član od 20041569 sporočil
Hojla!
Punce,kako lepo vas je brat,stare borke,ko se po dolgem času spet oglašate.
Naj se vam izpolnijo vse skrite želje,še posebno tista,povezana z kilogrami.
Breskev,pozdravljena!Glede na to,da si trimesečni ciklus šele končala,je bolje,da malo počakaš,kar pa seveda ne pomeni,da se pa zdaj lahko bašeš,kolikor se da.Kje pa,daleč odtega!
Še naprej pridno ločuj,za zajtrk še vedno uživaj sadje,ni pa se ti dreba držati tega strogega vrstnega reda.Privošči si vmes še kakšen sadni dan,pa tudi kakšen vodni ne bo odveč.
Na sadni dan pa le veselo jej tudi zelenjavo in solato,lahko tudi kislo zelje.
Jaz sem pila juho samo na beljakovinski dan,pa še to sem večkrat pozabila,pa so kilce šle vseeno dol.Torej juha ni potrebna.
Kar se pa tiče drugega obroka,je pa tako,da bi jaz raje pojedla tisto,kar je na jedilniku,sadje pa raje jej zjutraj in na sadni dan.Saj,če se ti zdi,da ti je drugi obrok preobilen,si naredi raje kakšno solato.
Če recimo na B dan ješ piščanca,si za večerjo narediš piščančjo solato,pač malo piščanca in veliko zelenjave.Ti povem,da je to veliko boljša varijanta,kot pa sadje,ki sem se ga jaz že dobesedno tako naveličala,da sem ukinila sadne zajtrke.
Zdaj jem za zajtrk polnozrnati prpečenec,pa zraven kakšno zelenjavo,ali pa jogurt.Sadje pa potem za malico.
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!