Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Nejas kako te jaz razumem. Z mano se je dogajalo isto. Imela sem nenormalen apetit in sem mislila, da bom znorela. Poizkusi jesti več sadja, če si lačna. Meni je pomagala kakšna banana, grozdje ali pa jabolko. Res je zagamano, če ni potem prave volje. Govorim iz lastnih izkušenj, ker vem kako lepo je pojesti kaj dobrega.Je pa res, ko ga začneš enkrat biksat, se potem zelo težko ustaviš. Jaz sem shujšala 25 kil, nazaj sem jih dobila 7 zdaj pa sem se po dveh mesecih skulirala in spet lepo začela dieto. Najtežje mi je bilo prve štiri dni, potem pa je nekako šlo, čeprav me še zdaj vleče, da bi pojedla kaj prepovedanega. Nekaj pa sem odkrila, čeprav sem o tem že brala na forumu. Pijem jabolčni kis z vodo in mi res pomaga premagati željo po sladkem. Popijem pa tudi po 3 litre vode na dan, da mi kar klokota v trebuhu. Mož se včasih kar križa, ko si natakam vodo. Punce saj bo šlo. Včasih pride kriza, a tudi ta bo izginila, le spodbujati moramo ena drugo. Ko bo katera zopet začutila lakoto, pa naj raje popije kozarec vode, da ji napolni želodec. LP! fakin712
Hojla! Oj punce,toliko vas je,da vam komaj sledim.Vsem ki ste začele in vsem ki boste začele želim veliko sreče in držim pesti,da vam bo uspelo. Nejas,ko berem,kakšno zmešnjavo imaš z delovnim časom se sploh ne čudim,če imaš težave z prehranjevanjem.Saj enostavno sploh ne moreš vzpostaviti enga prehranjevalnega reda in res je potem težko. Zjutraj je tako,da lahko poješ tudi malo več sadja,kot pa je predpisano.Poskusi še kakšno suho sadje in oreščke.V službi imej z sabo vedno vrečkico študentske hrane,ko te zagrabi kriza lahko hitro pogrickaš par oreščkov.Fajn je tudi banana čips.Drugače pa poskusi pač samo ločevati,mogoče bi zaenkrat res pozabila tale strogi del diete in ločevanje po dnevih,toliko da se spraviš v red in bi pač ločevala po obrokih.Mogoče bi se tako laže organizirala in jedla bi tisto,kar bi ti zadišalo. Pa zjutraj spij namesto vode kakšen topel čajček,da te malo ogreje.Verjemi,da se boš tudi bolje počutila. Želim ti,da bi premagala krizo in spet našla samo sebe. Jankica,hej,kaj pa je zdaj to!Da ne bojo šle kile preveč gor,pol po pa spet jok in stok in škripanje z zobmi. Punce držte se! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Marjetka cvetka,Fakin12,Delux,hvala vam za odgovore,ki jih še tako potrebujem,čeprav vem,da sem jaz tista,ki bo morala začeti in vztrajati.Očitno spet rabim nekaj časa,da se spravim k sebi in začnem. Verjetno si bom morala narediti bolj natančen urnik glede prehranjevanja in določiti točne ure,ko naj bi lahko jedla.Ali lahko jem kompote iz pločevink,sprane pod vodo,saj zdaj pozimi sploh ne vem kakšno sadje bom jedla,razen jabolk. Ja,res je hudič s temi službami in s tem natrpanim življenjem in jaz,ki nisem nobeden karakter,me vsaka pikica vrže iz tira in hop na hrano,ampak to se mi dogaja kakšno leto. Brala sem vas že kakšno leto in vas spremljala po internetu in ko sem ratala nekako obsedena s tem ločevanjem"bolj teoretično kot praktično" sem se odločila,da se vam tudi jaz pridružim.Vedno sem občudovala tiste,ki ste pridno sklatile kg,sama pa sem raje v ta namen pojedla kaj konkretnega,kot pa ,da bi šla na sprehod,recimo. Tudi zunaj rada pogledam za lepo urejeno žensko in si mislim,lej takole se bi pa tudi jaz lahko oblekla,ko ne bi bila tako vampasta in zalita okrog pasu in spet ugriznem v čokolado ali pa kos kruha. Moj mož pravi,da se brez kruha čisto lahko živi,jaz pa ne znam. Res me zanima,če se s časoma lahko navadiš te prehrane ,oz. tega načina prehranjevanja,da te potem nič več ne vrže s tira,isto s telovadbo.?.Ste brale v Rini Valentinino zgodbo " februar marec",kako je pridno sklatila kg sam z eno urco telovadbe na dan? Toliko za danes,če pa mi želi še katera kaj svetovati,jo lepo prosim saj je vse dobrodošlo. HVALA IN PRIJETNO NOČ.Zdržite tiste,ki se držite! nejas
vse je v glavi, nejas. moraš se prepričevati da zmoreš. pri sebi imej vedno jabolko ali dva namesto čokolade. začetek je težek,to je res in težko je vztrajati-to še bolj drži. ampak je mogoče če imaš vedno pred sabo cilj. zjutraj pa raje kaj pojej-kakšne muslije ali ajdovo kašico. ker če cel dan nimaš nič glukoze v krvi, jo telo zahteva, zato ko prideš domov vse poješ. ne! zjutraj malce pojej, nato pa sadje sadje, zvečer pa fajn solatko jogurt, karkoli. in verjemi-če zjutraj ješ, zvečer ne boš več toliko lačna.pa še v službi boš lažkje delala lp
Živjo! Spet jaz na dieti. Lansko leto (al je že predlani) sem veliko modrovala na tej strani , letos pa ne bom. Spet sem se odločila za dieto, v bistvu zdaj to razumem bolj kot čiščenje telesa. Počutila sem se že res zabasano - preveč OH, preveč sladkorja in to ni dobro. Vsakič, ko se lotim te diete, se mi na začetku pojavi nekakšen prehlad s kašljanjem in curljanjem iz nosu. To me nekako spominja na čiščenje, a ni tko. Torej: spet sem bolana khm-khm Letos sem se spravila tud na pilates, da si malo okrepim mišice, uskladim postavo. Še najprej tako fajn delajte! pa lep dan Sy
Hojla! Sy,pozdravljena!Želim ti veliko sreče! Nejas,kako je pa kaj s tabo.Upam,da ti gre na bolje in da smo k temu pripomogli tudi mi tukaj. Punce,da se mi ne boste utopile v delu,ker zgleda nimate niti malo časa za naš forum.Je kar eno rahlo zatišje tukaj. Ma,kakorkoli,punce pojdite svojim ciljem naproti,vmes pa se le za trenutek ustavite in globoko zadihajte! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Pozdravljene. Oglašam se vam po nekaj dneh. Nisem mogla prej, ker sploh nisem mogla na kulinariko. Danes sem vitaminska in gre mi zelo dobro od ust in rok. Zdaj sem se že čisto navadila na ločevanje živil(bravo jaz). Kako pa kaj ostale? Javite se no. Spijem tudi zelo veliko vode, pa potem sploh nisem lačna. Če pa me vseeno zagrabi lakota, pa pojem en sadež, pa je stvar rešena. Koliko kilogramov mi bo šlo stran, bom poročala po vodnem dnevu, ki ga bom imela konec meseca. Punce držite se in veliko uspeha vam želim. Pa javite se in poročajte. LP! fakin712
Hojla! LJUBITELJI HLADILNIKA NOSIJO VELIKE SPODNJICE Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
hoho marjetka to je pa res
ha ha ha marjetka cvetka se že trudimo da bodo manjše začetek diete 10 9 naslednji dan konec novi poskus 1 10 pa še traja .zdej pa upam da bo šlo čim dlje ali pa celo do konca z vašo pomočjo tu gor.danes imam š dan sem papcala prebranec .se beremo pa lep pozdrav pa čim manjše hlačke kepca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti