Živjo Punce!
Kako?
Encijan poseben pozdrav še tebi in tvoji pikici, kako sta? Zdaj sta že čez polovico, če se ne motim in verjetno se z možem že pripravljata na prihod novega člana?
Napiši malo tvoje izkušnje z tem načinom prehranjevanja in obdobjem pričakovanja, imaš tudi ti take izkušnje, kot jiih opisuje Darja2? Oziroma kako je potekal tvoj proces pridobivanja, je to res da teža po tej dieti drastično nenadno naraste, mislim da darja govori o 30kg več.
Vsekakor ti želim veselo pričakovanje še naprej in oglasi se še kaj.
Strelca le vztrajaj, res da veliko govorijo za to dieto, predvsem tisti, ki jim ni uspelo. Poznam jih kar nekaj , ki so me prosili za dieto, zdaj pa kritizirajo, kako težka je, kako nedobri so jedilniki,..kako se še bolj zrediš,... bla, bla, bla,... Vse to je seveda res, dieta je težka, če nisi odločen da boš to speljal, če nimaš volje da nekaj v življenju spremeniš na bolje. Glede jedilnikov se tudi strinjam, da je bolje pojesti v enem obroku vse kar mi pojemo v 4 dneh (meso, krompir, sladico), vsaj tako smo bili vedno navajeni in seveda če vse to sešteješ sledi kaj?
Povečanje teže....
To ni le dieta, to je sprememba načina prehranjevanja in če ti to v teh treh mesecih postane jasno potem si na pravi poti. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da ni res, da teža takoj po dieti naraste, res da naraste, če se vrneš na star način prehranjevanja in si privoščiš vse za kar si se v času dieti in vzdrževanja (to je 3 mesece po dieti) prikrajšal. Če pa se prehranjuješ noralno in upoštevaš pravila, ki smo se jih naučili, si lahko občasno privoščiš tudi kaj drugea,..... No to boš spoznala v drugi knjigici kako to gre.
Sama sem zmanjšala svojo konfekcijo iz 44 na 38, včasih so mi tudi 38 prevelike. Z takim načinom prehranjevanja se ukvarjam približno 3 leta in izgubila sem več kot 20 kg in veliko cm. Trenutno sem se odločila za ponoven krog diete, ker sem pridobila 5 kg, zaradi zdravstvenih težav, ki me spramljajo (hormonskega značaja) in posledično povečanega apetita. Tudi meni je zelo težko, držat se pravil, sploh ob mojem neverjetno velikem apetitu, komaj se najem za koslio bi že kaj drugea... Trenutno prakticiram sprehode, da se zamotim in ne jem kaj med obroki.
Z dieto sem pričela 6.11.06. Torej sva na iztih dnevih in potem takem imam tudi jaz 4.12.06 vodo in ne 30.11. kot sem si zadnjič izračunala. Super ane? Danes sva B, kaj boš jedla?
SuziKa pozdrav! Upam da se boš še kaj javila in poklepetala z nami.
Jankica, Marjetka pozdrav še vama in vsem starim, ki samo berete. Verjamem da vas je veliko.
Bliža se tisti nori mesec, poln kulinaričnih dobrot, zato punce pamet v roke, da ne bo po novem letu spet množičnega skupinskaga štarta. :)
LP Rožica.