Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Takole: jutri začnem z dieto. To bo 2. Prvič sem imela dieto pred letom in pol in je bila uspešna...saj toliko časa dokler nisem zanosila. Skratka, čas je da odpravim ca. 12-14 kg. Zakaj začnem jutri. Ja vmes je le vikend in mi bo lažje če imam v ponedeljek sadje. Sotrpinke oz. sotrpini, ki ste na začetku, pridružite se mi! Pa pogumno! Kairos Kairos
Pozdravljene! Z zamudo berem vaše prispevke, ker obnavljamo kuhinjo - komplet od vodne in elektro inštalacije, tla, stene... groza. Stanovanje je kot bi treščila bomba. Še nekaj dni, pa bom na novem. Se veselim. Nejas, z Vesno sva si pripravili jedilnike na osnovi vaših debat in mnenj. So zelo preprosti, nič ne komplicirava. Na srečo imava radi riž, pa testenine, s sadjem se potrudiva - kar se mora, se mora. Zajtrki so malo tečni, ko se drugi okoli naju mastijo z raznimi dobrotami, me pa grizeva v sadje. Okvirni jedilnik sva si pripravili, kakšen dan kaj zamenjava, ko kombiniramo s hrano za ostale člane družine, v glavnem pa se ga drživa. Je najbolj enostavno. Če želiš, ti jedilnik lahko pošljem na zasebno pošto, samo res ni nekaj posebnega. Včasih je malo krize, pa se podpirava med sabo, pregovarjava, če bi katera rada kaj pogrešila pa nekako kar gre. Tehtava se po vodnem dnevu, takrat poročam o kg. Občutek je dober, verjamem pa, da ne bova zgubili niti približno toliko kg, kot sva jih v prvem mesecu. Moraš vedeti, da sva težkokategornici in da morava izgubiti okoli 30 kg. Zato je v 1. mesecu tudi verjetno izpuhtelo kar precej. Toliko za danes, prihaja mojster za keramiko. Pozdravček! AVA
AVA, glede na to da jutri začnem in sem enkrat knjigo o ločevalni dieti že predelala bi te prosila če lahko meni pošlješ ta jedilnik. Hvala v naprej! Kairos
Kairos poslala sem ti jedilnik na ZP. Pozdravček AVA
Zdaj gre pa zares. Že četrtič poizkušam izpeljati ta drugi krog diete in mislim, da je zdaj to tapravo. Zdaj imam volje in podpore veliko, tako doma , kot tudi drugje.Prej se nisem oglašala več, ker sem šla sama sebi na živce, ker ni bilo prave volje. Danes imam vitaminski dan, ki je 100% uspel. Mož je tudi nameraval začeti, pa mu nikakor ne gre, tako, da sem se zopet sama spravila na dieto. Z Lidijo se vzpodbujava in je lažje, pa še tukaj ste itak vse super, tako da podpore verjetno ne bo manjkalo. Če mi je v prvem krogu uspelo izgubiti 25 kil, ni vrag, da mi zdaj ne bi uspelo. Čestitam vsem, ki vam gre dobro in podpiram tiste, ki nimate prave volje za dieto. Jaz sem dolgo rabila, da sem se zopet skulirala, zdaj pa res ne bom popustila. Res je drugi krog veliko težje izpeljati, kot prvega, ker ko začneš malce grešiti, ne moreš kar tako nehat. Želim vam lep večer, pa se kaj tipkamo jutri. LP! fakin712
Lep vecer vsem--sem slabe volje ker sem prvic in to v tretjem mesecu zares gresila in mi niti moj caj ne pomaga,tako mi je slabo.Smo imeli veliko pojedino kifeljckov in seveda--oz. nic seveda !!! sem postala sibka... Zacela sem pridno z polnozrnatim,potem pa seveda se naprej in malo prej se in rogljicek z vanilijevo kremo. TAKO-ZDAJ ME PA KREGAJTE--JAZ PACKA Jutri ne bo nic skroba ampak sadje in pojutrisnjem tudi in tako naprej do ponedeljka,ko bom malo beljakovin!! Joj,kako sem jezna pa se slabo mi je!!! Grem spit caj do konca... LEP JEZEN POZDRAV VSEM IN SPITE BOLJE OD MENE,KER JAZ SIGURNO NE BOM MOGLA DOLGO ZASPAT TAKO ME TISCI V ZELODCU!!! delux
Ava, se priporočam za jedilnike, če mi jih lahko pošlješ na ZP. Hvala. Danca
Evo moj 1. dan. Lahko povem da sem kar veselim da sem začela z dieto. Tako sem ponosna da je kaj. Seveda sem kupila še Rino in vam povem da jo ful rada berem, nekak mi vlivaa pozitivno energijo. Jutri si bom skuhala polnjene paprike z lečo. Zgledajo NJAMI! Kairos
Pri meni funkcionirajo samo enostavna pravila, zato preverjam, če tole dieto prav razumem: 1. dan meso + zelenjava 2. dan OH + zelenjava 3. dan OH + zelenjava in zvečer čokolada 4. dan sadje Po 4 tednih presekaš z dnevom, ko piješ samo vodo in potem nadaljuješ enako naprej Je tako? Še nekaj: Vedno zajtrkujem narezano sadje z žlico mislijev, prelito z jogurtom - in tega ne nameravam spreminjati. Se vam zdi, da je to veliko odstopanje od pravil? Počasi bi rada shujšala kakih 5 kil. Danca
VSE JE OK!!! le 2. dan je škrob (riž, koruza, krompir,.....) Tretji dan pa OH = vse kar je predelano, torej testenine (polnozrnate), .... poglej si tu je veliko jedilnikov za cel mesec: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2614 -FORUM kjer si izmenjujemo RECEPTE Ideje za določen dan pa lahko najdeš tudi na naši strani http://users.volja.net/kulinarika/ Glede zajterka, pa to vsekakor to ni po pravilih diete in nebom ti rekla, da tako ne boš shujšala. Vsak je drugačen in vsak se odloči za svojo pot. Le pazi da ne boš zaužila preveč kalorij, če boš ze zajtrk imela čisto Oh obrok. Vsekakor pa to ni ločevanje, če sadje preliješ še z jogurtom in dodaš kosmiče. To je B+OH. Kar pa ni dovoljeno, mogoče le kot izjema tu pa tam ko si na vzdrževanju, ko zaključiš z dieto in se prehranjuješ po drugi knjižici. Veliko uspeha. LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti