Tak! V ponedeljek sem začela z dieto! Spet! Delala sem jo že lani, nekje avgusta in sem se držala samo dva mesca (ker sem prišla na željeno težo), pa sem shujšala 12 kg! No, sicer sem zdaj v malo več kot enem letu res dobla skoraj vse nazaj (sama kriva, ker se nisem 3 mesce držala!)... No, zdaj začenjam znova.
In naj vam povem, da sem se že prejšnjič odločla, da se ne bom odrekala stvarem, ki jih mam rada. To se mi zdi full pomembno. Drugače ne bi zdržala. Pa navsezadnje, po moje je dobra dieta tista, ki ti dovoljuje vse, ker ko bo konec diete, boš tak jedo tisto, česar med dieto nisi smel. Pa navsezadnje - kaj se bom celo življenje odrekala določenim jedem? Pa daj, no!! Enkrat se živi!! Pa še te si bom trgala od ust tisto, kar mam rada?! Tak da mi je tista knjigica z recepti bla samo v pomoč, da sem vedla kaj moram kiri dan jest, to pa je blo tudi vse. Jedla sem od pohanega, do pomfrija, kanelonov... VSE, kar mam rada. Dobro, to sem si privoščla tu pa tam, ne da bi zdaj vsakič, ko je bil na vrsti B dan, jedla pohano. In niti slučajno nisem stradala. Jedla sem tolko, dokler nisem bla sita. Jaz obožujem testenine in ko so moji doma vidli, kako porcijo sem si nadevala, so mi rekli: pa ti ne boš tak nikol shujšala! Aha, dobro so se ušteli!

Sicer pa sploh ni finta v količini zaužite hrane, ampak kot vse vete - v kombiniranju živil. In da si ne bo kira misla, da bo bolj shujšala, če ne bo jedla npr. večerje! Niti slučajno! MORAŠ jo jest.
In vidla sem, da full sprašujete (že v prejšnjih forumih), če lahko poleg OH jete solato. Seveda lahko! Saj pa lahko ješ vsak dan vso zelenjavo (no, razen tiste, ki spada pod škrob - koruza, fižol...). Tak da kar pogumno s solato.
Aha, pa pri beljakovinskem dnevu... sicer piše, da moraš to, kar si pojedo za kosilo (saj pri Š tudi, no), jest tudi za večerjo - nikoli se nisem tega držala. Tak da če sem jedla jajce za kosilo, jih ziher nisem jedla še za večerjo.
Ne vem kje sem vidla, da ste se pogovarjale o tisti dieti iz kliničnega centra. Ko bi naj zgubil v 14-ih dneh 9 kg, al nekaj takega. To sem tudi že delala. Ja, res shujšaš. Samo ta dieta je ok samo če hočeš na brzino shujšat, pol pa si TAKOJ pripravljen vse, pa še zagarantirano par kil več zraven dobit. Samo sorry - tota dieta... stradanje! Pa jajce... Pa ko jih mam rada! Po par dneh mi je šlo na bruhanje, ko sem tisto jajco po ustih premetavala. Komaj sem jo dol spravla!

Fuj! No, poleg tega pa tako hitro hujšanje itak ni zdravo. Pa še bog ne daj, da ti kdo kaj reče v totih 14-ih dneh, ker si na koncu z živci od lakote, si mimogrede kaj neprištevnega sposobn naret.
No, tak da veselo na delo - jaz vam vsem, ki dvomite v to dieto garantiram, da uspe! Če ne, lahko svoje kile prinesete kar meni!

Valerci