Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla punce! poglejte zanimivo predstavljen Monti! http://www.viva.si/clanek.asp?ID=2610 To pa je nekaj, kot že vse veste kar si jaz že dolgo želim obvladati. :) Predvsem zato, ker pravijo da to ni dieta, da se tako lahko prehranjuješ v vseh življenskih obdobjih, celo med nosečnostjo. Sama sem že dvakrat prebrala knjigo, kot veste sem nam jo poslala tudi na našo skupno elektrosko pošto, da jo lahko vse snamete in predelate, če želite. Vendar je 3MD tako globoko zakoreninjena v meni, da nekako ne morem spremeniti prehrane kot pravi tisti rek. Zajterkuj kot kralj,... in večerjaj kot berač. Pri meni je ravno obratno zvečer bi pa jedla.... saj poznate to Sem danes našla kar nekaj primerov jedilnikov, ker preprosto ne vem, kaj naj bi jedla po Montiju, teko kot je bilo v začetku pri tej dieti. Nevem če ne bom poizkusila. Lp. Rožica
Hojla! Pozdravljena Rožica,sem te že mal pogrešala. Kairos,čestitke,da ti je uspelo začeti,kajti začetek je najtežji,potem pa steče kar samo od sebe.Ampak le glej,da se bomo slišali tudi čez devedeset dni. Danca,hja tale tvoj zajtrk res ni po pravilih ločevalne diete,ampak poznam ljudi,ki so uspešno hujšali,četudi niso jedli za zajtrk samo sadja. Neka moja znanka je sadje kombinirala z rižđem,kajti imela je težave z zdravjem in je morala uživati tablete. Mogoče bi mislije,ki so ponavadi sladkani zamenjala za kakšne ovsene kosmice,namesto jogurta pa uporabila sok iz sveže stisnjenega sadja.Lahko pa se seveda navadiš jesti samo sadje,kakor smo se vsi ostali,čeprav je moral biti zajtrk prej kraljevski.Jaz sem se v dveh letih tako navadila sadnih zajtrkov,da enostavno ne prenesem kaj drugega,čeprav včasih pojem kakšen kos polnozrnataga kruha ali pa kakšen jogurt,ampak vedno bolj ugotavljam,da se najbolje čpočutim samo ob sadju. Drugače pa tudi mene najbolj mučijo večerje,ko kaj hitro zaide v usta preveč hrane.Sedaj so prišli pa še jesenski dnevi in z njimi dolgi večeri,ko se bo še hujše držati proč od hladilnika. Tiste,ki imate dostop do albuma,ali ste opazile,da je še ena članica našega foruma poslala svojo slikco.Vse ostale,ki bi rade videle naše face,pa ne veste,kako to storiti,pa si preberite na naši strani http://users.volja.net/kulinarika/ ki jo je tako lepo uredila naša Rožica. Punce,imejte se lepo in se naužijte zadnjih sončnih žarkov,kajti jaz se jih ne morem.Trenutno sem namreč na antibiotikih.Ja,zdravje me je izdalo,pa tako dolgo sem se temu upirala.Ampak kaj hočem,bom že preživela. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hojla! Marjetka želim ti čimprejšnje okrevanje. Tudi sama nisem njboljšega zdravja. Kar naprej tičim pri zdravniku in se smilim sama sebi, posledično tudi več jem. Hvalabogu da sem zdaj 3 dni izgubila tek, kot kaže je bila trebušna viroza. Skratka ni mi kaj dišalo. Danes se stanje že izbiljšuje in že gladam kaj je za podzob. Kile so spet ušle izpod kontrole, kar okrog 70 se vrtijo prej čez kot pod. Zato me je tudi volja minila, trudila sem se tri tedne pa nič vsega skupaj 1,5 kg. Pridobivam pa veliko hitreje, čeprav ne jem "pretirano". V četrtek sem bila sadna, včeraj pa B, vem da ne semem pustiti prehrani prosto pot, zato se trudim vzpostaviti red. Moja šibka točka je kruh ne moram se mu odreči, tudi včeraj pri kosilu sem ga pojedla pol kosa, seveda polnozrnatega. Že zaradi večje svobode in kombiniranja se spogledujem z Montijem. Po drugi strani pa vem, da je 3md veliko bolj preprosta in lažja za izpeljet. Ni nič računanja koliko in kaj lahko, kolikšen je Gi obroka, itd.... Za enkrat sem na načelih 3md do prvega kiksa. Danes je polna luna se še katra posti ob lunini meni. Jaz bi se, pa nekako nisem več tista odločna Rožica, jo pa vstrajno iščem... Tako da imam za enkrat željo da izpeljem post, do sedaj mi uspeva, čeprav se mi je že smejalo jaboljko v kuhinji.... sem za enkrat še ob vodi, ker bi se rada prečistila in izgubila ta napihnjen trebuh.... No pa nazdravje! LP.
Pod kaj spada kostanj? A se ga lahko sploh je pri ločevalni dieti? Kairos
Kostanj= Škrob
Pozdravljene sotrpinke. Včeraj se nisem mogla javit, ker je bil računalnik non-stop zaseden. Zvečer pa sem bila tako zaspana, da sem kar padla v posteljo.Danes imam sicer škrobni dan, a ker je polna luna, sem preživela kar ob vodi. Jutri bom imela normalno OH dan in bomo jedli testenine(nekateri bodo imeli tudi meso) in solato. Počutim se super in vidim, da sem čisto podlegla dieti, tako mi je končno uspelo,v tem drugem krogu, da sem se skulirala. Bravo jaz. Res sem vesela, ker sem že mislila, da mi ne bo več uspelo držati se pravil 3MD. Čestitke tudi ostalim in kar korajžno naprej, ker se res splača. Spijem ogromno vode in ne čutim nobene lakote. Imejte se še naprej lepo in veliko uspeha pri hujšanju vam želim. LP! fakin712
Hoj,luna se je šele začela ob 20.43. luna1
Kolikor sem seznanjena s teletekstom, se je luna danes pričela ob petih in nekaj minut(zjutraj). LP! fakin712
Pozdravljena punce!! Sonce je pridno ,popoldanski sprehod je ze v nacrtu Moja kazaen se je koncala vceraj na OH dan s štrucko... Danes pa sadje in solata,tako ,da pridem spet v ravnotezje Berem,da nisem sama tam okrog 70 in malo vec--samo,da jaz upam na konec meseca,da bom 71!! Kle je Darkad??? Bolanim zelim hitro okrevanje,sama sem letos to ze dala skozi in ni bilo nic fajn!! Eno vprasanje--HERBALIFE?? dOBILA SEM PONUDBO DA BI PROBALA V PAVZI,ko koncam 3md Če katera pozna in seveda tudi učinke bom vesela!! IMEJTE SE FAJN!! delux
Hojla punce, kje ste vse? Ste tekle za sončkom, pa se vam ne da nazaj? Drugače pa sem imela danes OH dan in brez problemov zdržala. Vidim, da mi zdaj pa res uspeva in kar ponosna sem nase. Dajte javite se kaj no, pa malce podpore nam dajte, da bomo lažje zdržale. Lep večer še naprej, jutri pa novim zmagam naproti. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti