Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Riba- ribica, sem kupila tako grde hlače, da jih sploh nočem nosit in zato se bom raje potrudila, da mi bojo spet stare prav, sicer pa do tam ni več ravno daleč. V tem letu mi je cilj KONČNO videt na tehtnici 7-ko, do tam je pa še 10 kg. Tole z knjigami je tudi dobra ideja, samo da jaz berem romane in pozabim na hrano..... Smile28, lepo da se me še spomniš. Ja hribi....jih je bilo kar nekaj, samo jaz ne vem če še znam priti v naš album, bom poskusila kaj prilepit Meta, na beljakovinski dan kar naredi špinačo z mlekom in moko, nebo nič narobe. Jaz včasih naredim špinačo z žlico paradižnikove mezge in sirom, zraven kos polnozrnatega kruha .... Lepo se imejte! hema
kam spada ajdova kašapozabila Saša
Riba-ribica, naredila sem eno neumnost, sory ampak po nesreči sem tvojo sliko na kolesu vrgla iz albuma, ko sem hotela eno svojo izbrisat. Upam, da ne boš huda name Res mi je žal! Jaz napake ne morem popravit, daj prosim svojo sliko spet v album, ker je zelo dobra. Še enkrat se ti opravičujem. Hema
Ajdova kaša spada med škrobna živila --v škrobni dan Hema
VAUUU.. Hema, kakšna lepa fotografija. Le kje je letošnja zima, da bi nam nasula malo snega. Vsaj za enga mičkenga snežaka... Čeprav imam že velika otroka (17 in 20 let) še vedno ko zapade sneg naredimo snežaka pred hišo in se kepamo in norimo po snegu. SMILE28
Ojla bejbe! Če še niste zasledile, si lahko preberete s klikom na: http://24ur.com/naslovnica/servisi/vizita/200 Drugače pa mi gre zelo slabo zadnje čase, nimam nobene prave motivacije, tako da upam da bo kmalu bolje in se bom začela držat pravil. Lep pozdrav Strelca
Hema, nisi naredila nobene škode, saj sem izredno nefotogenično bitje. Me bo pa sin znova slikal in bova dodala sliko. Sedaj bi me lahko slikal na sobnem kolesu, da bi bilo malce spremembe. Prej sem se med kolesarjenjem odločila, da bom izključila še drugi radiator v dnevni sobi. V kuhinji je izključen že drugo zimo, še vedno imamo 24 stopinj celzija. Sem napisala točno, da ne bo pomote. Le kako naj človek telovadi ob takšni vročini! Strelca, tebi pa hvala za ta zanimiv link, vedno je dobro kaj prebrati, upoštevati seveda tudi. Imejte se lepo! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 08. jan 2007 22:11:27
Dobro jutro, drage moje! Ne morem se skulirati in biksam ga 100 na uro. Sama ne vem kaj mi je, toliko let sem se uspešno borila (kakšen kg tudi pridobila, a ga potem hitro izgubila), sedaj mi pa ne gre in ne gre. Velikokrat se namenim nekaj narediti, a kaj ko mi vse pade v vodo. Včeraj sem po osmih dneh stopila na vago-groza. Kar zajetna tromestna številka se mi je prikazala. Ne boste verjele kaj sem od jeze naredila. Odprla sem s čokolado poljnjene piškote (500g) in se jih najedla da mi je bilo slabo. Kar na bruhanje mi gre ko se spomnim in upam da bo konec teh traparij, saj drugače še obleči ne bom kaj imela, novo garderobo pa si tudi v sanjah ne bom privoščila. Danes sem se odločila za vodo, pa kaj sploh pišem..... Lep in uspešen dan vam želim! beba
Dobro jutro vztrajne hujšarice! Hema, lepo pozdravljena po dolgem ćasu!! Ti moram povedat, da že en mesec ne tečem. To pa zaradi poškodbe! UFFF!! Katere ste v športu za svojo dušo, poznate te skomine!! Tudi tega bo konec. Saj pravijo,vsak zakaj, ima svoj zato!! Držim, za vas pesti, da vam uspe, za kar ste se odločile!!! Za zdravje, za samozavest,za boljše počutje.... in še bi lahko naštevali. Vztrajajte do konca!! Držim za vas!!! Lepo se imejte in uživajte življenje Čao Lp Helena helena45
Pozdravljena Beba!!!! Lepo počasi, pusti jezo in začni delat na sebi!! Sama imaš ogromno znanja glede hujšanja in veš, da je začetek najhujši!!! Poskušaj ga premagat!! Pa poročaj, kako ti uspeva... Lep in uspešen dan ti želim!! Še to, vsi imamo dneve, ko nam padajo puščice!!! Byby helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti