Po temeljitem prebiranju vaših "dogodivščin" v zvezi z dieto, sva se tudi s hčerko odločili, da spremeniva način prehranjevanja (moža, zeta in vnukinje nisva prepričali). Zato kuhamo na dve rundi; gledava pa tako, da vsaj nekaj od najine jedi jedo tudi ostalli trije - z dodatki seveda! Danes končujeva 26-ti dan. Uspeh je, to se vidi po oblekah, sva se pa dogovorili, da se tehtava po vodnem dnevu, ki se ga kar bojiva. Dolgo sem odlašala z vključitvijo v vašo debato, ampak ste tako prijazne in realne (tudi graje!, če to zaslužiš), da sem se opogumila. Moram priznati, da jaz redko čutim lakoto - če jo, zadostuje kozarec vode, hči ima s tem več problemov. Moj problem pa je ta, da premalo pijem - enostavno ne spravim dovolj vode po grlu. Tolažim se s tem, da verjeno več kot toliko tekočine ne potrebujem, ker se drugače dobro počutim. Zjutraj spijem pravi čaj ali kavo, čez dan pa se posilim z malo vode. Moji podatki: 54 let, 160 cm, 105 kg!!!. Mi je kar nerodno napisati, ampak, kot sem že rekla, ste razumevajoče... Se oglasim, če ne prej, po vodnem dnevu. Pozdravček vsem.
AVA

Domači sladoled za vroče poletje