Pozdravljene, punce!
Nenehno brskanje po kulinariki (in posledično brkljanje po piskrih - pa

), je tudi pri meni terjalo svoj davek! In zdaj sem se odločila, da bom namesto v slike privlačnih piškotkov in tortic raje pogledovala v vašo smer...
Nisem brala veliko nazaj, ampak mislim, da je navada, da se novinec (na 3MD) predstavi. Stara sem 36 let, imam 2 hčerki in nekako do 30. leta nisem imela nobenih problemov s težo. Takšno lepo, manekensko postavo sem imela, šmrc, šmrc... No, zdaj imam ene 4 - 5 kg preveč, pa celulit se mi kopiči in slabe volje sem vedno, ko grem kupovat nova oblačila, ker mi nič ne stoji tako kot bi bilo treba. Uh, sem veliko novega povedala, ne?? V glavnem, prihajam v vašo družbo, ker se mi zdi, da bo tako lažje!!
Moj največji problem so pozni večerni prigrizki (vse kar najdem

), ker hodim res pozno spat - po polnoči in to je pa res prepozno za malice, a ne...
Da ne bom full predolga, danes je moj prvi dan. Pojedla sem ene par domačih jabolk, spila črno kavo (bljaaaaak!!!!!), za kosilo bom pa pripravila rakce s kakšno zelenjavo. Samo nekaj me bega - saj ne smem vzeti kar vse zelenjave po vrsti!! Graha ne smem, a ne, kaj pa cvetača?
Uh, upam, da mi bo uspelo... Občudujem vas, da ste se tega lotile in da tako lepo napredujete!!!!
Lep pozdrav vsem!
Jasna
jasna