca porodniške, to je še štiri in pol mesecev pridem na kilažo 58 kg. To ni sicer teža, ki sem jo imela pred obema nosečnostima, ampak če bi napisala 55 kg bi pa že pretiravala a ne. To se pravi še 8 kg, pa bo!! Danes imam tudi jaz beljakovinski dan. Že točno vem kaj bom. Pa seveda veliko vode in čaja. Aja pa smejte se in lepo se imejte!! Levinjav

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti