Jutro!
Zame spet malo bolj nasmejan ponedeljek. tehtnica kaže - 1 kg. Jupi.
me pa zanima kako stojijo cm, vendar bom počakala do konca prvega meseca, saj je to še samo ta teden, super punce ane, kmalu bo 1/3 za nami.
meni je trenutno veliko lažje, nimam luštov po sladkem, sem zdržala ta vikend obiske in praznovanja, z polno obloženimi mizami in če povem po pravici ni bilo težko. Sploh se mi ni luštalo, nekaj peciva sem dobila še za domol in mi hvala bogu sploh ne diši.
Izgleda da res drži, da so lušti veliko manjši, po določenem času. Oziroma, ko se sladkor v krvi normalizira.
Punce pište kaj.
Lidika in Fakin uspešen štart.
In kar vstrajajta, kljub morebitnimi grehe, vsekakor se izplača. Tudi zame je bil zelo težek ponovni štart, to vedo vsi ki spremljajo ta forum, vendar sem kar nadaljevala, čeprav se nisem najbolj držala pravil, tudi čokolade je kljub večerji, bilo enkrat kar vseh 100g.

Fakin skušaj vzdržati, sama sem vedno speljala komaj 10 do 15 dne, potem pa jezna zaradi svoje majhne volje in jezna nase, da sem grešila, vse popustila. Tokrat sem premagala to skušnjavo in čeprav s težavo nadaljevala in danes sem vesela.. čeprav je prejšnji teden bilo samo 0,2 kg minusa me je danes tehtnica razveselila.
Lep dan.