Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ahaaaa.. spet tale sumljiva tišina . Včeraj sem imela OH dan in nism mela večerje k smo šle babnce ven lumpat.. tko da je bla to moja sladica.. ujaa... kuhan vinček njammmm. No pa še malo in bo božič pa novo leto.. joj kak gre to hitro! Vsekakor sm vam pa prišla voščit lep vikend, pa ne preveč grešit, saj malo pa lahko.. čist čist mičkn Strelca
Tako kot sem obljubila. Danes je moj tehtalno-merilni dan. 40 dan diete izguba -6 kg. Sicer sem upala na -8, ampak, dobro je. Predvsem se pozna okoli pasu in to kar za dobrih 5 cm. Bom malo porcije zmanjšala in povečala gibanje, ker s Pilatesom sploh še nisem dobro začela. Aja pa NIČ VEČ NE SMEM GREŠITI!!! Smejte se in lepo se imejte! Levinjav
Levinjav čestitke!!! Zelo si bla pridna in le tako naprej! Strelca
Levinjav zelo si pridna in iskreno ti čestitam. Jaz pa malce grešim, kar ni vredu. Bom v prihodnje bolj pridna. Veliko uspeha še naprej vsem, ki se trudimo. LP! fakin712
Hvala! Upam, da je tudi pri vama dvema tako. Ampak, a ni smešno, da se ti prej na centimetrih pozna in šele kasneje na kg. . Danes sem imela OH dan, tako, da sem si privoščila zelenjavno pizzo. Njami. Za naslednjih 30 dni imam v načrtu shujšati do 3 kg, potem pa še 3. Mislim, da je to najbolj optimalno. No ja, dosti sem težila. Lep vikend, jutri pa veliko počitka! Levinjav
punce, mene zanima ločevalna dieta, a je res tako učinkovita kot sem slišala, carček
JA CARČEK RES JE. TALE DIETA JE ZAKON. JAZ MAM PA DANES ŠKROBNI DAN, ZA KOSILO SEM PAPCALA RIŽKA Z ZELENJAVO PA SOLATO. SEM KAR PRIDNA NO, SAM POTLEJ NE VEM KAKO BO, GREMO NA EN ROJSTNI DAN PA UPAM, DA BOM KARAKTER IN NE BOM GREŠILAAAA. JOOOOOOOOJ. darja2
No ja no, pri meni gre vse skupaj bolj počas. Sploh zato ker bolj malo gibam. Drugače pa sm glede hrane začela drugače razmišljat in sedaj bolj pazim kaj dam v usta. Majoneze pri meni sploh ni več pa čokolade tudi ne.. ne morm vrjet da bom kdaj prišla tok daleč da ne bom tega več uporabljala v moji prehrani . Drugače pa sta pred mano še dva meseca, tko da bomo videli kakšni bodo končni rezultati. Strelca
Jaz sem zaradi slavja danes zamenjala sadni dan z beljakovinskim dnevom. Sem bila karakter in sem jedla samo meso in zelenjavo. Če čisto slučajno ne bi, bi mi verjetno sestra "požrla" živce in mi spet "naložila", da prehitro hujšam....., tako je bil volk sit (sestra) in ovca (jaz) cela.. Jutri pa veselo vitaminčke, ker me danes kar malo želodec boli, ker moj oče uporablja za moje pojme preveč maščobe . Se bom jutri detoksirala in migala. Moram pospraviti hčerino sobo, ki sedajle izgleda kot, da bi bomba treščila vanjo. Želim vam obilo izgubljenih kilogramov in čim več gibanja, aja pa smejte se in lepo se imejte! Levinjav
Levinjav sva ble pa dans potem nekak na istem! Jaz bi tudi mogla met pa včeraj vitaminski dan pa sm eno ribico pojedla brez vsega na žaru pečeno, danes pa sm mela proteine sm pa tudi kar meso jedla iz žara in solato. Tko da bom vrjetno jutri samo na vodi, pa kakšna gobova juhica za kosilo... brez kruha in vsega. Tako da bom malo k sebi prišla. Še malo pa bo božič.. spet družinska tradicija, božična večerja. Ojej... Strelca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti