Strelca, samo glavo pokonci, pa bo.
Tudi sama sem šla čez podobne stvari, zato te tudi razumem. Počutiš še izgubljeno, osamljeno in nikakor se ne moreš pobrati, vsaka, še tako nepomembna stvar te prizadene in te dodatno potlači. Jaz v teh letih sicer nisem imela takih težav s težo, vendar sem odraščala brez staršev in se prav tako nisem imela komu potožiti. Tudi jaz sem imela težave na faksu, nihče me ni vzpodbujal....
Strinjam se s prejšnjimi puncami, da ti bo dieta dala nov zagon in moč. Garantiram 100%!
Ko boš videla spremembo na sebi, boš videla, da ti je pa nekaj vendarle uspelo in boš srečna.
Postajala boš vedno bolj ponosna in samozavestna, to pa ti bo odprlo vsa nadaljnja vrata na poti do uspeha.
Samo glavo gor, malo trme, pa bo.
Meni je učiteljica v OŠ v 4. razredu rekla: "Ni sile, ki se je ne bi dalo premagati!" ....in še danes, ko mi je hudo, se teh besed spomnim.Velikokrat pomaga.
Pa dosti uspeha ti želim!
Vsem vam pa se zopet javljam. Jaz sem imela dieto poleti - do dopusta. V 2.mesecih mi je uspelo sklestiti 10kg. Na začetku se ni skoraj nič ni poznalo, pol pa kar naenkrat....
čutim, da sem nekaj dobila nazaj, res pa je, da se nič ne pazim.
Odločena sem, da z novim letom spet začnem - zdaj se bližajo pač taki dnevi, da ne mislim paziti na vsako malenkost. Sem namreč taka, da ko se lotim, se lotim zares - brez odstopanja.
Tako, da se vam kmalu zopet pridružim. Sem pa se morala malo javiti, ker sem imela kar malo slabo vest in me je Strelcina zgodba malo spomnila name.
Nočko!
Esis

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem