Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka, po moje ti ne manjka veliko. Rada nasmejiš sebe in okolico (tudi o smehu je bilo nekaj). Praviš, da je hladilnik preblizu (moja prijateljica ga ima v kleti), daj ga še ti in bo problem rešen, saj se ti verjetno ne bo ljubilo po hrano tako daleč. Če nimaš časa, ne jej! Naša 90-dnevna ločevalna dieta mora biti način prehranjevanja čez vse leto (vsaj v okviru obroka). Kar poješ preveč čez vikend, uravnoteži čez teden. Majhni grizljajčki naj bodo zelenjava in ne sladkarije. Jej iz najmanjših krožnikov, ki jih imaš doma (podstavek skodelice za kavo, saj kave tako ne piješ). Če ne maraš vina, ga pač ne pij. To ni nič hudega. Ko odpreš čokolado, jo razdeli med družinske člane. Tako tebi ostane manj. Če ješ stoje, gre baje v noge in dalje v tla in naprej v zemljo. Preizkušeno še ni. Seveda se trudiš priti na pravo pot in tudi prihajaš, saj si dejavna na tem forumu. S slastjo verjetno ješ, tu ni pomoči (meni tudi ne). Glede jogurtov je vseeno, saj jih ne poješ vsak dan 10. Tržnice ne potrebuješ, ker ješ že dovolj kvalitetno zelenjavo. Tako, sedaj pa še zadnje vprašanje. Če me želiš priti našeškat, ti sporočim naslov na ZS, približno že tako veš, kam. Lep pozdrav od ne preveč shujšane Mariborčanke! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 17. okt 2006 22:17:08
Hej, zdaj nam manjka samo še naslov nove knjige - uspešnice: Zakaj so 3MD-jevke vitke? Redno: Občasno: iz česar sledi (občasno): Punce, lepo se imejte in lahko noč! LP darkad
Pozdravljene ! Riba jaz sem zraven 25.10. ob 17 uri v gledaliski kavarni!! Kaj moram gledati?S vetle ali temne,vem ,da vitke,visoke ali male? Jaz imam kar precej oranzno-rdece lase in sem ze na dalec vidna tako,da me boste takoj opazile pa tudi mala nisem,pa vidi se ,da se moram shujsat kaksnih 5 kg!! Se veselim.Sicer imam ob sredah ponavadi takrat se pouk(sem uciteljica) ampak kot naroceno je takrat sprememba-yesss!! Danes je skrob-kostanji in podobno še ne vem in se mi tudi ze mudi,tako ,da kaj posebnega ne bo! Bodite fajn in LP!! delux
Živ! Super gledališka kavarna ob 17 h 25.10 - Moja slikca je v arhivu nekje... sicer pa angelskih oblin , temnih las na paževsko pristriženih.... ribica-ribica glih ne jem ko pišem.... ,ko pa neham pisat pa... Ja pravila so super in čisto enostavna le držat se jih je treba Lep dan, Maša
Hojla! DELUX - poglej svoj e-mail, pa tudi zasebno pošto. Danes tudi pri meni škrob - krompirjeva solata za kosilo, večerjo še ne vem. Hitim naprej, želim vam lep, sončen popoldan in LP darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 18. okt 2006 12:51:34
Delux, saj si zdaj našla album in v njej Mariborčanke, s katerimi se dobite na kavici. Mimogrede naj vam samo povem, da sem v preteklem mesecu kar nekajkrat pripravljala ribe in 2 takšna poskusa tudi poslikala. Danes jih najdete v albumu (http://3mdobroki.moj-album.com), včeraj mi je dodajanje slik nekaj nagajalo, danes pa mi je končno uspelo, tako da tisti mail lahko ignorirate oz. ga bom ob priliki kar zbrisala. Lep dan in veselo hujšanje po pravilih, trenutno ne gre brez kostanjev, kaj. Mmmm, meni ful pašejo... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 18. okt 2006 14:40:56
Hojla! Pridna Encijan nam pošilja same čudovite recepte. Delix,točno,v albumu so slikce tako od Ribice,kot od Masenke,tako da si samo dobro oglej slikce,pa se boste z lahkoto našle. Ribica hvala,saj se res trudim,kadar se! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Delux, sem blond, o kilogramih pa raje ne bi, desetletij pa je za menoj tudi kar nekaj. Masenka, še dobro, da si mi povedala, sicer bi iskala neko suhico. Torej smo že 3, se nam še katera pridruži? riba-ribica
Lep pozdrav vsem--na hitro veselim se srecanja,mogoce nam pa se res se katera priključi! Sem OH in sem ze zmazala rogljicek,ne vem ,ce bo cas za kaj drugega zadoscal,zvecer pa tortica in cajek pri Caj-eku Mariborcanke vesta zagotovo kje je to--odlicni caji in fajn ambient,prav za hladne vecere,seveda ni vedno tortica,ampak danes lahko-HVALA BOGU IN SE KOMU ZA TA NACIN PREHRANJEVANJA!!! G rem se kaj pojest predem grem v sluzbo! Adijo in lep dan vam zelim!! delux
Dobro jutro! Dobesedno pritekla sem za računalnik zdaj pa tečem naprej. Danes sadje, predvčerajšnjim sem pa spekla tole dobroto - za tiste, ki imamo radi skuto je http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=8100 svoj košček sem pojedla včeraj, res zelo dobro! Tako mirno je na forumu, a ste vse tako pridne, da nimate časa pisat? Delux, medve bova pa kmalu končali, ne? Lep dan vam želim in veliko uspeha! LP darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti