Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HA, HA, HA, Marjetka cvetka. Ti pa res znaš popestriti forum. Danes imam beljakovinski dan in gre brez problema. Zdaj pa sem res čisto pri stvari in se ne bojim več, da bi me kaj premamilo. Kako pa kaj ostale? Nič se ne javljate. Ali ste vse tako shujšane, da tudi tipkati ne morete več? Saj vem da je lepo vreme, pa vseeno napišite kako vam gre. Kako pa kaj Ava in hčerka? Sta še vztrajni? Jaz vse podpiram in vam želim veliko uspeha. LP! fakin712
Dober teden mi ni delal internet in sem sedaj prebrala vse vaše prispevke. fakin712 moram povedati, da se jaz zelo dobro držim, tehtam se po vodnem dnevu in poročam. Vesna pa je imela pred dnevi manjšo krizo; zbolela je; nič posebnega - malo teče iz nosu, grlo boli, glasu ni tapravega pa je na Š dan odpovedala. Pojedla je krožnik goveje juhe z zakuho seveda. Za kosilo in tudi za večerjo. Nobeno prigovarjanje ni pomagalo. Najprej zdravje, potem pa dieta, mi je razložila. Ni možno opisati, s kakšnim užitkom je to juho jedla. Imam občutek, da jo je ta juha kar pozdravila. Ne vem, kakšno škodo si je s tem naredila glede diete, zdravje pa se je že bistveno izboljšalo in sedaj veselo naprej. Pozdravček! AVA
Brez skrbi Ava, nobene škode si ni naredila pri dieti. Jaz sem tudi parkrat v prvem krogu malce goljufala, pa sem vseeno shujšala 25 kil. Saj ga ne biksa vsak dan in to je pomembno. Tudi če grešiš, to sprejmi brez slabe vesti, pa boš vseeno shujšala. Preverjeno v praksi. Imejte se še naprej lepo in lep vikend želim vsem. LP! fakin712
Po dolgem času - en lep dober večer vsem!! Saj ne vem, kje naj začnem?! Najboljše na začetku... Ko sem se vrnila iz službene poti smo takoj dobili v hišo eno malo brigado mojstrov (centralna, beljenje, brušenje in lakiranje parketa...) - računalnik sem izklopila in umaknila, danes je ponovno na svojem mestu in jaz tudi. Po vsem pospravljanju so se mi roke podaljšale do kolen, pa tudi hrbet imam nekam čudno ukrivljen (le zakaj?!!). Na hitro sem preletela nekaj strani, ostalo me še čaka - lahko le ČESTITAM prav vsem, ker ste tako uspešne!! DELUX - vem, da te zanima kako je bilo z mojim vodnim dnem - postal je sadni dan, vendar vse v redu, ta mesec je tehtnica pokazala še cele 3 kg manj - to pomeni, da sem prišla pod magično 8-mico!!! 77 po "vodnem dnevu" - zelo, zelo vesela! Čestitam pa tudi tebi - lepo enakomerno gre dol, po vsem tem trudu uspeh ne bo izostal. Kmalu bo spet treba po novo garderobo, kajne? Toliko strani imam za prebrati, čakam, da se hiša malo umiri, potem pa na delo. Želim vam prijeten večer in lep jutrišnji dan! LP darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 14. okt 2006 21:11:06
POZDRAVLJENE!! nE ,DA BI TAKO MOCNO SHUJSALA,DA ME NI NIKJER-PREJ RAVNO OBBRATNO!! Grehi so se vrstili cel teden ,vceraj na kostanjevem pikniku pa so dosegli vrhunec...s krofi!!Boljsi,da kar priznam!!! Ne vem--ta tretji mesec,ga nekaj lomim s papanjem prepovedanih stvari,ampak pas pa je sel na hlacah za eno luknjo na tesno!! Danes imam spet kazensko- namesto OH imam sadje in solato-kompot se ze kuha,solata se priprevlja... Ja Darkad sem te pa res pogresala-pridna-3 kg,pa se bajto imas porihtano-BRAVO!! Marjetka -Cvetka ja---,kar smejem se...kaj pa tange???... Jejte mandarine-odlicne so in lahko jih jemo,koliko hocemo...njami! grem likat,se je nabralo cez teden ogromno,popoldan pa en dolgi sprehod,upam,da bo sonce vzdrzalo ADIJO IN BODIMO PRIDNE!!! delux
OJLA! Vsem skupaj en lep pozdravček.Ne vem,kako vam naj opišem občutek,da sem nekako dala na stran to dieto,pa me vseeno,preden dam kaj v usta,avtomatsko zaskrbi ali ravnam prav,ali paše to skupaj ... Mislim,da me lovi en velik stres in zaradi tega mi še shujševalna res ne paše skupaj,ker sem potem cela vsa na trnjih in pač ne ločujem več po dnevih. Zjutraj pojem košček toasta jabolko in kavo,dopoldan jabolke po potrebi,kosilo je ločevalno,zelenjava in solata,meso in solata,krompir in solata,zvečer jogurt ali sadje in dnevno uro gibanja. Počutim se čisto drugače,trenutno malo več volje,a ne hvali dneva pred nočjo.V glavnem, trenutno sem boljše volje in ne obremenjujem se več toliko z jedilniki. O rezultatih še poročam. Vztrajajte in bodite pridne,da se vam ne zgodi kaj takega kot se je meni! nejas
Hojla, dobro jutro, dober dan! Uh, danes zjutraj je bilo pa precej hladno, kljub temu sem odtekla 2 km in prehodila 1 km, lep začetek dneva. Prejšnji teden sem bila pri jutranji rekreaciji bolj površna, se mi pozna!! Včeraj sem tudi jaz imela vse štiri dni v enem - piknik - kostanj, sladke pijače, torta, ki jo je spekla nečakinja (to je bila prva torta, ki jo je sama naredila, seveda sem morala pojesti košček), pa še, še... Bom kar po pravici povedala - dan je bil čudovit, tako da sploh nimam slabe vesti Jej, jej,... Marjetka Cvetka!? kje si??? No, nov dan - sadje danes, da pridem spet na svoj ritem. Bodite pridne :), vesele :), uživajmo še v teh sončnih dneh! Lep dan in LP darkad
Pozdravljene, punce! Nenehno brskanje po kulinariki (in posledično brkljanje po piskrih - pa ), je tudi pri meni terjalo svoj davek! In zdaj sem se odločila, da bom namesto v slike privlačnih piškotkov in tortic raje pogledovala v vašo smer... Nisem brala veliko nazaj, ampak mislim, da je navada, da se novinec (na 3MD) predstavi. Stara sem 36 let, imam 2 hčerki in nekako do 30. leta nisem imela nobenih problemov s težo. Takšno lepo, manekensko postavo sem imela, šmrc, šmrc... No, zdaj imam ene 4 - 5 kg preveč, pa celulit se mi kopiči in slabe volje sem vedno, ko grem kupovat nova oblačila, ker mi nič ne stoji tako kot bi bilo treba. Uh, sem veliko novega povedala, ne?? V glavnem, prihajam v vašo družbo, ker se mi zdi, da bo tako lažje!! Moj največji problem so pozni večerni prigrizki (vse kar najdem ), ker hodim res pozno spat - po polnoči in to je pa res prepozno za malice, a ne... Da ne bom full predolga, danes je moj prvi dan. Pojedla sem ene par domačih jabolk, spila črno kavo (bljaaaaak!!!!!), za kosilo bom pa pripravila rakce s kakšno zelenjavo. Samo nekaj me bega - saj ne smem vzeti kar vse zelenjave po vrsti!! Graha ne smem, a ne, kaj pa cvetača? Uh, upam, da mi bo uspelo... Občudujem vas, da ste se tega lotile in da tako lepo napredujete!!!! Lep pozdrav vsem! Jasna jasna
Jasna, lepo pozdravljena med nami! Naj ti kar jaz na hitro odgovorim glede zelenjave na B dan - prva pomoč k današnjemu kosilu! Torej - na B dan si lahko privoščiš špinačo, ohrovt, cvetačo, zelje, peso ... Fižol, grah, koruzo ..., pa NE, ker spadajo k ŠKROBNIM živilom! Poglej še: http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_d kjer boš dobila še kakšno uporabno informacijo, drugače smo pa tukaj same strokovnjakinje , ti kar pogumno z vprašanji na plan! Veliko uspeha in dober tek! LP darkad
Hvala, darkad!! Kosilo je za mano. Prepražila sem kozice (madonca, kako malo jih je bilo...), dodala sojine kalčke, malo korenja in brokoli. Ena čudna mešanica, ampak meni je bilo všeč. Dodala sem precej kitajskih začimb in preveč čilija. Tako da je kar pasal tisti kos kruha zraven... Kaj bom pa zvečer, ko ne bo kruha?? Bo pač malo peklo, bom že preživela... jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti