Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ali pa so/smo od hujšanja, že čisto oslabele? Darka in Delux, kateri krog bosta končali? Sama sem končala dva, tretjega na koncu čisto zluftala. Zadnje dneve pa kilogrami kar letijo gor, ali pa je tehtnica pokvarjena. Očitno bom se morala kar pošteno v roke vzeti ali pa natepsti sama sebe, ker nisem pridna. Grem na eno kolesarskko turo. Lep pozdrav iz vetrovnega Maribora! riba-ribica
riba-ribica je napisal/a:
Ali pa so/smo od hujšanja, že čisto oslabele?
Ne, Riba-ribica, nismo oslabele, samo prave volje ni za pisanje. Saj veste, vse je v glavi, glava pa praznaaaaaa . Ampak za želodček pa znamo poskrbeti, a ni to No, ja, saj ni tako hudo, več ali manj ločujem, le kostanju se ne morem upreti - ta mi paše že dopoldne. Pa saj bo kmalu konec tudi s tem, potem bo pa že zelje skisano, da se malo očistim. jankica
POZDRAVLJENE! Riba to je moj prvi ta resni krog. Prvic sem poskusala lani ,vendar sem vzdrzala dva meseca in bila prehitro zadovoljna z rezultatom,kateri ni bil velik. Letos mi gre tudi zelo počasi,ampak vztrajam in bolj vzdrzujem kot hujsam. Kilca po kilca... Mislim,da bom po treh mesecih kar nadaljevala,ker mi pase za želodec,kateri je zelo obcutljiv na mesanje hrane! Danes imam sadje in sem ga že do zdaj pojedla za celi dan!Sla sem po kakije in seveda probala,en mango,pa banano in dve jabolki! Mislim,da bo dovolj do popoldan,ko me cakajo slive!! Hvala za vsa sporocila!! Imejte se fajn in--HVALA BOGU,DA JE PETEK!! delux
Lep pozdrav vsem od ene stare grešnice Kot lahko preberem vas pa nekaj še vztraja - pridne in vse čestitke. Predvsem mariborski konec je prevzel vajeti in fura tale forum naprej. BRAVO PUNCE Kaj pa ostale Slovenke - ne bomo nič hujšale? Priznam, da sem tudi sama zadnje čase veliko rajši na receptih - kar se mi tudi že lepo pozna. Ampak moj čas očitno še ni prišel in vedno je kakšen "otipljiv" razlog za prenažiranje. Kot je rekla Jankica - kostanju se ne moremo upreti - jaz studi spadam med strastne kostanjojedce. Encijan, lepo, da si še z nami in nam celo pošiljaš nove recepte v bazo. Vedno je užitek pogledati tvoje slikice, celo preveč - se mi kar sline cedijo. Tako, priznala sem svoje grehe, malo mi je lažje. Vsem skupaj želim lep vikend in veliko trdne volje, SMILE28
Dobro jutro! Današnji dopoldan bo namenjen službi, popoldan pa pobiranju jabolk. Namenila sem se namreč, da bom letos naredila jabolčni sok. Ker bo to prvič, upam, da bo uspelo. Ali ga je katera že pripravljala? Včerajšnji vitaminski dan o.k., danes bo postrv na žaru - Encijan hvala za idejo! Riba-Ribica to je moj drugi krog v tem letu, počutim se v redu, zato mislim, da mi tole ločevanje ne bi smelo delati težav. Se pa tudi jaz ne odpovedujem kostanju - letos ga je veliko, dober je - zakaj ga že ne bi smela?! SMILE, ti kar uživaj v pripravljanju hrane in poskušanju le-te, le pravi čas se ustavi! Lep dan vsem, uživajte ga! LP darkad
Hojla! Darkad,jaz bom pripravila sok iz jabolk in korenja! http://kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4306 Meni je zelo dober,sem ga že večkrat delala. Smile28,lep pozdrav.Seveda bomo tudi ostale hujšale,ampak zdaj malo počivamo,kajne. Počakaj malo,boš videla kakšna gužva bo tukaj gor po novem letu! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Živijo! Marjetka hvala za idejo! O tem soku sem že slišala, vendar nikoli kuhala. Jabolk imam veliko, zelo so dobra, sladka, tudi korenja sem danes dobila celo gajbico. Mi je pa tole nabiranje jabolk dalo vetra - boleč hrbet - ampak splačalo se pa je! Projekta se bom lotila v ponedeljek, moram imeti dovolj časa. Zjutraj sem precej hitela - tudi jaz dodajam, da je nekako lažje hujšati oz. se bolj strogo držati diete 3MD pozimi kot pa v tem času. Vsega je v izobilju - sadja, zelenjave, zdaj kostanja, jabolčnik (ta ima po moje kalorij - huh!). Vsaj zase vem, da sem se januarja lažje odrekla prepovedanemu. Punce, želim vam lep sobotni večer, zasledila sem, da je nocoj na sporedu film Bolje ne bo nikoli (Jack Nicholson in Helen Hunt) - ta film vedno znova rada gledam - na hitro še pogospodinjim - likanje (brr..) Imejte se lepo in LP, darkad
Lep pozdrav iz soncnega Maribora!! Že vceraj je bil krasen dan in smo ga izkorisli za pohod na Žavcarjev vrh,nabrali ogromno kostanjev in seveda gresili,ker je bil vcerav beljakovinski dan...tasča je spekla jabolčni štrudl in potem... Danes bomo bolj resni!! Ste že šle izpolnit državljansko pravico in dolžnost? Midva z možem sva bila že zgodnja in sedaj imamo akcijo po hiši ,da malo počistimo.Sem se spomnila na Darkad. Bodite fajn--sreda se približuje,kavica čaka,ne,mariborčanke!!?? Še naprej lepo nedeljo!! delux
Kavica čaka, tako je. Pravkar preizkušam čevlje, katere bom obula, saj drugače skačem okoli s teniskami in biciklom. Čevlji pa čakajo na redke priložnosti in tudi temu primerno tiščijo, zato že danes izbiram, katere bom obula, da ne bom zadnji dan mrzlično premetavala in preizkušala in se odločala. Jedla sem kislo zelje z ajdovo kašo, bilo mi je dobro, ampak meni je tako večina stvari dobrih. Lepo bi bilo, če bi lahko postala zbirčna in ne bi jedla polovice stvari. Takšni ljudje so po moje suhi. Uživajte v sončku! riba-ribica
Dobro jutro! Danes se moram pa kar malo pohvaliti. Včeraj mi je namreč 100% uspel vodni dan (luna). Hura! In rezultat? Minus 2 kg od prejšnjega ponedeljka. Riba-ribica, če se prav spomnim, se tiščoče čevlje da malo raztegniti tako, da jih nabašeš s časopisnim papirjem, rahlo navlaženim s špiritom. Sicer pa sem si tudi jaz razvadila noge s športno obutvijo in nosim večjo številko kot včasih. Mislim, da zbirčni ljudje niso nič bolj suhi, ker potem jedo preveč enolično. Lep pozdrav! jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti