Hojla punce,spet sem prebrala vse in vidim,da mi še kar pridno odgovarjate.Na žalost že cel teden ločujem tako,da se sploh ne more več reči,da ločujem.Vsak dan sem pridno jedla kostanj,kruh itd.in sedaj bo to ločevanje čisto prekinila.Mož sicer pravi,da naj vztrajam ampak jaz sem bolj pametna in pravim,da ne.
Takole približno zgleda moj jedilnik:
Zjutraj ob 5 uri spijem dvakrat po dva dcl vode,ob pol sedmih pridem v službo,spijem še dva dcl vode,ob pol osmih bela kava,potem spet voda do pol desete ure,ko sem že tako lačna,da ne vem kaj naj jem ali kruh,sendvič ali bi koj sadje in končno se odločim za dve jabolki in kozarec vode.Ob dvanajstih pojem spet malo sadja ponavadi spet jabolki spijem kozarec ali dva vode in ob pol treh,ko končno končam službo in odjadram proti domu sem že tako lačna,da se kar tresem.V varstvo skočim še po hčerko in ko prideva domov je ura štiri in takoj vsa nervozna planem po hrani.Ni važno,kaj pade v usta,samo,da je nekaj in ko pridem malo k sebi pojem še ločevalni obrok,normalno porcijo.Potem me pa tako tišči v želodcu,da še hoditi ne morem.Ob sedmih ali pol osmih pa spet jem,malo manj ampak jem,mogoče še spijem kakšen kozarec vode.Zvečer stopim pred omaro in zijam kaj bom oblekla naslednji dan,ker mi ni ničesar prav in potem zopet obžalujem,da sem sploh jedla.ZA ZJOKAT!
nejas