Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Lep pozdrav vsem!! Kar ne morem verjeti -12 kg v enem mesecu?? Jaz sem vodna z enim cajekom in je vse OK--proti zadnjic prava malenkost!! Bom pa se en caj za lahko noc,ker moram nekaj toplega,kuhane vode pa mi ni za pit. Jutri zjutraj pa tehtanje,a vec kot -2 niti ne pricakujem in bom zelo zadovoljna--pri vsej tej hrani... Sem si sla poskusit ene super kavbojke--sem vzela st. 40 in so mi bile kot ulite!!Kar smejalo se mi je v kabini!! Tudi ,ce se ne zvagam sem ze danes zadovoljna!! Bodite tudi vse ostale pa se en lep vecer vam zelim!!! delux
Pozdravljene! Kar malo ob toliko hvale. Se zahvaljujem vsaki posebej. Nič pretresljivega nisva delali. Pripravila sem jedilnik za vseh 29 dni in sva se ga res držali. Verjamem pa, da nama je lažje, ker sva dve in se spodbujava, če kaj zagusti. Imam srečo, da se s hčerko (Vesna je!) zelo dobro razumeva in tako kar gre. Je pa lušna moja vnukinja , ki me včasih podraži s kakšno zadevščino, ki ni na jedilniku (prekajeno meso pa suha kranjska - to je tudi edino, kar pogrešam!) potem se pa zareži: saj ti bi, pa ne smeš, ne? Ko razmišlam za nazaj, kaj sem delala narobe: ko sem hodila v službo največkrat nisem jedla nič (razen jutranje kave) dokler nisem prišla domov, to je bilo po 15. oz. 17. uri, potem pa navali - kosilo, če je komu kaj ostalo, da ne bom metala -škoda ne! pa še tisto, pa malo v hladilnik za vmes, pa .. tako naprej. Sedaj se pa drživa reda, obroki so ob določeni uri, po 18. uri, razen vode, nič in tukaj sva. Pozdravček AVA
Pozdravljene!! Vaganje je mimo -zadovoljstvo je tu,spet -2 kg!! Pocutim se vredu po vcerajsnjem vodnem dnevu,jutranjo kavico pa sem spila s takim uzitkom,joj,,,, Mislim,da bom se kar eno,potem pa v trgovino pokruheka!!! Jaz pa sem jedla kranjsko Ava!!Ampak vidim,da je ne bi smela... Poskusila bom tudi vec migat,bomo videli... gREM PO FETO ,KER BO DANES GRSKA SOLATA. adijo punce!!! delux
Bravo Delux! Kako je lepo brati,ko ste tako vesele in ponosne,da vam uspeva. Le tako naprej punce! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Punce, en prav lep pozdrav na hitro! MC, vidim, da nas ta stare malo pogrešaš, daj organiziraj, pa se enkrtat dobimo v Celju na limonadi. Jaz sem sedaj doma in še nimam ta hitrega interneta, zato sem bolj malo tu gori. Se pa obeta v kratkem in takrat seveda pridem pogosteje tudi med vas, čeprav sem zdaj redna gostja (vsaj berem) tudi med nosečkami na RR. Uživajte v zdravi hrani in gibanju (Ava, še od mene čestitke, vau!). Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 28. sep 2006 11:23:57
Iča na zasebni pošti te čaka moj odgovor. Pozdravček AVA
Ljuba moja Marjetka Cvetka, žal sem tako malokrat z vami na forumu, da me je kar malo sram. Ampak ne gre drugače. Mislim, na vas in tudi z vami sem na dieti od 4.9.2006, ker se moram očistiti poletnih grehov. Tudi pri meni že nekaj časa obstaja želja po kakšni limonadi ali čaju v Santani. Določite datum in evo mene. Upam, da bom lahko ravno takrat prebirala forum, ko se boste dogovorile za srečanje. Čao! Pozdrav tudi vsem ostalim "starim" prijateljicam na forumu, in dobrodošlica novim, katerim želim veliko uspehov pri dieti. bonaca
zdravo punce Spet en lep dan.Vidim da ga dobro izkoriščate saj se danes še nobena ni javila.Bom pa jaz malo poročala.Danes je moj OH dan ampak ker sem sinoči zvečer spet grešila bom danes na sadju in še jutri ,seveda če mi bo uspelo.Nikoli ne reci nikoli. Nevem kako se naj zvečer kontroliram,kajti čez dan sploh ni problema.Zvečer ko se spravim malo k televizorju je pa gromozanska kriza.Spat pa tudi ne grem ker ne morem pred 11 uro zaspati. Zdaj grem kuhat kosilo za moje lačne otroke. LP
hojla kristina.ne sekiraj se saj se vsakemu kdaj zgodi....je pa res da je zvečer najžje...poskusi se zamotiti-beri knjigo,pogovarjaj se,pojdi na sprehod.... no jaz grem ven ker je lep dan lp
lep pozdrav vsem!! Prihajam s sprehoda in sem kar malo vode spustila...prav fajn mi je in zal mi je,da nimam veckrat casa tako konkretno poskrbet za rekreacijo. Sem vceraj jedla kostanje na B dan--mi je bilo fajn slabo celo noc,bila sem zelo jezna in sem danes takoj,ko sem prisla domov iz sluzbe sla v akcijo. Ce zacnem gledat po hisi kaj je za naredit ne grem nikamor .ker se seveda vedno kaj najde... N o ,da se pohvalim-ze dva dni brez kruha-sem pa vcera drugace gresila...no ,ja--bomo bolj strogi zdaj naprej--nokoli se nisem vzdrzala tako dolgo na dieti!!! DARKAD!!!??? Se se nisi vrnila? Porocaj po vodnem dnevu--in preberi Avine in Vesnine rezultate!!!Te kar sezuje!!Po enem mesecu ,pa ze nova garderoba ali ne AVA??Meni ze nebi bilo nic vec prav...(izgovor!!) UZIVAJTE IN ADIJO!!! delux

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti