Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober večer! Helena, Žal mi je zate ker vem kaj ti pomeni tek, tudi mene je trenutno ustavil prehlad in sinusi, a to bo že. Lanes sem pogruntala, da se bolje počutim, če grem na orbitrek in se prešvicam, da mi teče od glave, nato pa tuš in čaj -ni vrag, da nebi odmašila teh svojih lukenj v glavi. Beba, ne se pustit. Proč s piškoti. Raje jabolko ali mandarine... ko bi ti vedela kakšno motivacijo sem jaz dobila, ko sem gledala tvoje slike v našem albumu... Goga pozdravljena, Lepo je da nas je spet nekaj, ki smo na začetku 3md. Lanes, 16 kg v dveh mesecih je lep uspeh. Svetujem pa ti da ta krog končaš tako kot je treba (po 90-ih dneh), nato narediš premor z vzdrževalno, kot ti je svetovala Lanes in nato spet začneš novega, če se ti zdi potrebno. Lahko noč vsem Hema
Živjo! Pa kje ste vse? Zavedajmo se, da je naše telo SVETIŠČE in bomo vse lepo shujšale, kajne? Danes si bom privoščila testenine po kitajsko in že komaj čakam, da bom jedla v restavraciji in ne stalno doma. Cenite se in rade se imejte pa bo vse še dobro. Uživajte v toplem vremenu. Goga GOGA VRHOVŠEK
KU, KU.... Goga lepo si to napisala: naše telo je SVETIŠČE in ne SMETIŠČE, kot si nekatere izmed nas napačno razlagamo in pojemo vse kar ostane... Jaz imam danes tudi OH in bom jedla njoke z zelenjavno omakco Za večerjo pa moj najljubši del te diete - tortica. Se mi že sline cedijo. Lep dan vsem in javite kaj, kako vam gre. SMILE28
Jaz imam pa sadni dan in sem zeloooooooooo lačna. Drugače mi kar gre brez pregreh. Tudi možu uspeva, tako, da sva oba zadovoljna. Jutri pa B dan, ki ga že komaj čakam. Zjutraj greva v Ljubljano, tako, da do kosila ne bo problem, potem pa itak veste kaj se je na ta dan. Veliko uspeha ostalim sotrpinkan želim in oglasite se kaj in kaj vzpodbudnega napišite. Levinjav, kje si???????? LP! fakin712
Hojla! Aha,se že vidi,da je čas po novem letu,ko je forum zopet zaživel.Pozdravljene vse povratnice in vse nove. Želim vam veliko uspehov pri izgubljanju kilogramov. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Doma, obe moji deklici sta zboleli!! Pa še levinjo krempeljček boli. Tako, da tudi na finess ne more iti, buuuuuuuhuuuuuuu . Na prstu palcu na nogi se mi je zopet vrastel noht, kljub operaciji pred štirimi meseci (slabo opravljeno delo). Tako, da grem jutri zjutraj k zdravniku, da grem potem h kirurgu, tokrat v Trboveljsko bolnišnico in ne na Ljubljansko urgenco, kjer so me fino "uštimali", da mi zopet raste. Boli kot.... Drugače sem pa tudi jaz pridna, se lepo fino držim, brez prekrškov. Jaz imam jutri vitaminski dan. Toliko za danes,..... Smejte se in lepo se imejte! Levinjav
Levinjav, če boš šla v Trbovlje na kirurgijo pojdi že zelo zgodaj zjutraj, ker boš drugače čakala kot nora. Je vsak dan ljudi za znoret. Jaz sem šla pred dvema mesecema s hčerko, sva tja prišli ob pol sedmih, pa sva bili triindvajseti. Cel dopoldan sva zabili. Drugače pa mi je sadni, oziroma vitaminski dan lepo uspel, čeprav sem še kar zelo lačna. Bom šla kar spat, da me kaj ne premami. LP! fakin712
Marjetka cvetka, naša pesnica, a si opazila, da je tvoja pesmica spet aktualna? Ampak Ligojni ni nič za zameriti, saj je lani pesmica veselo krožila po elektronski pošti, pa še na našem radiu sem jo slišala. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=314& Marjetka cvetka, zvezda si, me že vemo! jankica
HOJHOJ! Tako, preživela sem beljakovinski dan, danes pa me čaka to, kar imam najmanj rada...riž...krompir...no, saj krompir še kar gre, z rižem pa imam res težave, ker me potem hoče raznest...Kaj priporočate? LP. m jana1
hojla punce Sem nova na kulinariki in najprej vse lepo pozdravlajm tudi sama sem na dieti od 4.1.2007. Mi,kar uspeva danes imam sadje,mi ni težko se, da zdržat. Tudi razgivam se mal na orbitreku upam, da mi bo uspelo in tudi vam vsem,ki se mučite z odvečnimi kilogrami. Vsem želim lep dan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti