Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Strelca, samo glavo pokonci, pa bo. Tudi sama sem šla čez podobne stvari, zato te tudi razumem. Počutiš še izgubljeno, osamljeno in nikakor se ne moreš pobrati, vsaka, še tako nepomembna stvar te prizadene in te dodatno potlači. Jaz v teh letih sicer nisem imela takih težav s težo, vendar sem odraščala brez staršev in se prav tako nisem imela komu potožiti. Tudi jaz sem imela težave na faksu, nihče me ni vzpodbujal.... Strinjam se s prejšnjimi puncami, da ti bo dieta dala nov zagon in moč. Garantiram 100%! Ko boš videla spremembo na sebi, boš videla, da ti je pa nekaj vendarle uspelo in boš srečna. Postajala boš vedno bolj ponosna in samozavestna, to pa ti bo odprlo vsa nadaljnja vrata na poti do uspeha. Samo glavo gor, malo trme, pa bo. Meni je učiteljica v OŠ v 4. razredu rekla: "Ni sile, ki se je ne bi dalo premagati!" ....in še danes, ko mi je hudo, se teh besed spomnim.Velikokrat pomaga. Pa dosti uspeha ti želim! Vsem vam pa se zopet javljam. Jaz sem imela dieto poleti - do dopusta. V 2.mesecih mi je uspelo sklestiti 10kg. Na začetku se ni skoraj nič ni poznalo, pol pa kar naenkrat.... čutim, da sem nekaj dobila nazaj, res pa je, da se nič ne pazim. Odločena sem, da z novim letom spet začnem - zdaj se bližajo pač taki dnevi, da ne mislim paziti na vsako malenkost. Sem namreč taka, da ko se lotim, se lotim zares - brez odstopanja. Tako, da se vam kmalu zopet pridružim. Sem pa se morala malo javiti, ker sem imela kar malo slabo vest in me je Strelcina zgodba malo spomnila name. Nočko! Esis
Dober večer Encijan, Marjetka Cvetka, Rožica, Darjad pa tudi vse ostale "stare" in tako kot jaz "tihe" bralke! Ker zadnjih par mesecev čas ni ravno moj zaveznik vas spremljam bolj slabo, oz. skoraj nič. Danes sem lahko ukradla teh nekaj minut za vas in zopet sem se počutila tako, kot takrat ko smo se pred že kar nekaj časa spoznale in izmenjavale mnenja, izkušnje, se spodbujale. Ste pa res nekatere moje stare prijateljice face, da nudite vsem začetnicam takšno čudovito podporo. Tudi sama sem se zamislila ob temu, kar so napisale Rožica, Encijan in Marjetka Cvetka. Pa Darkad tudi. Presneto prav imajo! Nekaj let sem se trudila na tisoč in en način shujšati. Rezultat je bil največ - izguba treh kilogramov. Pri tej dieti je bilo to 10 kilogramov. Seveda, če ne paziš na prehrano, dobiš hitro kakšen kilogram nazaj. In če se redno ne tehtaš, tako kot sem delala jaz, te ponovno pridobljeni kilogrami presneto stresejo iz hlač. Pridobitev petih kilogramov je že kar brez veze. Zato sem že zopet polna dva meseca na tej naši čudoviti dieti, ki jo zaključujem 2.12.. Še kilogram, pa bom na cilju - tistem starem in nekoč že doseženem. Če bi se človek malo brzdal in pazil, bi morda do tega ne prišlo. In me bi ostale brez teh naših zgodbic. Vse nove dobrodošle med nami, verjamite v to dieto in uspeh je zagarantiran. Vse moje "stare" prijateljice pa pozdravljam iz vsega srca. bonaca
Dobro jutro! 90 dni je mimo, tehtanje je mimo, rezultat odličen: - 21 kg pri meni, Vesna - 22 kg. Vsi veseli zjutraj stojimo ob tehtnici in vnukinja "pametno" ugotovi: vidve pa sta shujšali več, kot tehtava jaz in naša Pikica (muca) skupaj! Pa še res je! Kar zgrozila sem se, koliko nepotrebnega tovora sva nosili okoli. Upam, da bova zdržali tudi naslednjih 90 vzdrževalnih dni. Hvala za vse spodbudne besede v času 3MD, tiste, ki ste pričele, vztrajajte, ker se res "splača". Pozdrav Ava
AVA A SI SE KDAJ PREGREŠILA.PRIDNA -21KG, TO PA NI KAR TAKO.SUPER IN VSE ČESTITKE. darja2
Pregrešila sem se, vendar ne preveč. Če sem kakšen dan pojedla kaj izven predvidenega, sem naslednji dan jedla samo sadje. Moram pa povedati, da so bili moji obroki večji, kot naj bi bili, sploh večerje (polovico kosila!). Jaz sem se najedla, včasih celo preveč, me je vse tiščalo, vendar dovoljenih stvari, potem pa nisem stikala po hladilniku za prepovedanimi rečmi. Po 18. uri nisem jedla - saj kar gre, če se res v roke vzameš. Ava
Super ava, upam, da bo tudi meni uspelo izgubiti še teh 10 kilogramov, lahko tudi 12. Jaz imam še 73 dni do dneva D. Levinjav
BRAVO ŠE ENKRAT, SI MI DALA ŠE VEČ VOLJE, KER SO PRI TEBI REZULTATI IZJEMNI, A PA SI TUDI KAJ TELOVADILA? JAZ SICER TELOVADIM NE HODIM PA VSAK DAN, ČE JE LE LEPO VREME NA SPREHOD Z VOZIČKOM TUDI PO DVE URI. darja2
Redno nisem telovadila, odvisno od počutja, ko me je prijelo sem, če ne ne. Isto s sprehodi. Najbolj zagnana sem bila drugi mesec - čeprav rezultat tega ne kaže. Zdajle sem bolj natančno pregledala evidenco - 1. mesec - 12 kg, 2.mesec - 7 kg v 3. mesecu pa samo 2 kg. Pozdrav Ava
Čestitke Ava. Tudi jaz sem bolj "tihi" sodelavec te teme - berem vas pa vsak dan. 13.11. sem se zopet lotila diete in upam, da mi bo uspelo sklatiti vsaj pol toliko kot tebi. Se pa ne bom pritoževala, če bo več kg v minus. stara
Ava in Vesna, ČESTITAM Pa saj to je super! Marsikomu sta lahko za vzor, tudi meni zadnje dneve. Včeraj smo nabavili in sestavili sobno kolo oz. nabavila sem jaz, sin je sestavil, ko me ni bilo doma. Prvo opravilo, ko sem prišla domov, je bilo seveda preizkušanje nove pridobitve. Dobro se mi zdi, da bo moja fizična aktivnost zmerjena, ker očitno moja običajna telovadba ni dovolj. Se pravi, če želim pojesti en mafinček, moram porabiti recimo 200 ali pa še več kalorij. Po včerajšnjih 10 km sem bila kar utrujena, saj se mi zdi nekoliko drugače kot kolo, ki sem ga vajena. Kolo sem seveda postavila pred TV, tu druge možnosti ni, če hočem redno vaditi. Upam, da bom naslednjič lahko poročala o kakšnih pametnih rezultatih, ker mi gredo kilogramčki samo gor. Tako, sedaj pa grem gledat tortice in ostale pregrehe. Saj gledam pa lahko, kajne? Lp iz Mb! riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti