Po temeljitem prebiranju vaših "dogodivščin" v zvezi z dieto, sva se tudi s hčerko odločili, da spremeniva način prehranjevanja (moža, zeta in vnukinje nisva prepričali). Zato kuhamo na dve rundi; gledava pa tako, da vsaj nekaj od najine jedi jedo tudi ostalli trije - z dodatki seveda! Danes končujeva 26-ti dan. Uspeh je, to se vidi po oblekah, sva se pa dogovorili, da se tehtava po vodnem dnevu, ki se ga kar bojiva. Dolgo sem odlašala z vključitvijo v vašo debato, ampak ste tako prijazne in realne (tudi graje!, če to zaslužiš), da sem se opogumila. Moram priznati, da jaz redko čutim lakoto - če jo, zadostuje kozarec vode, hči ima s tem več problemov. Moj problem pa je ta, da premalo pijem - enostavno ne spravim dovolj vode po grlu. Tolažim se s tem, da verjeno več kot toliko tekočine ne potrebujem, ker se drugače dobro počutim. Zjutraj spijem pravi čaj ali kavo, čez dan pa se posilim z malo vode. Moji podatki: 54 let, 160 cm, 105 kg!!!. Mi je kar nerodno napisati, ampak, kot sem že rekla, ste razumevajoče... Se oglasim, če ne prej, po vodnem dnevu. Pozdravček vsem.
AVA

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami