Nejas kako te jaz razumem. Z mano se je dogajalo isto. Imela sem nenormalen apetit in sem mislila, da bom znorela. Poizkusi jesti več sadja, če si lačna. Meni je pomagala kakšna banana, grozdje ali pa jabolko. Res je zagamano, če ni potem prave volje. Govorim iz lastnih izkušenj, ker vem kako lepo je pojesti kaj dobrega.Je pa res, ko ga začneš enkrat biksat, se potem zelo težko ustaviš. Jaz sem shujšala 25 kil, nazaj sem jih dobila 7 zdaj pa sem se po dveh mesecih skulirala in spet lepo začela dieto. Najtežje mi je bilo prve štiri dni, potem pa je nekako šlo, čeprav me še zdaj vleče, da bi pojedla kaj prepovedanega. Nekaj pa sem odkrila, čeprav sem o tem že brala na forumu. Pijem jabolčni kis z vodo in mi res pomaga premagati željo po sladkem. Popijem pa tudi po 3 litre vode na dan, da mi kar klokota v trebuhu. Mož se včasih kar križa, ko si natakam vodo.
Punce saj bo šlo. Včasih pride kriza, a tudi ta bo izginila, le spodbujati moramo ena drugo. Ko bo katera zopet začutila lakoto, pa naj raje popije kozarec vode, da ji napolni želodec.
LP!
fakin712

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado