Pozdravljene,
končno sem si vzela malo več časa, da pozdravim stare znanke, katere me s svojimi besedami ponovno razveseljujejo.
ENCIJAN seveda smo s tabo v mesecu marcu (mesec žena in mamic). Pa privošči si še kak sprehod z možekom, saj imamo za ta letni čas lepo vreme, a ne pretiravaj. Držimo pesti zate.
Tudi TEJČICA nate se bom spomnila.
HEMA - kolesarka in pohodnica, kako si kaj? Tudi meni sinusi nagajajo. Sem tako kot ti proti antibiotikom. POmagajo inhalacije nad topimi kamilicami, razpšilo za nos AQUAMARIS (lekarna) in večkrat se namakam v kadi z VROČO vodo, kar sicer ni dobro za krčne žile, me pa pogreje, ker me spet zebe.
Tudi jaz sem si prislužila nekaj kilogramov in SMILE bom poskusila z drugim krogom, kolikor dolgo bom zdržala. Danes sem si privoščila meso s kislim zeljem za kosilo in sire s solato za večerjo. 5. dan diete drugega kroga je za mano. Spet me malo preveč zebe, zato grem zdaj v vročo kad, da se ogrejem in lažje zaspim. Ja, v začetku septembra smo te na jogi kar malo pogrešali s sodelavako, zdaj pa sva se še privadili, da te ni. Ali mogoče spet prideš? Jaz sem z vadbo na jogi zadovoljna.
HELENA, se trudim pridobiti tisto energijo, ki sem jo imela, ker mi jo včasih kar zmanjka. Danes sem odpovedala vadbo v fitnesu, ker sem šla raje ven na zrak, malo sem tekla in veliko hodila, res se potem bolje počutiš.
Tudi tebi lep pozdrav GOGA, mislim, da smo se pred letom skupaj trudile in se podpirale. dobrodošla in se spet beremo.
Imejte se lepo še naprej, jaz se grem pogret, potem pa v posteljo.
NOčko
LANES
Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 09. jan 2007 20:13:48