Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Evo pa je konec praznikov in praznovanj z pregrešno hrano. Danes je zame še bolj ko ne grešni, ker mislim kako sarmo pojest. Jutri pa strogo vitamini in potem za tem pride vodni dan.. tko da bo kr huda ja. Potem pa imam spet priložnost jovo na novo, še mesec do konca. Vsekakor pa vsem vse vse najboljše in najlepše v letu 2oo7!!! Strelca
SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO LETU 2007, predvsem pa ukusno in dobro hrano, seveda v mejah normale in v pravilnih kombinacijah in predsledih med obroki, pa bo vse ok. Kdo se oglaša, jaz, ko se zadnje dni tega ne držim najbolj. A se bom poboljšala. Pozdravljene vse stare in tudi nove čvekalke, uspešen začetek novega leta vam želim in predvidevam tudi začetek klatenja odvečnih kilogramov, saj so kar težki dnevi za nami, kar se nam verjetno tudi pozna. Meni se. A z voljo bomo tudi višek kilogramov stopile, kajne. Imejte se lepo še naprej in uživajte še zadnje praznične dni. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 01. jan 2007 17:25:50
Lepo pozdravljene stare hujšarice!! Kako lepo, da se oglasijo še stare hujšarice!! Veronika,če greš v borbo s kilogrami, ti želim veliko uspeha!! Ti je prvič uspelo, ti bo tudi sedaj!! Vedi, da nisi sama,da ti bomo stali ob strani in te spodbujale!! Saj veš, da se splača potrudit. Če prvič ne gre, pa drugič. Bodi vztrajna in trmasta Lanes, lepo pozdravljena!! Lepo, da si se malo oglasila,saj malo počvekamo!! Čez leto tako ni časa. Moja radovednost sprašuje, če še hodiš v fitnes?? Tejčica, tebi pa čestitke, ker si se še odločila še za enega člana več Lepo se imejte in lep dan vam želim!! Čaooo! Helena helena45
Pa še ena skoraj izgubljena. Vso srečo, zdravje, čimveč evrov in čimmanj kilogramov v letu 2007 vam želim da se bomo lažje pravilno usmerili klepetulja riba-ribica
Še ena izgubljena tako in tako! Kar se borbe s kilogrami tiče bom kar tiho, sem pojedla že kar nekaj zarečenega kruha, več kot pečenega. Za sedaj sem odločena, da se od danes to prekine. Se ne bom nič kaj preveč napenjala, važni so rezultati. Bom videla. Vsem, ki se več ali manj trudite, želim čimveč uspeha in čimmanj greha!! ŽELIM VAM SREČE IN ZDRAVJA POLNO LETO 2007 beba
Drage sotrpinke! Veliko lepega v novem letu in čim več izgubljenih kilogramov od velike grešnice. Helena, Lanes, Tejčica, Marjetka Cvetka, kako sem vas vesela, da ste se oglasile. Moje kile so bolj ja kot ne, tako da se je začela ponovna borba. Lepo se imejte, veliko močne volje in čim več sklatenih kil. Gobica
Srečno in zdravo 2007, pa veliko uspehov pri topljenju kilogramčkov! Tuda za mano je že en 3 mesečni ciklus, ki pa ni tako uspel, ker sem se prevečkat grešila. Končala sem ga konec decembra. Vmes so bili še prazniki in kar nekaj kilogramov sem pridobila nazaj. Imam nekaj vprašanj. Se lahko z naslednjim 3 mesečnim ciklusom začne takoj, ko si končal prvega ali je treba počakati vsaj 3 mesece, da se telo malo razbremeni? Ali se na sadni dan je samo sadje ali lahko tudi solato oz zelenjavo? Ali je nujno, da je vsak dan poleg glavnega obroka tudi juha? Ali je kaj narobe, če drugi obrok spustiš in ga nadomestiš s sadjem? Najlepša hvala za vaše nasvete. Sama imam tudi knjigo 90-dnevna ločevalna dieta a se mi zdi, da mi boste na vprašanja lažje odgovorila ve, ki imate največ praktičnih izkušenj. breskev
Srečno, veselo, zdravo in debelo..... so mi danes voščili zjutraj v službi in zdaj voščim še vam..... Včasih je bilo debelo in veselo.....zdaj pa mamo .... ..... Spet nazaj na dieto..... od silne dobre hrane, telo kar kliče po postu... Prijeten začetek leta in prvih delovnih dni, če pa ste na dieti pa čim manj želja po hrani Mašenka - Vanja
Živjo! Tudi jaz vam želim, uspešno in sreče polno leto 2007. Lp. Rožica.
Hojla! Punce,kako lepo vas je brat,stare borke,ko se po dolgem času spet oglašate. Naj se vam izpolnijo vse skrite želje,še posebno tista,povezana z kilogrami. Breskev,pozdravljena!Glede na to,da si trimesečni ciklus šele končala,je bolje,da malo počakaš,kar pa seveda ne pomeni,da se pa zdaj lahko bašeš,kolikor se da.Kje pa,daleč odtega! Še naprej pridno ločuj,za zajtrk še vedno uživaj sadje,ni pa se ti dreba držati tega strogega vrstnega reda.Privošči si vmes še kakšen sadni dan,pa tudi kakšen vodni ne bo odveč. Na sadni dan pa le veselo jej tudi zelenjavo in solato,lahko tudi kislo zelje. Jaz sem pila juho samo na beljakovinski dan,pa še to sem večkrat pozabila,pa so kilce šle vseeno dol.Torej juha ni potrebna. Kar se pa tiče drugega obroka,je pa tako,da bi jaz raje pojedla tisto,kar je na jedilniku,sadje pa raje jej zjutraj in na sadni dan.Saj,če se ti zdi,da ti je drugi obrok preobilen,si naredi raje kakšno solato. Če recimo na B dan ješ piščanca,si za večerjo narediš piščančjo solato,pač malo piščanca in veliko zelenjave.Ti povem,da je to veliko boljša varijanta,kot pa sadje,ki sem se ga jaz že dobesedno tako naveličala,da sem ukinila sadne zajtrke. Zdaj jem za zajtrk polnozrnati prpečenec,pa zraven kakšno zelenjavo,ali pa jogurt.Sadje pa potem za malico. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti