Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kaj pa za leve, kdaj je idealno za njih?? HUjšanje seveda?? Ma saj se že dva dni CELO držim sadnega dne in tako bo do silvestra. potem pa se držim naše diete, tako, kot mora iti. Hvala bogu imam vodni dan 3. januarja. Levinjav
Malo se še ob koncu leta oglašam. Grešim vse dneve po vrsti. Počutim se posledično zelo slabo in res sem jezna sama nase. Hvala bogu, da je konec leta. Bo treba resno zagrabit in se skulirat. Saj nam bo uspelo, s skupnimi močmi. Imam zelo malo časa in ne vem, če se bom letos še kaj oglasila. Če se ne oglasim več, vam želim lepe praznike in obilo zdravja v prihodnjem letu in veliko uspeha pri hujšanju. LP! fakin712
Pozdravljene vse sotrpinke in sotrpini ;) Vidim, da pridno "grešite", no ... če se malce popravim, grešimo ... ;) Je pač tako, da se je vsem tem prazničnim dobrotam težko upreti, še posebej, če jih pripravljamo sami ali za druge. Vedno kaj iz lonca ali pekača roma tudi v naša usta ... malce je treba pokusiti tega, malce onega, saj smo vendar kuharice in kuharji, a ne?! In ravno to je to ... tisto, kar je narobe z nami. Vsak profesionalen kuhar mora vsako stvar, ki jo postreže drugim, vedno prej pokusiti, saj lahko le tako ugotovi ali je jed res dobra ali pa ji je potrebno še kaj dodati. No, včasih, če imamo v kuhinji pomoč, za to zaprosimo druge in je potem skušnjava manjša ;) Vendarle pa sami najbolje vemo kako mora vonjati, kakšnega okusa mora biti in potem se je vsemu temu le težko upreti. Priznam, da tudi s fantom kdaj grešiva, vendar, če je le možno, samo malenkostno. Sicer imava od 10. decembra vzdrževalni ciklus in zaenkrat vso težo, ki sva jo tako lepo in uspešno izgubila, tudi vzdržujeva. Res, da bo jutri na Silvestrovo težko, vendar sva si obljubila, da bova vse, kar bova pripravila tudi poskusila, vendar v mejah normale ... ničemur se ne bova odrekla, saj se lahko po uspešnem hujšanju vsaj za takšen praznik, ki je le enkrat na leto, tudi malce nagradiva. Sama še vedno delam vaje pilatesa, sicer vsak drug dan, ampak se mi zdi, da brez tega enostavno ne gre več ... Prav super pa se mi zdi, da bova po teh praznikih nadaljevala s sadnim in vodnim dnem, kar pa verjamem, ne bo težko. Vsem obiskovalcem tega foruma želiva, da bi se kljub "dieti" imeli lepo, nagradite se s kakšno skušnjavo (a naj jih ne bo preveč), v novem letu pa obilo volje in moči, da boste dosegli zastavljene cilje ... naj vas na poti do njih spremljajo zdravje, sreča in mir tako v srcu kot tudi duši, na nadaljnjih poteh pa veliko vzpodbudnih in toplih besed, misli in želja od ljudi, ki jih cenite in jih imate radi ... skratka VESELE PRAZNIKE in VSE DOBRO V LETU 2007, vam želiva Suzana & Andrej
Hojla! No,prav,pol pa se še pregrešite danes in jutri,potem pa dost heca. Prvi januar se začne ravno na ponedeljek in takrat prosim brez izgovorov,češ,ja je še od silvestrovega ostalo,pa je treba pospravit.Naj tiste ostanke kar drugi pospravijo,vi pa imate spet priložnost za nov začetek. Pravijo,da kar počneš prvi dan v letu,to delaž potem celo leto!Če boste torej prvega januarja zelo pregrešno jedli,potem se vam pri vsaki dieti bolj slabo piše. No,v Novem letu vam želim veliko sreče,zdravja in seveda uspešnega hujšanja! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Se strinjam Marjetka cvetka. Dobro da je 1 januar v ponedeljek. Tako, da lahko vse začnemo brez izjeme!! Brez pregreh!! Jaz sem grešila kar nekaj dni, z malo slabe vesti. Vsem sotrpinkam pa srečno in uspešno v novem letu, pa veliko izgubljenih kilogramov in veliko novih prijateljev! Levinjav
Dobro jutro drage moje nepozabljene prijateljice! V novem letu vam želim vse lepo, veliko sreče, zdravja, medsebojnega zadovoljstva, ter čim več izgubljenih kilogramov v letu 2007!! SREČNOOOO!!! Pri meni je vse po starem!!Kg-me še uspešno obvladujem, čeprav ne tečem že celi mesec. Ja, prav ste prebrale!! Tega sem se najbolj bala in prav to se mi je naredilo! Sem prav grdo padla na roko in sem morala na operacijo. Kako mora človek vse sprejet, drugače se ti zrola. Pogrešam to laufanje v naravi!! Saj bo!! Lepo se imejte in uživajte v stvareh, ki vas osrečijo!!! Čeprav se ne oglašam na forum, v spominu pa vas imam vse shranjene drage moje!! Lep pozdrav! Helena helena45
Pozdravljene hujšarce! Želim vam srečno, zdravo, zaljubljeno in sploh naj, naj, naj leto 2007. Ja, pa glede na forum na katerem se nahajamo, seveda tudi uspešen boj s kilogrami. Sama sicer nisem (trenutno) vsakodneven gost tega foruma, saj z bebico kilograme trenutno raje nabirava, v drugi polovici leta pa bom spet z vami v boju. Sicer pa mi tebušček pridno raste, beba brca da me včasih kar prestavlja , marec pa se tudi hitro bliža in bo kar potrebno začeti z vsemi pripravami na novega člana. Pa še enkrat SREČNO 2007! tejčica
Srečno želim tudi jaz vam vsem. Po Novem letu - pa ne od ponedeljka dalje, bom večkrat z vami. Moram začeti - NUJNO - več kot to. Lepe praznike vam želim in veliko SREČE v letu 2007. Še eno veselje me je doletelo - moj minus na bančnem računu se je številčno močno zmanjšal - manjša številka - ste veseli tudi VI??????? Se beremo - Veronika
Prava pot se vedno zdi težja, pa je v resnici težka samo odločitev. Pot sama je najlažja stvar na svetu.... Čimveč pravih poti v letu 2007 lp
Veliko sreče in zdravja pa še kakšen evro v denarnici! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti