Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Lepo pozdravljene drage moje Lisička, Encijan, Smile28, Claudia12,Lanes kako lepo, da se beremo in pozdravimo ob koncu leta!!! Lepi trenutki so bili, ko smo se skupaj borili s temi kilogrami in se spodbujale, ter srečevali!! Le kje ste še ostale?????? Čist mal poročajte!!! Lanes, včasih si le najdi malo časa zase. Saj sama predobro veš!!! Imaš pa energije, to je pa tut res! Encijan,vse čestitke iz moje strani in ti naj ti dnevi pričakovanja hitreje minevajo!!! Punce lepo se imejte in čim več volje pri ohranjanju in zniževanju teže!!! Tolikokrat sem že pisala to sporočilo, da je vedno bolj kratko !!! Lep vikend!!! Byby Helena helena45
Hojla! Seveda bomo marca dvojno navijali,tako za Encijan,kot za Tejčico. Vedve pa tudi rahlo stiskajta pesti za nas,da nam bo uspelo odpravit te praznične viške. Hi,hi,zgleda v zadnjem času nista edini,ki jim trebušček raste! Punce,kakorkoli,naj vam čimbolje uspeva klatit te presnete odvečne kile. če še niste začele,pa bi rade nikar ne odlašajte,kajti poletje bo kar naenkrat pred vrati,zato se res splača potruditi že zdaj. Pikica,veš kako je s to ločevalno dieto.Najbolje je,da še držiš tega,kar piše v knjigi in vso to hrano ne vzameš preveč pod drobnogled,,kajti potem se ti lahko zgodi,da ugotoviš,da pravzaprav ne smeš nič jest. Če torej v knjigi piše,da spada jogurt med beljakovinska živila,ga pač jemo na beljakovinski dan in enostavno ne razmišljamo koliko tega ali onega v bistvu vsebuje. Zunaj je lep sončen dan,privoščite si lep sprehod,predvsem pa zaupajte vase,kajti uspelo vam bo. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
hehe ja Marjetka cvetka, res sem preveč natančna....no, sedaj vem... hvala _pikica_
Navijam, da boste imele otročke na sredini marca. Ribice že vemo, da je to najboljši čas. Pomlad se bliža. O hujšanju pa tokrat raje ne bi riba-ribica
Drage dame, dober večer! Kar lep čas se nisem nič oglasila--slaba vest, kaj naj rečem nekaj kilc smo pridelali. Sem vas pa vsake toliko brala in sem prav vesela, da ste se spet oglasile nekatere "stare". Predvsem pa iskrene čestitke Encijan in Tejčici. Nekatere ste pridne in telovadite in predvsem občudujem tebe Helena , ki še vedno tečeš. Moje redne pohode na bližni hrib je prekinil prehlad, ki se vleče že 14 dni. (Ali slučajno katera ve, kaj narediti če bolijo sinusi--samo ne antibiotikov). Beba tudi jaz sem morala kupit večje hlače in zato sem bila cel teden tako sitna da sem šla že sama sebi na jetra, kot, da bi bili vsi drugi krivi, samo jaz ne. Z 1.1. pa sem spet med hujšačicami. Cilj mi je -10kg. Do danes mi dieta 100% uspeva, jutri imam vitaminski dan- posiljeno sladko zelje -----njami. Lepo se imejte! hema
Hema, pri prehladu pomaga slana voda, grgranje in izpiranje nosu. Prej se pozdraviš. Aja, pa veliko spanja meni pomaga pri vseh zdravstvenih težavah. Problem je samo, če imaš majhne otroke, moja dva sta k sreči že velika. Ne razumem pa, zakaj kupuješ večje hlače. Ni bolje počakati, da bodo stare oz. manjše spet prav. Tako je človek prisiljen shujšati, če nima kaj obleči. Še kar kolesarim (v sobi), ampak koristi še ni. Namesto hlač pa sem raje kupila dve Montignacovi knjigi. Če berem, ne jem. Knjige morajo vendar ostati čiste. Pozdrav od preveč pametne (kadar gre za druge) Mariborčanke. Imejte se lepo in še lepše hujšajte (tiste, ki lahko). riba-ribica
Tudi meni zaenkrat povratek lepo uspeva. Včeraj sem brez kakršnih koli težav preživela sadno zelenjavni dan. Preživela sem tudi lep vonj Trojanskih krofov. Dišali so zelo, ampak poizkusila oz. pojedla pa nisem nobenega, he, he.... Danes imam beljakovinski dan. Telovadba doma danes odpade, ker imam doma obe punčki. Ta starejša je zbolela in je lepo ostala doma, tamala je pa itak še dojenčica. Ma ja bom že zvečer, ko pride mož domov šla na fines, pa bom 10 minut več na tekaški progi, pa bo. Jaz imam tehtanje 16 v mesecu, upam, da sem spravila dol vsaj 2 kilograma. Bom celo zeloooo zadovoljna. Kakšno stanje je pa v resnici se bo pa še videlo, a ne?? Kako je mojim sotrpinkam, Fakin712, strelci, darji2?? Ali ste tudi ve uspešne. Upam, da JA! No ja šibam jaz nazaj k svojim dekletom, da ne bo joka. Lep dan želim, aja pa smejte se in lepo se imejte! Levinjav
Tako drage moje, zdaj je pa konec heca. Sicer si še nisem kupila novih - večjih hlač, ampak me stare že tako tiščijo, da je treba ukrepat Torej danes začnem: ponavadi tega ni fajn obešati na veliki zvon, ker se rado vse pokvari. Ampak saj sem povedala samo vam, a ne? Danes 1. beljakovinski dan: ali je še katera poleg Levinje danes na B dnevu? Včasih ti zmanjka idej za kosilo, pa lahko koga povprašaš. Lepo pozdravljam Hemo, torej smo spet v bitki in upam, da se večkrat beremo. Imaš kakšno lepo gorsko slikico na zalogi? Naš album je kar zamrl, pa bi bilo lepo, če bi katera dodala kakšno fotografijo. Res dobro idejo nam je dala Riba-ribica: kupimo si kakšno novo knjigo o hujšanju - če berem, ne jem! Ampak danes so se začele razprodaje tekstila, ne pa knjig. Predlagam nakup kakšnih premajhnih hlač. Lep pomladanski pozdrav vsem skupaj iz savinjske doline, SMILE28
a lahko na belčjakovinski dan pripravim špinačo z mlekom im MOKO! lp meta meta22
Levinjav, jaz sem še kar uspešna. Danes imam škrobni dan in imam krompirjev golaž za kosilo. Sem zelo vesela, da mož še kar vztraja ob meni. V dvoje je lepše, mar ne? Drugače mi pa kar ratuje. Upam, da mi bo tudi v drugo uspelo in da bomo vsi zadovoljni. Meta22, jaz tudi včasih na beljakovinski dan naredim špinačo z mlekom in moko. Mislim, da ni nič narobe. Lepo se imejte, uspešno hujšanje in veliko volje vam želim. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti