Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HALO, HALO...STE ME KLICALE, EVO KOT DA BI VEDELA KDAJ MORAM NA FORUM. Me veseli da se tudi nas starih mačk še kaj spomnete. Jaz enostavno sploh nimam več časa pridit na forum, v službi imam ful dela, doma pa ne pridem do računalnika, oz. ga niti ne prižgem ker ga imam že v službi poln kufer. Sem pa že 4 dni na dieti, danes imam 1 sadni dan. Mislim da bo tokrat šlo zares, pa ne bom se preveč hvalila, ker sem imela že kar nekaj uspešnih začetkov, ki pa so le kratko trajali. Največji razlog za moj ponovni začetek je da ne morem obleči nobenih hlač. Sem bila v začetku tedna v trgovini sem si hotela kupiti nove, ampak mi je bila prav samo št. 44 in sem se odločila da tako velikih hlač si pa že ne kupim, je bolje da shujšam in mi bodo stare prav. Skratka bodite pridne in ne serjite ga tako kot jaz. Kava Santana v ponedeljek ob 17.00 h - BO TO VREDU. Lepo vas pozdravlja tuna
Hojla! Bonaca pozdravljena!Ja super si,res. Upam,da si prebrala,Kava Santana v ponedeljek ob sedemnajstih! Celjanke in okoličanke,ste slišale,Kava Santana v Celju v Merkatorju!!!!!!!!!! Tuna,jaz sem za! Sicer me mal zdravje daje,ampak upam da se ne bo iz tega razvilo kaj resnejšega. Na dieti trenutno nisem,se pa kolikor da pazim kaj pojem. Zdaj tudi jaz zjutraj pojem kakšen kos kruha,seveda polnozrnatega ali pa kakšen jogurt. Če jem kruh,dam gor mal zelenjave,če pa jogurt jem zraven sadje. Za kosilo in večerjo pač pojem kar se mi zlušta,seveda pa pazim,da ločujem. V glavnem punce,pridne ste,le tako naprej. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hej punce OK, kava (oz. voda - 1. vodni dan) v Santani v ponedeljek ob 17-ih. To je akcija! Čao, imam ogromno dela. Se vidimo! bonaca
Me veseli, vas vpišem v opomnik. Čao tuna
haj Vse lepo pozdravljam imam se fino dieta uspeva zdaj pa moram hitro kužka peljat na sprehod. LP se jutri kaj tipkamo
Pozdravljene!! Skoda,da mi je Celje v ponedeljek ob petih predalec,ker imam se sluzbo!!Bi vas ful rada spoznala in navezala stike bolj osebno,kot samo preko racunalnika in cakam na nasledno priloznost!! Uzivajte vikend jaz sem ful v guzvi... Sem pa pridna kaj se diete tice--seveda ce ne upostevam vcerajsnega vecernega sirovega bureka na OH dan--ali pa mogoce lahko??? MEJTE SE FAJN-SE PISEMO!!! delux
Še ena stara se javlja. Lepo, da nas vsaj malo pogrešate, ampak žal tudi jaz imam bolj malo časa. Občašno vas še berem. NA srečo pravočasno preberem tudi kdaj se srečamo. Upam, da se v ponedeljek vidimo, saj imam namen priti na čvek. Sicer pa še vedno vzdržujem, včasih gre hilca gor ali dol, pa se malo popazim. Še vedno sem do kosila na sadju in večinoma še vedno ločujem. Ni hudo. Če pa ne gre in če so prehude "lušte" po mešanem obroku pač tako jed tudi pojem, brez slabe vesti. Kadar telo potrebuje, ga je potrebno poslušat, le da to ni prevečkrat. Lepo se imejte še naprej. Se beremo, slišimo,oz. vidimo. Lep vikend vsem. LANES
Punce, kje ste? Ali ste že tako suhe, da ste kam poniknile ali je kaj drugega? Je pa koristilo, ko nam je Lanes zaželela lep vikend, vreme je bilo kar poletno, saj sem včeraj na trgatvi dobila sončne opekline. Sem pač večna "reklama za jogurt", tu ni pomoči, pri kilogramih pa je, čeprav včeraj nisem bila preveč pridna, spila sem nam reč na litre soka. Doma bom pa spet na vodi in nesladkanem čaju, katerega sem se že zdavnaj navadila. Pozdrav iz Mb! riba-ribica
SE EN POZDRAV IZ MB!! Danes pa je treba kaksno kavo spit,kaksen tezek dan se mi zdi. Vikend je bil prekrasen ta teden pa bo po napovedi dez. SKODA Boljse se da delat,ce je vreme lepo--vsaj meni Zaspana sem,oci se mi kar zapirajo...Za kosilo smo delali domace njoke s zelenjavno omako na paradiznikovi osnovi in mesano solato--zelo dobro in nasitno--!! javite se kaj-Darkad,kaj te je cisto vzela ta voda"?? LEP PREOSTANEK DNEVA!!! delux
Spet jaz!! Ni dobenega glasu...kaj je z vami Ste preslabotne za pisanje?? Jaz sem vceraj zvecer kar gresila--prevec dobrega je bilo ... Mogoce pa imam zato energijo za pisanje,ker edina gresim?? Upam,da ne Grem pospravljat!!! MEJTE SE FAJN delux

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti