Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! No,malo se vam spet oglašam.Še vedno sem z vami,samo res bolj malo,ker sem bila že dobesedno odvisnik od računalnika in se zdaj malo odvajam,zato bolj malo kukam sem gor. V bistvu vas nisem nič kaj brala,sem zdajle samo malo preletela,kaj ste napisale. Hja,kot ponavadi,nekatere ste pridne(čestitam vam,res ste carske),druge malo manj pridne(punce,saj bo šlo),tretje preveč piškote pečejo,kar nekaj pa nas je verjetno,ki zdajle te dni pridno papcamo in se pripravljamo na nov napad na odvečne kilograme nekje po novem letu. Ampak kakorkoli se že spopadate z svojimi kilami,želim vam veliko sreče in pa seveda vesele praznike. Naj vam božiček prinese kaj lepega. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hoj, punce- moje sotrpinke, kako ste v tem mrzlem jutru? No jaz vam moram sporočit, da je danes že moj 39. dan diete, joj kolk grejo hitro ti dnevi. No ja pa tudi malo grešim, da boste vedle pa dajte me hitro malo pokregat mogoče bo kaj pomagalo. Sem si rekla, da se bom jutri spet malo tehtala pa da vidimo kje smo. Ja veste moram se malo pohvaliti, že ene dva meseca nazaj sem si ogledovala neke hlače v izložbi in sem jih tudi pred časom probala in mi nikakor niso šle na rit, včeraj sem pa za foro šla še enkrat malo pogledat, če jih še prodajajo, ker so mi bile ful všeč. No in prav so mi bile, kupila sem si jih in tako sem nova joj kolk sem bla vesela to sploh ne morete verjeti, kar zasmejalo se mi je. Pred približno 14 dnevi sem se tehtala in sem imela 8 kilogramčkov manj, zdaj bomo pa še videli. Danes imam škrobni dan pa še razmišljam kaj bom imela za kosilo ali bo riž ali pa krompirček, še ne vem sem pa že zdajle fuuuul lačna. Včeraj sem se pa s koščkom pice pregrešila joooj pa tako je bila dobra samo vem, da ne bi smela in imam kar malo slabo vest. Ja pa v soboto sva povabljena na večerjo v eno gostilno jaz najraje ne bi šla, pa še sadni dan imam. Kaj naj naredim. Zdajle sploh pred koncem leta bo vse preveč skušnjav in me kar malo skrbi ali bom zdržala pri svoji prehrani. Sem se pa že zadala, da kakšnih piškotkov in podobnega letos ne bom nič pekla, pa so se moji čisto strinjali, pač me spodbujajo, ker so že vidni rezultati mojega truda. No bom tukaj končala, ve punce se pa držite pa smejte se pa radi se imejte pa seveda vesele praznike vsem in čim manj grešite pa bo- to drži predvsem zame. darja2
Darja2 tudi jaz imam v soboto zabavo pa se še odločam ali bi šla ali rajši ne.Sicer se mi 90 dnevna dieta izteka konec leta ,rezultat pa tud ni prav slab -11 kg.Ni dolgo nazaj ,ko je Marjetka Cvetka rekla ,da naj se vzamemo v roke ,pa ,da bomo do novega leta fensi.No manekenske postave nimam bolje je pa že kot prej.No hvala vsem tu gor za podporo,ko vas berem je lažje,še obdržat tele kilograme(to so že novoletne želje),pol smo pa na konju.Lep pozdrav ,lepe praznike. kepca
Eh ja..., jaz pa konstanto dneve menjam. Danes bi morala imeti beljakovinski, pa sem jedla riž in sojo, tako da bo danes škrobni, jutri pa beljakovinski.... Včeraj je bil vitaminski in mi je kar lepo šel. Aja, mož mi je za novoletno darilo nabavil nekakšne tablete, ki se jim pravi Fatburnerji. Bomo videli, kako to deluje. Športam še vedno trikrat na teden (fitness seveda), tako, da pravi da mi bodo pomagali še bolj pokuriti maščobe. Verjetno bo že vedel kot bivši fitness inštruktor in bodybilder ... hu....hhhhhhh.... Aja pa vesele Božične praznike, čim manj pregreh v teh sladkih dneh.... Levinjav
joj mene je pa ta december čisto pokvaril, le jem jem jem:( vsak dan začnem jutro z mislijo:danes bom ločevala-a nič od tega, pa skoz piškotki pa kuhan vinček a je vseeno lep december upam da bom januarja pridna
Tudi jaz želim vsem vam lepe, prijetne Božične praznike - naj bodo vsaj malo sladki! Lp darkad
In potem vse tiho je bilo.... Kje ste sotrpinke?? Ali kaj grešite?? Jaz že četrti dan,.., ko pride 26. v mesecu se držim diete kot pijanec plota!!! Pa lepe Božične praznike, lepo praznujte z družinami, tako kot bom tudi jaz! Levinjav
Hvala enako Levinjav. Danes bi morala imeti sadni dan, pa nič od sadnega dne. Sem bolna, pa sem se vseeno potrudila, da sem skuhala puding, pa naredila krompir v solati, čez kakšno urco bom pa še šunko zavila v testo in dala pečt. Je moj dragi do sedmih zvečer v službi, pa bi ga rada malce pocrkljala, ko pride domov. Komaj sem pokonci, zato kar po obrokih pripravljam božično pojedino. Seveda si bom tudi jaz malo privoščila, če mi bo pasalo seveda. Bom jutri imela sadni dan. Lepo praznujte, pa k svojim najdražjim se močno stiskajte, pa kaj dobrega papcajte. LP! fakin712
Želim vam prijetno praznovanje! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Tudi jaz vam želim prijetno praznovanje s svojimi najbljižjimi, jaz že dva dni samo grešim, me kar glava boli. LP darja2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti