Vseeeeeeee naj naši Fakin712!! Fakin ne zaostajam ravno veliko za tabo, v letih seveda.
Takole, moj krempeljček je uradno operiran in zaenkrat kaže kar v redu. Operirali so mi ga včeraj, pa še čakala nisem dolgo, samo 1 uro. Upam, da sem bila tokrat zadnjič na operaciji.
Kar se pa kilogramov tiče, pa takole. Ostali so isti, kar me zelo veseli, glede na moje pretiravanje med prazniki. Tako, da se sedaj dejansko držim jedilnikov kot pijanec plota. Čeprav sem izgubila ene par centimetrov okoli pasu, bokov in stegen. Tako, da ni ravno slabo.
Edino kar me v slabo voljo spravlja je to, da že dva tedna nisem bila na fitnesu, pa tudi doma se nič ne trudim z miganjem. Ko bo moja noga v redu (računam, da drugi teden), se ponovno vržem na gibanje. Potem bodo kilce kar letele dol, no ja, upam vsaj. Sem si zadala, da do konca porodniške, to je še štiri in pol mesecev pridem na kilažo 58 kg. To ni sicer teža, ki sem jo imela pred obema nosečnostima, ampak če bi napisala 55 kg bi pa že pretiravala a ne. To se pravi še 8 kg, pa bo!!
Danes imam tudi jaz beljakovinski dan. Že točno vem kaj bom. Pa seveda veliko vode in čaja.
Aja pa smejte se in lepo se imejte!!
Levinjav