Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro vsem! Helena45 pozdravljena in vse ostale, seveda! Lepo vas je spet brati. Helena, želim ti, da bi bila spet čimprej v formi, no, mene si lansko leto tako navdušila za tek, da še vedno 2x tedensko zjutraj tečem in strinjam se s tabo, da kar nekaj manjka, če kdaj tek izpustim. Letošnja zima je naklonjena jutranjemu teku, čeprav kakšen smučarski dan ne bi bil odveč, kajne? Še vedno sem na vzdrževanju, ločevanje mi gre kar dobro, praznični dnevi so pa naredili svoje... Vsem, ki vztrajate, vsem, ki na novo začenjate želim veliko, veliko uspeha, trdne volje in uspešno hujšanje! Pri nas je čudovito jutro, sonce bo - uživajte! Lep dan in lep pozdrav darkad
Pozdravljena Darkad!!! Brraaavooooooooo, le nadaljuj, naj ti ne bo žal časa za šport. Saj si že spoznala, da se ti tisočkrat povrne!! Vztrajajjj!!!! Kako je lep občutek!! Lepo bodi in upam, da se še kdaj srečamo!! Lp Helena helena45
Hojla, javljam, da sem preživela 1. B DAN. Za danes imam v planu ****ake (gobe) s prosom in ingverjem. Če vas zanima veganska kuhinja, potem si oglejte stran na internetu zazdravje.net , kjer je napisanih nekaj zelo zanimivih receptov. Omenjeni, naj bi preprečeval prehlad in je dobrodošel za tale letni čas. Lep pozdrav, SMILE28
POZDRAVLJENEEE! Zopet se vam malo javim, da vam poročam, kako gre...Kar dobro. Zopet sem na vitaminskem dnevu. Danes bom jedla juhico iz kislega zelja in dušeno zelenjavo. Za malico pa jabolčni kompot s cimetom...njami... Lep sončen pozdrav, pa se kamlu kaj tipkamo... M jana1
Živjo pridne deklice! Ponovno sem včeraj začela z 3MD, ker sem jo vmes morala prekinit zaradi enih zdravil in zdaj na novo začenjam in se že bolje počutim, ker delam nekaj dobrega zase oz. za svoje telo in dušo. Spet delam malo aerobnih vaj s svojo šestletno hčerkico in prav uživava. Ste dobre motivatorke in vas z veseljem berem. Hočem, da mi tokrat uspe - pa sej to ni nič tako težkega, če pomislim na vse druge rigorozne diete, ki sem jih že sprobala a brez haska. Lepo in radi se imejte, Goga GOGA VRHOVŠEK
Lep pozdrav! Jjaz sem na tej dieti od 23.10.06 do 24.12. mi je uspelo izgubiti 16kg prazniki so naredili svoje tako da sem grešila in dobila 2kg nazaj ,tako sem sklenila da bom dieto malo podaljšala sedaj sem ponovno na dieti in se jo strogo držim. rdeča kapica
Pozdravljene, končno sem si vzela malo več časa, da pozdravim stare znanke, katere me s svojimi besedami ponovno razveseljujejo. ENCIJAN seveda smo s tabo v mesecu marcu (mesec žena in mamic). Pa privošči si še kak sprehod z možekom, saj imamo za ta letni čas lepo vreme, a ne pretiravaj. Držimo pesti zate. Tudi TEJČICA nate se bom spomnila. HEMA - kolesarka in pohodnica, kako si kaj? Tudi meni sinusi nagajajo. Sem tako kot ti proti antibiotikom. POmagajo inhalacije nad topimi kamilicami, razpšilo za nos AQUAMARIS (lekarna) in večkrat se namakam v kadi z VROČO vodo, kar sicer ni dobro za krčne žile, me pa pogreje, ker me spet zebe. Tudi jaz sem si prislužila nekaj kilogramov in SMILE bom poskusila z drugim krogom, kolikor dolgo bom zdržala. Danes sem si privoščila meso s kislim zeljem za kosilo in sire s solato za večerjo. 5. dan diete drugega kroga je za mano. Spet me malo preveč zebe, zato grem zdaj v vročo kad, da se ogrejem in lažje zaspim. Ja, v začetku septembra smo te na jogi kar malo pogrešali s sodelavako, zdaj pa sva se še privadili, da te ni. Ali mogoče spet prideš? Jaz sem z vadbo na jogi zadovoljna. HELENA, se trudim pridobiti tisto energijo, ki sem jo imela, ker mi jo včasih kar zmanjka. Danes sem odpovedala vadbo v fitnesu, ker sem šla raje ven na zrak, malo sem tekla in veliko hodila, res se potem bolje počutiš. Tudi tebi lep pozdrav GOGA, mislim, da smo se pred letom skupaj trudile in se podpirale. dobrodošla in se spet beremo. Imejte se lepo še naprej, jaz se grem pogret, potem pa v posteljo. NOčko LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 09. jan 2007 20:13:48
RDEČA KAPICA, jaz na tvojem mestu ne bi nadaljevala oz. podaljševala diete, ker telo potrebuje počitek. Čeprav je ta dieta proti drugimi bolj mila in lahko postane način preehranjevanja je vsaka dieta pri kateri izgubiš v krajšem času več kot 5 kg stres za telo. poskusi se držati vzdrževalne diete 2. RININA knjiga: naslednjih 30 dni: sistem B, Š, Š B, OH in S, S tem da tu ni zelo pomembno, da je na B dan, zvečer tudi b, lahko je kar ti paše, a v pravilni kombinaciji. Premisli. Da ti ne bo začelo nagajati zdravje. ne želim pametoval, le nasvet. Pa brez zamere. LANES
LANES hvala za nesvet,zanima me tudi ali si ti bila na dieti, kolikox,in koliko kil si izgubila,drugače berem mojplanet.si ,kje je veliko govora o tej dieti.Lp rdeča kapica
Rdeča kapica, dieto sem uspešno začela 1. avgusta 2004 in jo uspešno zaključila z -16 kg tako kot ti, nato pa sem nadaljevala z vzdževalno dieto. PO naslednjih treh mesecih vzdrževanja sem se tako navdila tega načina prehranjevanja, da še zdaj jem sadje do 12. ure in ločujem med obroki. ker sem se po strogi in vzdrževalni dieti navadila reda v prehrani sem si določila okvirje in sicer na polno ali prazno luno sam bila na vodi, če ni šlo na sadju, na prvi in zadnji krajec pa na zelenjavi, ostale dneve v mesecu pa sem jedla kosila in večerje po želji, kar mi je telo zahtevalo, a še vedno sem ločevala in do 12. ure oz. do kosila 15. ure jedla sadje vsake 2 uri, če sem imela potrebo. a če sem sadni obrok spustila, sem imela krizo zvečer, zato sem se navadila, da se mi je to redko zgodilo. Če še potrebuješ kakšen nasvet, kar vprašaj, ti rade volje pomagam. Mislai pa na zdravje. predvsem pa poslušaj svoje telo in jez zmerno, ne pretiravaj, ker hitro lahko pridobiš kg nazaj. Mene so tako prestaršile oz. deklata so po tej dieti dobile precej kg, če se niso kontolirale. torej, vedno bošp morala paziti kaj ješ in koliko ješ. TO sem jaz že dojela. če se malo spustiš iz vajeti takoj dobil nekaj kg nazaj. Pravijo, da je potrebno po dieti neakj let pazit, da ne dobiš kg nazaj in da se telo prilagodi na novo težo in s tem tudi manj maščobe, ki te je prej verjetno grela. Zdaj pa, vsaj mene večkrat zebe. pravijo pomanjkanje energije in manj maščobe. dobro in slabo, kajne. ampak še vedno se boljše počutim v tanjši koži zdaj, kakor v debelejši prej. Mislim, da se večina strinja z mano zato pa skrbimo zase. Tako, zdaj pa res lahko noč. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti