Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Jankica,sem videla,ja! Jana1 kaj pa ješprenj,čičerika,leča. -pika,pozdravljena! Seveda nam bo uspelo,saj skupaj držimo,drug drugega podpiramo in se imamo res fino! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Zdravo! Že dva dni večerjam radič s sojo. Sedaj pa imam eno vprašanje: lupine so mi zelo zoprne, nekaj sem jih dajala stran, je pa kar zamudno delo, počutila sem se podobna Pepelki. Ali te lupine pojeste, ali jih med kuhanjen odstranite, saj gre ta zadeva rada čez. Upam, da sem bila dovolj jasna. Lp riba-ribica
Punce samo en večerni pozdravček pred spanjem. Marjetka cvetka, jaz pa si nisem mogla kaj, da na tisto temo s tvojo pesmico ne bi črno na belem napisala kdo je avtor, ste vse nekaj v šifrah govorile. Upam, da ne zameriš. Sem hotela napisat link še do drugih pesmic, pa sem potem videla, da več ne dela. A kdo kaj ve o tem? Morda Rožica? Mimogrede, daj oglasi se kaj in povej kako ti gre. Upam, da ti zdravje več ne nagaja... Encijan
Dober večer! Jana, jaz sem včeraj imela škrobni dan in sem jedla čičeriko- Prejšnji dan sem jo dala močit nato sem v skledo dala malo cele kuhane čičerike, malo cvetače nekaj korejnčka (lahko bi dala tudi mešano zmrznjeno zelenjavo) veliko začimb-lovor, majaron, peteršilj, mleta paprika........po želji, sol, to sem kuhala, da je bila zelenjava mehka na koncu sem dodala še tri-štiri žlice čičerike, ki sem jo zmiksala, da sem zadevo zgostila, in nato dober tek........ideja Samo dnes, ko imam pa OH dan ga pa sračkam. Malo preveč sladic je že bilo. Sem bila malo živčna v službi in sem MORALA jest čokolado, pa še eno, pa....(....zaključevanje blagajne, pa evri, pa manjko.........) Jutri je sadni dan, bo bolje, sem se danes oborožila s kiviji in pomarančami in kitajskim zeljem. Lepo se imejte in ne me posnemat!! Hema
Jana1, saj lahko zelenjavo tudi ješ vsak dan. Mogoče malo krompirčka, pa dušeno zelenjavo, pa solato. Bi to šlo? Lahko pa tudi fižol, pa ješprenj in čičerika pa leča, kot je že Marjetka cvetka napisala. Drugače pa sem imela danes beljakovinski dan in smo jedli ribe, čeprav je bil plan včeraj drugačen. Pa veliko mešane solate sem pojedla.Veliko vode sem spila in čaja, da se mi kar naprej nekaj pretaka. Jutri imam škrobni dan in bom naredila krompirjeve polpete in zeleno solato. Pika pozdravljena med nami. Boš videla, da nam bo uspelo. Jaz tečem že drugi krog. Lepo se imejte in veliko uspeha vam želim. LP! fakin712
Encijan, tudi jaz sem opazila, da naš link več ne dela (težave s serverjem), pa tudi drugih strani preko users.volja.net ni možno odpreti. Na volja.net piše, da "Trenutno storitev ABC web zaradi tehničnih težav ne deluje." Mislim, da je to to. jankica
mam eno vprašanje: kolko kg ste shujšale (-i) po prvih štirih dneh te diete. namreč: jaz sem se držala vsega, le včeraj na vitaminski dan sem pojedla eno žemljico, pa sem šla dol en kg. se mi zdi malo, al mam pa prevelike cilje? malo vzpodbude prosim- ker me že mantra tista čokolada v predalu, ki jo hranim za OH-dan!!! lp meta meta22
pa še eno: a lahko zamenjam dneve: namesto škrobnega OH dan potem pa škrobnega? upam da ne klatim preveč mimo!!!sem šele na začetku. lp meta meta22
O, Meta, Meta! Po eni strani se ti zdi 1 kg v štirih dneh premalo, po drugi pa bi tisto čokolado kar takoj! Naj te potolažim, zdaj si šele na začetku, telo še ni navajeno na nov način prehranjevanja, ampak lačne so le oči, tudi brez čokolade se da zdržat. Sicer pa se ne prevečkrat tehtat, ker se boš s tem preveč obremenjevala in tuhtala ter računala. Lepo upoštevaj dneve, bolje je, da jih ne mešaš, tehtala p se boš po vodnem dnevu. No, ja, lahko se tudi recimo na 8 dni, ni pa nujno. Vem pa tudi za primere, ko se tehtajo dnevno, toda to zame ni. Pa srečno! jankica
HOJLA Sadni dan prebrodla.Danes imam beljakovinski privoščila si bom brstični ohrovt z malo kisle smetane in solato.Mesa imam za nekaj časa dosti,ker ga je bilo med prazniki preveč. Marjetka cvetka,Fakin hvala za topel sprejem,če vam uspeva bo gotovo tudi meni,samo volja mora biti prisotna. Pomoje meta 22,da se tehtaš po vodnem dnevu, boš bolj vesela kot če bi se vsake štiri dni ,ker bo na tehtnici gotovo več pokazalo. LEP DAN VAM ŽELIM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti