Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Riba-ribica poglej v LeClercu, mogoče bi se dalo dobiti gosjo ali račjo mast. Drugače pa poglej pri kakšnem rejcu perutnine za kakšno goskico ali račko, in potem se bi dala domača mast naredit. No ja, upam, vsaj. Smejte se in lepo se imejte! Levinjav
Hojla, Pozdarvljena Helana, sem vesela, da te spet berem. Kako pa je s tvojo roko. Kar počasi okrevaj, da boš spet lahko tekla. Na fitnes sem uspela priti še v novembru. Decembra pa sem se borila s prehladom (in izčrpanostjo), katerga še zdaj nisem docela odpravila. Zato sem po službi šla domov počivat. Že mesec dni nisem uspela priti ne na jogo (pondeljki) ne na fitnes (torki) in ne na odbojko (četrtki). Sem imela pa veliko obveznih dejanosti in izobraževanj v službi, tako, da se bila najmaj tri dni v tednu tudi popoldanska. Zato pa sem pozabila misliti nase. A s tem letom bo boljše. danes mi že uspešno mineva vodni dan. POskušala bom višek kg 3 do 4 kg, (mogoče malo pretiravam) spet izgubiti po sistemu 4 dni (B, Š, OH in S). Torej sem spet z vami. Upam, da bom uspešna, ker nimam več toliko volje in vztrajnosti, kot sem jo imela pred letom in pol. a vem, da mi bo z vašo pomočjo lažje to uspelo. Torej delice, lepo se imejte še naprej. LANES
Ojla, vsem skupaj zdravo, veselo in še lepše 07! No danes sem se tudi js pridružila vaši ekipi hujšanja. Dol želim spravit 8-9 kg. Tako, da je danes minil prvi proteinski dan. Imam pa par vprašanj: 1. Zanima me, če je nujno jesti za večerjo pri prvih dveh dneh enako jed, kot za kosilo? Namreč mi je všeč bolj raznovrstna prehrana in tudi lažje večerje, zato bi rajši zvečer pojedla kakšen jogurt ali sadje ali 3 dl juhe namesto za kosilo,.. 2. Ali se lahko je sadje tudi v času med kosilom in večerjo ali samo do kosila? Veliko uspeha in trdno voljo želim vsem skupaj!! Goga sam da se kuha..
zdravo kalipso! Mislim da ni nujno jesti polovico kosila za večerjo, tak je pač predlog. A vseeno je bolje da se vsaj na začetku tega držiš... Drugače pa obvezno: na B dan le beljakovine, na OH le OH hrano... Jaz sadje jem za malico, pojem ga veliiiiiko, kar ni nič narobe. Bolje veliko sadja kot pa milka.... z lešniki... mmmmmmmmm lp
Jaz tudi raje pojem kaj drugega kot tisto, kar je bilo za kosilo. V glavnem kakšno solato. Je pa res pikica, da je bolje jesti sadje kot pa čokolado, ali pa kakšen kruh in podobno. Najbolje se je držati pravil, kar je predvideno jesti tisti dan, da to tudi jemo, ker v nasprotnem primeru uspeh ni takšen kot bi moral biti. Pa veliko vode je potrebno spiti. Veliko uspeha vsem . LP! fakin712
Dobro jutro! Takoj vam moram povedati, da sem včeraj še kar malo bluzila. Zjutraj me je kar vrglo, ker nisem spravila hlač na svojo rit.! Tako, kaj bo naprej ne vem. Vem pa to, da konec meseca dobim pošto za hujšanje v skupini. Do takrat upam da bo kakšen kg manj. Lep pozdrav! beba
Pozdravljeni! tudi jaz se vam pridružujem. čeprav prvič, ampak z močno voljo!!! sem si delala jedilnike za naprej, pa imam pri OH dnevu napisano zelenjavno lazanjo! a to lahko? s tem da je bešamel zraven!!! hvala lp meta meta22
meta 22 mislim, da bo morala biti lazanja brez bešamela in sira, razen če boš bešamel naredila na vodi, kar tudi ni tako slabo, malo več začinjanja pa je. lp goga sam da se kuha..
kako pa potzem ta bešamel pripravim? lp meta meta22
enako kot z mlekom, le da daš vodo (mogoče zelenjavno juho ali kocko dodaš v vodo) in ne mleka. in daš muškatni orešček, poper,vegeto, meditaranske začimbe - bazliko, origano,... probaj, pa boš vidla kk rata, ziher ni tk polno okusa,kot z mlekom, samo po moje tudi bi šlo komot, ker itak je bešamel bolj za to, da veže in naredi kremasto sam da se kuha..

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti