Aja? Saša, a ti si tudi skrenila s poti? Jaz se pa čudim, kako sem lani lahko cel december vzdržala po pravilih 3md, razen, namenoma, božičnega in silvesterskega večera. Letos pa me že navadni piškoti zanesejo!

Mimogrede, Encijan, kje na kulinariki pa je objavljen recept za dišavne piškote - jih kljub plusku ne najdem, samo sline cedim ob tvoji slikici? Pa ne se preveč sekirat za vsak kilogramček, tudi ti pašejo zraven novega srčka. Potem pa ... itak obvladaš ... kaj bi pisala

Teja-kit, en lep pozdrav tudi od mene. Kakor vidim, imaš močno voljo, zato verjamem, da ti bo uspelo. Zanimivo, da si se za hujšanje odločila decembra, ki je poln skušnjav. S tem si boš prihranila tudi kakšen prav na hitro pridobljen kilogram, kar pa je zate velik plus. Kitajce in njihove običaje si verjetno že kar dobro spoznala, zato si se odločila tako, kot si se. Se strinjam, da je glede kombiniranja hrane, pri nas lažje. Jaz sem bila v zadnjem letu na dveh porokah. Imela sem sicer bolj pozno beljakovinsko večerjo, potem pa sadje, sadje, torta, sadje ... in pa velikooo vode. Če pa greste na praznovanje podnevi, je to seveda dosti lažje - mislim, niste toliko psihično obremenjeni s tole dieto.
Gajka, lep pozdrav tudi tebi. Veš, če enkrat ali dvakrat skreneš, se na tehtnici še ne pozna veliko. Itak pa se večina nas ne tehta vsak dan, tako, da nimam ravno merodajnih podatkov, ha, ha. Hudič je, če se to ponavlja in če stalno popuščaš.
Fakin712, bravo zate in za moža, dobra sta!
En lep pozdrav od skesane grešnice, ki se je včeraj prenajedla raznoraznih piškotov in peciv.
jankica