Ločevanje živil 90. dni - 5. del

aaaaaaaaa noro dobro potico imamo doma - to je skoz za malco. GLavni obroki pa.......... jao, bomo mi januarja mogli hujšat
Kot prvo še enkrat vesele praznike!! Moja božična zaobljuba, jutri NADALJUJEM Z vitaminskim dnevom in se držim diete kot pijanec plota, pa četudi je konec sveta!!! Juh,... Me že moj bolj črno gleda, ko že štiri dni grešim kot zmešana!! Mislim, da bom do konca tega tedna imela kar vitaminsko zelenjavne dneve. Drugače se kar lahko poslovim od razprodaj!! Ma ja saj vem, da se je težko upret skušnjavam, jaz upam, da se jim bom uspešno. No spet jamram tukaj na forumu, samo če hočem doseči končni cilj moram vztrajati. Dejte punce še mene skregat, ker si trenutno zaslužim da me nekdo dobro "nakuri". Lepe praznike še sicer, se beremo. Smejte se in lepo se imejte! Levinjav
Mene je tudi treba fajn NAKURIT, grešim kot nora. Evo zdajle pa že gledam kaj dobrega bo za silvestersko večerjo. Jaz bom tudi imela sadje kar do konca tedna, če mi bo ratalo. V nedeljo bom pa pomoje spet pozabila, da sem na dieti. MA GROZNA SEM. darja2
Pa mene bi bilo potrebno še najbolj kregat. Grešim, da je joj! Jaz ne morem drugih kregat, če pa sem sama največja grešnica. Vidim, da ste ostale tudi grešile in ni mi jasno kaj je to. Nekaj je v zraku vam rečem. Čeprav sem močno prehlajena, vseeno kar iščem kaj bom še požr.. Zdaj pa me res kregajte, mogoče bo pa pomagalo. LP! fakin712
danes bom pa pridna. RES kupila sem si brstični ohrovt in ga bom potenstala. To namreč obožujem. Potem pa bom itak do noči zunaj, tako da upam da ne bom grešila. Razen malo kuhanga vinčka bom spila lepe praznike
Jaz pa sem maloprej pojedla kos potičke, ki mi jo je dala tašča. Me kar potegne in ne morem si pomagat. Prehlad je malo bolje in močno upam da bom do 31. 12. popolnoma zdrava. Upam, da ne bodo danes prišli še kakšni obiski, ker potem nosijo same dobrote, potem pa moram jest. To je pa tisto, ko človek misli, da mora vse pojesti kar vidi. Torej lepo se imejte še naprej, pa se kasneje kaj tipkamo. LP! fakin712
Pa jim svetuj, da nosijo zelenjavo namesto sladkarij! Res pa je, da bi bilo malce čudno, ampak pametno. Tudi jaz nisem preveč pridna, po novem letu boljše bo! riba-ribica
Ja potem bo pa vaga pokazala višek kilogramov!! In ne upadanje !! Uf, se danes nisem mogla upreti pečenemu kozličku, ko je bil pa takoooooo dober! Ne grem več na obiske, ker tam so samo skušnjave, ki se jim takoooooooooo težko uprem!! Sedaj bom doma imam cel pehar sadja, tako da bom samo še njemu segala, vse ostalo bom pa skrila. Ma jaz nisem karakter, kar se tiče hrane. Levinjav
Levinja, tudi jaz ne, zato sem pa včasih kekse skrivala pred seboj. Dala sem jih tako visoko, da sem potrebovala lestev, če sem želela priti do njih. Je kar pomagalo in nasmejalo bralke tega foruma. Se še spomnite, da sem pisala, kako sem znanki ponudila zadnja dva keksa, oblita s čokolado, seveda zelo lepo oblikovana. Lepo sva pojedli vsaka enega in skupno ugotavljali, da je to ravno prava količina. Uživajte življenje riba-ribica
Hojla punce, tale Božič vas je pa fejst zmatral, kaj šele bo za novo leto? Javlja se ena velika, stara grešnica. Trikrat sem že začela drugi krog, pa vedno brez uspeha. Zadnjič sem prebrala, ko je Marjetka Cvetka napisala, da bo drugo leto idelano za hujšanje za dvojčke.Tega se sedaj držim in veselo jem, saj bo drugo leto šlo vse dol, kajne Marjetka? Punce, zdajle res ni pravi čas za hujšanje, zato se ne sekirajte preveč, če se malo pregrešite. Samo, da ne bo preveč. Vsekakor ste vse občudovanja vredne in karakterne, da ste sploh začele delat v tej smeri, da bi shujšale. Veste koliko jih je, ki nič ne naredijo zase, čeprav je zaradi debelosti že ogroženo njihovo zdravje. Vsem, ki hujšanje komnbinirate s telovadbo pa sploh vse čestitke. Le tako je uspeh še bolj dolgotrajen in oblikovanje telesa učinkovitejše. Veliko dobre volje želim vsem, SMILE28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti