Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Levinjav, čestitam ti za lep minus v kg in cm. Kar tako naprej! Carček, dieta je res učinkovita, če se držiš ločevanja živil, razmaka med obroki in vrstnega reda po dnevih: beljakovine, škrob, ogljikovi hidrati, sadje-zelenjava, 29. dan pa voda. Bolj kot pa prvih 91 dni, je pomembno, da spremeniš prehranjevalne navade, da ti ločevanje živil "pride v kri", da vključiš gibanje, veliko tekočine, da se tudi potem občasno "očistiš" s sadjem ali vodo, ... skratka vzdrževanje teže. Občasni "grehi" ter praznovanja niso problematični, če se tega zavedaš in te ne zavedejo do prenažiranja. Strelca, no vidiš, tudi brez majoneze in čokolade se lahko zdrži, če se hoče! Punce, mene pa prijema PMS, pa še sneg je začel naletavati. Lačna sem kot volk, pa sem pojedla že dve banani, štiri mandarince in dva kakija. Še dobro, da nimam sladkarij na dosegu! jankica
Veste kaj punce, imam eno čudno idejo...., Odkar sem začela z dieto imam zelo hudo željo po neki hrani. A je pri vas tudi kaj podobnega?? Tako, da sem si obljubila, po končanih 90 dneh se bom nagradila s tem. Moja željena hrana je veeeelik horsburger pri Tivoliju...., sanjam ga ..... želim si ga....... No ja kaj pa ve sotrpinke? Levinjav
Jaz imam željo po več vrstah hrane in ne samo po eni. Nič mi ne gre kot bi moralo, pa še tile prazniki me bodo čisto uničili. Lani takšen čas sem bila zelo disciplinirana, letos pa... Sploh ne vem kaj mi je. Do sedaj je bilo vse vredu, zdaj pa vsi okoli mene nekaj jedo, vsi se sladkajo, joooooooooooooj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bom šla kar v karanteno, bo še najbolje. Najbolje, da me nekam zaprejo, pa bo stvar rešena. Veliko uspeha želim vsem, predvsem pa sebi, koklji neumni, ki se ne zna skulirat in izpeljat stvar, kot se spodobi. No dajte me kregat, mogoče bo kaj pomagalo. LP! fakin712
vauuuu Levinjav jaz bi ga tudiiiiiii. joj horsburger. darja2
Ja fakin sej vem, da je težko pa glih zdaj pred prazniki, same skušnjave okrog nas, tudi jaz že komaj živim, ker vsi okol mene samo jejo. Jaz te čisto razumem, ampak trma je tista najbolj pomembna. Saj tudi jaz se nekaj trudim, na vago pa rajši ne stopim več. darja2
fiuuu.. dobr da ne maram horsa... bi pa kak hamburger z veseljem.. mmmm Strelca
Jaz pa sem lani sanjala rižoto z morskimi sadeži ... in si jo naredila za silvestrovo - hladno varianto, kot solato. je bila dobra Fakin712, ne obupaj, luna je kriva. Darkad, a še vedno pečeš? Daj, poslikaj malo tvoje piškote in nam jih daj na ogled v album pod "ideje za praznike in posebne priložnosti". Prosim... jankica
Nič se ne smemo izgovarjati na luno. Samo trmaste moramo biti, pa bo vse v najlepšem redu. Lažje reči, kot storiti. Danes sem pridna, čeprav me daje "luna" (zdaj me daje tudi takrat, ko je ni) Oh jej, bo že kako. LP! fakin712
He, he,.... tudi mene daje luna ne glede na to ali je polna ali prazna. Dobro, da nimam tistih popadkov, da bi na veliko pekla piškote in druge sladke dobrote. Če sem čisto poštena kuharica sem kar dobra, ampak kar se tiče peke peciva sem pa čisto tam nekje na dnu. Višek moje umetnosti peke peceva je marmorni kolač, ko je tako "simpl". NO ja vsi se po svoje tolažimo. Danes imam OH dan, sem že popapcala polnozrnate makarončke z paradižnikovo omakco. Ker pa nimam popadkov po sladkem bo za večerjo zelenjavna pizza. Jutri pa vitaminski dan, ki ga sedaj začuda kar komaj čakam, saj ga zlahka preživim. Očitno sem se navadila na ta ritem in mi ni več težko. Lep dan in noč vsem skupaj želim. Levinjav
Jankica, pečem, pečem, pečem,... spremenila se bom v nočnega škrata, ker podnevi ni časa, potem pa čaram ponoči Ampak, gre mi kar dobro! Hec je, da mi sladko sploh ne diši preveč; saj poskusim kakšen piškot, , to je pa tudi vse. Fotografiram sproti, takoj, ko tile prazniki minejo, bom fotografije tudi uredila in jih prilepila v naš album, obljubim! Je tudi precej sladic, ki so čisto ok za naš način prehrane. Dekleta, ki se pridno držite pravil - upam, da vam ne vzbujam preveč skomin Tako, zdaj me čakajo še cimetove zvezdice, potem bo menda konec. Veliko uspeha vsem, lahko noč! Lp darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti