Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Že dolgo se nisem javila, danes pa prečekiram nekaj neprebranih strani nazaj in vidim, da se je javilo dosti mojih prijateljic, katere smo se v živo spoznale. Kako sem bila vesela vašega javljanja. Naj kar takoj povem, da nisem bila tako pridna kot ve, Moje kile so spev v vzponu, tako da sem se včeraj odločila, da moram kar takoj nekaj naredit, da ne bo katastrofa. Zdaj pa berem, da ste nekatere začele danes, pa sploh ne bi bilo slabo, da se vam danes pridružim tudi sama. Zaenkrat še ni bilo grehov, ker še vedno jem sadje dopoldne. Kosilo pa je pripravljeno klasično nedeljsko slovensko. No, dajte me malo okregat, naj se v roke vzamem. Če me bo pred vami sram, bo lažje. Seveda pa sama vem, da je vse v glavi. Je pa najtežje to, da ko končaš en krog, se težko spraviš k novemu. Vsem starim, novim in "tihim" veliko uspeha pri vzdrževanju, hujšanju in podpori. Gobica
Hojla! Sem zelo vesela, da grem dol lepo počasi: -3kg v treh tednih. Moj cilj je: počasi, a sigurno. Ker sem v zadnjem letu shujšala vse skupaj 11 kg, sem si včeraj dala v omaro vse stare obleke, ki so mi spet prav - to je žur. Ful sem dobila voljo za nadaljevanje 3MD - to je the best dieta. Željo imam še najmanj 6 kg dol spravt, da pridem do svoje srednješolske teže in vem, da mi bo tudi z vašo pomočjo uspelo, ker se ne znam več drugače prehranjevat. Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK
Dober dan vsem! Bravo, punce! Tako dobro vam gre vsem po vrsti - naj vas še jaz pohvalim! Rožica in Goga čestitke za tako lep minus. Rožica, strinjam se s tabo, da so praznovanja prava preizkušnja - jaz sem imela kar tri velike pojedine v tem mesecu pa sem jih lepo preživela z ločevanjem, le tortice so bile v vseh primerih pika na i. Pa nič hudega, če drugače paziš, ni panike. Za mano je prvi mesec vzdrževanja, športam še vedno vsako jutro, ločevanje imam pa, tako je videti, že v krvi. Da bi ta mesec kaj shujšala po kg ni videti, opažam pa spremembe pri cm. Goga, tudi z mojo garderobo je enako - našla sem nekaj najljubših kosov, ki sem jih vedno pospravljala v upanju, da enkrat pa bo..., no, zdaj jih brez problema oblečem. Riba-ribica, pazi, da ti kolo ne pregori! Darja, po moje si tisto včerajšnjo nevesto že zdavnaj "pokurila" na sprehodu z tvojim malčkom (malčico?)! Bonaca, lepo te je spet brati, kar dolgo si bila med "tihimi" (bravo, Encijan, tole si se dobro spomnila!)! Vem, da smo zdaj pred koncem leta vse zelo zaposlene; mogoče bi se pa v začetku novega leta lahko spet dobile na kakšni pijači in ker bomo v tako dobri formi nas bo mogoče natakar želel voziti naokoli po dve skupaj v vozičku! (Vsakič, ko sem v M. se spomnim na ta nasmejan večer!) Vsem, ki danes začenjate - Lidija, Fakin in Lisička - veliko uspeha, dobre volje, in vztrajnosti! Lep dan še naprej in LP darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 27. nov 2006 14:39:39
darja ne sekiraj se - vsi delamo napake Je pa res, da bi bilo bolje, da bi jih bilo čim manj... Punce veliko sreče, vedno bodite osredotočene na cilj. Kadar vam zapaše sladko hitro jabolko v roke, pa je zadeva rešena. Vsaj pri meni uspe Zjutraj sem pojedla veliko polnozrnatih žemeljc - svežih, domačih-mmmm, tako da danes samo jabolka, sploh nisem lačna lp
Oj punce. Jaz sem glih nazaj iz skoraj dve urnega sprehoda z mojo malčico, zdaj pa hitim kuhat kosilo za ostala dva člana krvavico in kisel krompir jaz bom pa danes samo sadje jedla, če mi bo ratal, sm si kupila pomaranče pa dateljne in fige. Ampak se bom bolj pomaranč držala. Punce lep sončen dan pa fajn se mejte in se čujemo pa,pa.... darja2
Rečeno storjeno. Pričela sem z dieto ( ponovno ). Jedli meso in solato. Spila sem že tudi veliko vode. Me vleče, da bi jedla nekaj sladkega, pa na srečo nimamo nič pregreh doma. Upam, da mi tokrat res uspe ta drugi krog diete, ki sem ga začela že tretjič. Lepo se imejte, bolj malo jejte in veliko se smejte. LP! fakin712
Fakin, v tretje gre rado!! LP darkad
Fakin držim pesti zate! Sladkarije pa kar odmisli. Darja saj sadni dan pa ni tako težak, če te zagrabi lakota pa poizkusi s kakšno banano, ki je zelo hranljiva. Pomaga tudi če si sadje začiniš s cimetom, ki naj bi preganjal volčjo lakoto. Jaz pa najraje spijem še kak topel metin čaj, imam potem tak občutek sitosti. Le z suhim sadjem delaj bolj po pameti, saj veš le malo, ker je izredno hranljivo. Lep pozdrav.
Hvala za vzpodbude. Če mi je v prvem krogu uspelo izgubiti toliko kilogramov, ni vrag, da mi ne bi še enkrat. Vendar je v drugo veliko težje. Kar bo pa bo. LP! fakin712
Ja sam se tak razbolila da ništa ne bude od moje dijete. Startam idući tjedan! Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti