hojla, deklice,
se opravičujem za napake, ker včasih tako hitro "klofam " po tipkovnici, da mi kakšna črka uide ali pa se vrine kamor ni treba. Upam, da kljub temu še znate kaj prebrat za mano.
Kalipso tudi jaz sem jedla za večerjo nekaj drugega kot za kosilo, a sem pazila, da sem se držala dni B na B itd. Torej, če sem jedla meso za ksoilo, sem večerjala sir s solato, ali jogurt. Res pa sem pri vsakem obroku pojela velikooo solate. Pazila sem na presledek med obroki tj, na B DAN 4 ure od kosila do večerje oz malice, če je bilo kosilo bolj zgodaj; in 3 ure po Š ali OH obroku. Večinoma sem kosila šele ob 15. uri, torej popldanske malice nisem imeal, ampak samo večerjo in konec. Do kosila pa sem jedla na 2 do 3 ure sadje. Boljše tako, kot, da sem tišto sesreadana do kosila.
Da pa o sestradanosti zdaj danes ne govorim. Nazadnje sem konkretno hrano jedla predvčerajšnjim zvečer, včeraj in danes pa sem še kar na tekočini, (voda, časi in kava). mislim, da bom zaključila s tekočino ob 15. uri, ko začne polna luna hujšati. Uapm, da bom shujšala tudi jaz.
Toooolikooo spet od mene.
Lepo se imejte še naprej, pa veliko uspeha in vztrajnosti vam želim.
LANES
Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 04. jan 2007 13:15:28

Cheesecake