Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pikica, si pa na hece! Med porodom? Saj vem, da si mislila med nosečnostjo. Tudi jaz sem še med tistimi, ki smo poslušale, da moramo jesti za dva. Potem bi pa naj človek kar takoj shujšal in dojil otroka. Po moje imajo prav tiste mlade ženske, ki že sedaj mislijo tudi na način prehranjevanja. Saj, če ločuje v posameznem obroku, lahko je vse in z otročkom dobita vse potrebno. Želim vam zdrave otročičke! Pozdrav iz Maribora! riba-ribica
No drage sotrpinke kaj se dogaja pri vas. Od nobene ni glasu??? Lepo nedeljo! Levinjav
Ja sam na velikim pripremama za jutrašnji dan. Započinjem s dijetom! Javim vam se koji puta! Lidija...
hehe riba-ribica res sem se malce zatipkalaJza mam pa danes škrobni dan - rdeče zelje in ajdova kaša - mmmmmmm, grem kuhat lp
Samo na hitro, pozdrav vsem! Ostali imajo goveji golaž s polento, mene pa čaka velika količina caponate (recept v bazi, avtor Bojan) To je zame odlična zelenjavna jed, pa še vsa počaka name. Vsak večer pridno vadim na sobnem kolesu, večer mi je najboljši, ker se grem potem stuširat, saj kar teče od mene. Verjetno imam še dovolj maščob. Neke koristi pri teži pa še ni, ampak tako vadim komaj od srede dalje. Preživite lepo nedeljo in čimmanj grešno! riba-ribica
Lidija, s katerim krogom te diete pa začenjaš jutri? Vem, da si že večkrat začela in tudi shujšala. Si obdržala doseženo težo? Vsak naslednji krog se mi zdi težje začet, vsaj pri meni je bilo tako. Prva dva kroga sem v redu zaključila, pri tretjem pa sem vzdržala samo dva meseca. Sedaj se trudim vsak dan posebej in ne brez uspeha, čeprav niso veliki. Mafini bodo skoraj pečeni, grem jih dat iz pečice. riba-ribica
Po dolgem času se tudi jaz ponovno oglašam. Drugi krog mi ni uspel, zato ga jutri ponovno začenjam. Upam, da bo zdaj šlo, ker sem zelo jezna sama nase. Kaj češ, če pa ni prave volje. Pustimo se presenetit, pa bomo videli kako bo šlo. Čestitke pa vsem, ki vam uspeva. LP! fakin712
Tudi jaz se vam zopet javljam. Raje ne hodim na tehtnico, ker mislim da so kilogrami vedno isti. Sem pa po centimetrih kar šla nekaj dol. Tako da zdej ne vem, zakaj se tehtnica nič ne premakne. Ah čakamo na boljše čase. Strelca
JAZ SM PA DANES IMELA ŠKROBNI DAN PA SEM GREŠILA. JOJ KOLK SEM JEZNA SAMA NASE. JUTR BOM NAMESTO OH IMELA KAR DVA DNI SADNE DNEVE. NISEM SE MOGLA UBRANIT PIJANI NEVESTI. AH...SEJ VEM.PA LEPO NOČKO PA RADI SE IMEJTE. darja2
Jutro! Zame spet malo bolj nasmejan ponedeljek. tehtnica kaže - 1 kg. Jupi. me pa zanima kako stojijo cm, vendar bom počakala do konca prvega meseca, saj je to še samo ta teden, super punce ane, kmalu bo 1/3 za nami. meni je trenutno veliko lažje, nimam luštov po sladkem, sem zdržala ta vikend obiske in praznovanja, z polno obloženimi mizami in če povem po pravici ni bilo težko. Sploh se mi ni luštalo, nekaj peciva sem dobila še za domol in mi hvala bogu sploh ne diši. Izgleda da res drži, da so lušti veliko manjši, po določenem času. Oziroma, ko se sladkor v krvi normalizira. Punce pište kaj. Lidika in Fakin uspešen štart. In kar vstrajajta, kljub morebitnimi grehe, vsekakor se izplača. Tudi zame je bil zelo težek ponovni štart, to vedo vsi ki spremljajo ta forum, vendar sem kar nadaljevala, čeprav se nisem najbolj držala pravil, tudi čokolade je kljub večerji, bilo enkrat kar vseh 100g. Fakin skušaj vzdržati, sama sem vedno speljala komaj 10 do 15 dne, potem pa jezna zaradi svoje majhne volje in jezna nase, da sem grešila, vse popustila. Tokrat sem premagala to skušnjavo in čeprav s težavo nadaljevala in danes sem vesela.. čeprav je prejšnji teden bilo samo 0,2 kg minusa me je danes tehtnica razveselila. Lep dan.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti