Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja hvala za odgovor. Marjetka koliko časa mi priporočaš, da počakam in zopet začnem s ciklusom? V knjigi sicer piše, da lahko začneš s ponovnim ciklusom šele po 3 mesecih. Meni se zdi to kar malo predolgo. Se bom držala tvojih navodil. Tudi jaz sem se naveličala sadja, pa ga imam zelo rada. V trgovini, kjer kupujem imajo jabolka, mandarine, pomaranče, kakšno eksotiko(mango, papaja), banane, kivi, grozdje. Saj je kar veliko, toda jaz komaj čakam, da dobijo kaj novega. A ni zanimivo, da se sadja naveličaš kakšnega mesa, sladic pa ne! breskev
Pozdravljene sotrpinke. Konec praznikov, konec grehov in spet smo v ustaljenem tiru. Že včeraj smo imeli očiščevalni dan, danes pa tudi nimamo kaj težkega za želodec. Med prazniki sem kar pridno grešila, tako, da sem se zdaj malo skulirala in mora zalaufat tale način prehranjevanja. Jaz za večerjo vedno jem solato, ker imam sadje že zjutraj in vmes, če sem lačna, tako, da mi zvečer na pamet ne pade, da bi jedla sadje, razen v izjemnih primerih. Breskev, bolje, da počakaš na nov krog diete 3 mesece, do takrat pa pridno ločuj med obroki, pa bo šlo. Če pa boš pridno grešila boš pa...saj veš kaj, kilce dobila nazaj.Upam, da nam bo skupaj uspelo in da bomo do poletja zelo lepih postav. Veliko uspeha pri hujšanju in lepo preživite dan.Pri nas sije sonček. LP! fakin712
Jaz imam pa danes vodni dan, hvala bogu!! Tako, da pridno pijem čaj in vodico!! Sem se odločila, da bom dieto podaljšala do konca meseca februarja, ker sem v decembru takoooo zelo grešila . Komaj čakam, da grem na fitnes, danes pa sem si kupila fitnes žogo, da bom lahko izvajala pilates vaje doma. Drugače pa srečnega in zdravega s čim manj kilogrami obdarjenega novega leta 2007! Levinjav
Zanima me, če si stvari večinoma kuhate in ne pečete (s tem mislim predvsem meso)? Hvala vsem za odgovore. breskev Sporočilo je spremenil(a) breskev dne 03. jan 2007 12:21:43
Enga srečnga pa zdrauga, pa veseuga in debeuga No, ja, prve tri stvari vam želim iz vsega srca, zadnje je le zaradi rime. Še dobro, da je staro leto minilo, tale december mi je nudil vse preveč dobrega. Kot berem, ste se tudi druge za praznike lepo razvajale, zdaj vas pa po malem vest gricka, kajne? Jaz se letos še nisem nič tehtala, saj itak vem in čutim, da me je malo več. Ko sem se zjutraj peljala v službo, je bilo tako lepo jasno in z neba me je pozdravljala prijazna luna. Upam, da nas ne bo preveč nosilo in da si bo vsaj katera od nas privoščila sadni ali vodni dan. Po mojem koledarju je pričetek danes ob 14.57 uri. Zelo zelo sem vesela, da so se oglasile tudi stare hujšarice in da še niso pozabile na tale forum. Le oglasite se še kaj. jankica
Jankica,zdravga in veselga tudi tebi,debelga bomo kar poslali nekam daleč proč,kajne. Breskev,saj vem,da si zelo neučakana in se ti mudi čimprej sklatit kile,ampak jaz bi kar počakala vsaj tja do prvega marca.Zdravje je na prvem mestu.Sicer pa,če se boš pridno držala,bo pa kakšne kilca tudi izgubljena.četudi ne boš na strogi dieti. Levinjev,tebi pa želim uspešen vodni dan.Pa na rokavčke ne pozabi,da se ne boš utopila. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Vsem hujšaricam želim predvsem zdravo leto 2007, zraven pa veliko trdne volje za klatenje kilogramov. Jaz se pripravljam na začetek 2. kroga (spet), ta teden je še treba malo spucat zaloge. Lep dan vsem skupaj, SMILE28
Tudi jaz želim vsem prijazno, veselo in uspešno novo leto! Naj nam prinese veliko lepega, trdne volje in -kg!! Med prazniki (pa tudi že prej) je bilo veliko dobrot, tehtnice niti pogledala nisem, bom pa danes na luninem postu - ! Lepo se imejte in LP darkad
Breskev, jaz meso večinoma dušim, si pa enkrat mesečno privoščim tudi pohanje. Nasplošno pa se cvrtja izogibam. Če pa že pečem je pa to z minimalno količino maščobe, največkrat na peki papirju v pečici ali pa v pečici na vroč zrak. Čeprav malo maščobe telo mora dobiti vase. Tudi jaz ti priporočam, da počakaš vsaj do marca z dieto in nato zopet pričneš hujšati. LP! fakin712
Samo na hitro eno vprašanje: se dobi po naših trgovinah gosjo ali račjo mast? Vnaprej hvala za odgovor. riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti