Pozdravljeni vsi, ki si prizadevate, da bi zgubili kakšen odvečni kilogramček ...
Hja, kaj naj rečem ... tudi sama se vam pridružujem, saj je danes že 72. dan diete in priznati moram, da dnevi minevajo kot za stavo. Opazila sem, da je med vami kar nekaj punc, ki bodo imele naslednji vodni dan 5. decembra, takrat, ko ga imam tudi sama. Vendar bo ta moj zadnji, saj z 9. decembrom zaključim prvih 90 dni. A tokrat nisem sama ...
Hujšava namreč skupaj s fantom in z veseljem vam povem, da je tako še bolj prijetno. Drug drugemu sva v oporo in v vzpodbudo. Tudi uspešna sva, saj je fant izgubil že 19-, jaz pa 16,5 kg. Lepo, a ne? Malce me sicer jezi, ker je uspešnejši od mene, po drugi strani pa sem zelo vesela, saj sem ga nenazadnje sama vzpodbudila k dieti, splošno pa je znano, da moški lažje in tudi hitreje hujšajo, tako da to ni nič zaskrbljujočega ...
Zavedava se in tudi odločena sva, da bo potrebnih dooolgih naslednjih 90 dni, težo tudi vzdrževati, še kakšen kg izgubiti, preden bova pričela naslednjo "kuro", a knjižico Naslednjih 90 dni že vztrajno preučujeva in ugotovila sva, da ne bo nič težjega kot je bilo do zdaj. Priznati moram, da so za naju sadni dnevi in vodni dnevi prijetni. Sadni zato, ker ima fant rad sladko in se vedno znova razveseli OH dneva, jaz pa vodnega, ker upam, da ga bom morda pa le dohitela ali celo prehitela ;)
Kar pa se gibanja in aktivnosti tiče ... rada se sprehajava, sama pa delam vaje pilatesa in punce, povem vam, res je ZAKON! Poskusite ga ... nič "muskelfibra" ali kaj podobnega, telo pa se oblikuje kar samo od sebe in tudi centimetri izginjajo kot za stavo ... navdušena sem in morda kdaj v prihodnosti podelim svoje izkušnje tudi v kateri izmed naslednjih revij RINA.
In za konec ... vsem želim, da boste našle moč in voljo, da pridete do teže, ki si jo želite in jo seveda tudi obdržite! Obljubim pa, da bom prispevala kakšen recept za posamezne dni ločevalne, katerih imam kar veliko na zalogi, saj rada in z veseljem kuham, še raje pa eksperimentiram ... seveda s hrano :)
CavCav,
SuziKa