Bonaca, Lanes in Tuna, me veseli, da ste se dobile in se naklepetale! Bonaca, hvala za lepe želje, kg pa mi ne preveč ponujat, še prehitro sami pridejo. Saj ni nihče jezen, samo jaz sem komaj čakala, da vidim, kako ste se imele, zato sem tisto prej napisala. Saj menda ni katera zamerila, kaj? Marjetka Cvetka, me veseli, da je s tvojo hčerko bolje, mi je bilo takoj jasno, zakaj ni nobene pesmice. Pa, saj si nas s svojimi rimami kar preveč razvadila, zdaj pa imaš...
Vidim da gre enim bolj, drugim pa malo manj uspešno. Nejas, da bi ti lahko pomagale, nam moraš kaj več napisat, kako se prehranjuješ. Recimo, kaj poješ v enem dnevu? Ali popiješ dovolj vode? Ali poskrbiš za pravo razmerje med koncentrirani hrano in balastnimi snovmi, saj veš, da poješ več zelenjave in solate v obroku kot pa testenin, riža oz. mesa? Upoštevaš časovni presledek med obroki? Daj, napiši za kak dan, lahko mi pošlješ tudi ZS, če ti ni tu za pisat. Morda gre za kako osnovno napako, na katero nisi pozorna.
Aja, pa koliko želiš shujšati? Če si malo nad idealno težo, gre težje, če pa imaš recimo 20 ali 30 kg viška pa bi moral biti začetek lažji. Če le nimaš za samo že celega shujšavelnega maratona...
Imejte se lepo kljub deževnemu dnevu, naj v vaših srcih sije sonce!
Encijan