Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene! Malo se moram oglasiti, polovica prvega vodnega dne je za nama; se s hčero kar drživa. Sem pa šla na sprehod po mestu in ugotovila, da imajo vsi ljudje nekaj proti meni: kamor sem pogledala, se nekaj je - pa pizza, pa ogromni zrezki s prilogo, pa sladoled z veliko smetane, pa iz vseh lokalov nekaj tako grozno diši... Ne vem, ali je samo danes tako ali pa druge dni tega ne zaznavam. Hec mora biti, kajne?. Jutri stopiva na tehtnico in poročam. Hvala za vse lepe besede. Lepo se imejte. Pozdravček AVA
Tako vitaminski dan je pri koncu --jutri voda pa kaksen topel caj!! Upam ,da ne bo hudo,pa se brez Darkad sem,joj,... Vas preberem jutri zvecer za enkrat pa --mejte se!!! Lep pozdrav delux
Pozdravljeni!! Moram se pohvalit ni kaj. Tehtnica je pokazala: pri meni - 12 kg, pri hčerki -14 kg. Bravo midve. Naj povem, da včeraj ob vodnem dnevu nisva imeli takšnih problemov, kot sva se bali. Dobro se drživa. Sedaj pa veselo naprej. Pozdravček AVA
Pozdravljene punce! Se me še spomnite? Ja, zadnje mesece pač Kulinariko obiskujem bolj zaradi dobrih receptov kot pa hujšanja. Jaz in bebica sva super, trebušček pa je že kar opazen. Na prehrano zaenkrat kar uspešno pazim, tako da sem do 16. tedna pridobila le 2kg (res pa imam veliko zalogo), ampak do marca je še dolga in moj apetit bo najbrž vedno težje obvladljiv. Vidim da ste ve kar pridne, pa tudi veliko novih se je pridružilo. Bravo! Marjetka cvetka, ti pa še naprej tako vneto skrbi za disciplino hujšarc. Pri meni bo čez kakšno leto potrebna kakšna močna beseda da se bom spravila spet na dieto. Pozdravček! tejčica
Bravo Ava, vse čestitke obema, za tako velik uspeh!Človek bi kar kupil nekaj vajine volje in zagnanosti, če bi se dalo. Le tako naprej! marja
Hojla! Ava in hčerka,čestitam vama za uspešno prebroden vodni dan.Zdaj pa le pozor,kile bodo šle počasneje dol!Vendar vaju naj to ne zavede,ampak le vztrajajta na svoji poti naprej. Hoj,hoj Tejčica,pozdravljena.Me veseli da se lepo držiš. Zadnje čase pogrešam nekaj starih hujšaric,Tuno,Lanes,Bonaco,Encijan..... Kje ste punce,oglaste se kaj! Kako pa kaj Rožica,a gre? Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Ava, vse čestitke za minus kile. A to je šlo dol v enem mesecu?? A tud kaj telovadiš? stara
Stara začeli sva 28.8. - rezultat je, kakršen je. Zavedam se, da v bodoče ne bo šlo tako hitro navzdol. Je pa prijeten pogled na tehtnico. Glede telovadbe pa tole: nobene discipline ni v meni. Kadar čutim, da se moram razgibati, naredim tibetančke in še nekaj vaj za boljšo gibljivost, da se dobro počutim. Ker imam težave s koleni in kolki 3 - 4 krat na teden malo daljši sprehod (cca 5 km) in to po ravnini. Sem začela nekaj v hrib lesti, pa so me potem kolena dva dni bolela - navzdol je težje kot v hrib. Se mi pa stanje izboljšuje. Teža je manjša, manjša obremenitev sklepov. Ne vem, kaj sem razmišljala, da se nisem že prej v roke vzela. Je, kar je. Upam na najboljše. Pozdravček AVA
HOJLA AVA tudi jaz vama čestitam za izgubljene kile.Verjamem da je občutek zelo dober zato vama za nadaljevanje želim še veliko izgublenih kil. Tejčica tebi pa veliko veselja ob pričakovanju naraščaja in vedi če se zdaj ne boš pretirano zredila se tudi potem ne bo veliko poznalo pri kilah.Se splača malo popazit to mislim da se ne bašeš preveč kajti več si pa lahko privoščiš kot me. Moj včerajšnji dan je bil malo grešen,zato bom danes bolj stroga do sebe. Lepo se imejte hitim še ven da izkoristim zadnje sončne žarke. lp
Pozdravljene! Ava in vaša sotrpinak iskrene čestitke . Le kaj vraga sta delali da je to tako zletelo iz vaju. Jaz sem dane s14. dan in ko sem se prej zvagala je to 2. kg manj.Malo premalo kaj ne .Pa kako mi naj gre bolje če sem danes na sadju moji domači pa si skuhajo fižol z zaseko in smetano zabeljen. Tako je dišalo ko sem prišla domov da se mi je kar zvrtelo. Sem že klun namakala v skledo pa bi ali nebi . no pa nisem je pa hudo. Kaj je hudo narobe če sem namesto sadne soalte pojedla zeleno? Ok lep dan se še oglasim biseroža

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti